משהו מוזר הולך פה

exit_from_here

New member
משהו מוזר הולך פה

פתאום אני רואה פה שרוצים מנהל חדש או משהו כזה, 1)חן הוא מנהל טוב מאוד שמשקיע הרבה בפורום שלו. 2)הפורום הוא לא מת!יש פורומים מתים הרבה יותר בתפוז (זה שאני מנהל לדוגמא) ובכלל הפורום הזה דווקא זז די סביר,האירוניה שדווקא בשרשור שקורא להעיף את חן יש הרבה מאוד תגובות במעט זמן. אז תעשו טובה ותפסיקו לחפש אשמים,חן עושה את העבודה שלו כמו שצריך ואם בשבוע הזה הוא נכנס פחות מסיבות אישיות זה לא אומר שהוא חרא של מנהל. יום טוב

Heavy Thought

New member
וואו, אתם כאלה אנטי.

מה יש? 1. לא טענו שלא. 2. זה שיש פורום יותר מתים בתפוז, אומר שגם זה צריך להיות אחד מהם? 3. אף אחד לא ביקש להעיף את חן, אלא רק לצרף עוד מנהל/ת. 4. לחן יש עכשיו תקופת מבחנים והוא לא נכנס הרבה, אז תסכים איתי שצריך מישהו שיטפל בפורום בזמן שהוא נעדר, לא? קח את פורום "בעיות בגיל ההתבגרות" למשל (אחלה פורום
), המנהלת לא יכולה להגיע הרבה מסיבות אישיות, אז היא צירפה עוד אחת לניהול. זה יכול רק להוסיף, אז מה ההתגוננות הזאת?

exit_from_here

New member
אני מבין מה שאת אומרת אבל

יש הבדל ענק בין פורום שמנהל ביקש להוסיף עוד מנהל לניהול לבין פורום שכופים על המנהל לקחת שותף,כל עוד חן מרגיש שהוא יכול להשתלט על הפורום והפורום רץ יפה (והפורום זז טוב מאוד,יש ימים טובים יותר וטובים פחות אבל הוא לא מת) אז אין שום סיבה. כרגע אם תכריחו את חן להוסיף את רותם או כל אחד/ת אחר/ת זה יהיה נגד הפורום ונגד המנהלים.

Heavy Thought

New member
אל תקצין.

סך הכל אמרנו את דעתנו. אף אחד לא מכריח את חן ואף אחד לא כופה עליו לעשות משהו שהוא לא רואה לנכון.

exit_from_here

New member
לא הקצנתי

הגבתי בדיוק למה שאמרתם,אבל אני לא הולך להתווכח איתך.

rotem224

New member
או קיי .......

תקשיבו אני יודעת שאני אולי לא כותבת הרבה אבל אני תמיד קוראת כאן כל הודעה שיש אז ככה שאני יודעת מה קורה כאן........ ולפי דעתי אנשים פה פשוט מחפשים אשמים זה נראה לי ממש לא מוצדק להאשים את המנהל..... גם לו יש חיים , לימודים ובתקופה הזאת יש המון מבחנים...... וחוץ מזה הפורום לא כזה מת כמו שאתם עושים ממנו אני נמצאת בהרבה פורומים אחרים שהמצב יותר גרוע בהרבה....... אבל למה ישר ללכת ולעשות מן "מחאה " להוספת מנהל ........ לא רק המנהל צריך לעשות כאן דברים אלא גם אנחנו....... הריי פורום זה לא רק שהמנהל פותח הודעות ואנחנו מגיבים אלא שגם אנחנו פותחים הודעות ועושים דברים...... אז מי שבאמת חושב שהפורום מת אולי שהוא יתחיל לעשות כל מיני דברים ולא לחפש אשמים....

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gifאבל...../images/Emo29.gif

אף אחד לא אמר שחן לא מנהל טוב! להפך!!! וכתבתי את זה כבר כמה פעמים.. אבל. אייל וכל השאר.. תנו לי לספר לכם סיפור קטן שלדעתי רוני תוכל לאשר את האמינות שלו ואת חלקו גם חן יוכל לאשר: כמו שאתם יודעים(רובכם לפחות..) אני רותם בת 15 ויש לי בעיה
יש לי אובססיה למשהו ומישהו שמסביבו כמעט וכל החיים שלי מתנהלים! קוראים לדבר הזהמוניקה סקס-פיטר
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל:תעזבו רגע את פיטר בצד! בלי קשר לפיטר, כמעט כל החיים שלי הם מוניקה סקס, אני קמה בבוקר שומעת מוניקה סקס, בוכה משירים שלהם, מתרגשת משירים שלהם, לומדת בע"פ כמו משוגעת את המילים של כל השירים שלהם, קונה את כל הדיסקים שלהם, קונה ועושה כל דבר שקשור אליהם, שילמתי לילדה מהכיתה שלי בשביל שתביא לי את הטלפון של פיטר ויהלי ,(למרות שאני לא ממש יודעת אם אני מתכוונת להתקשר..), קניתי ממנה מקל ששחר תופף איתו, אני בוכה לאמא שלי שתתן לי ללכת להופעות, ופעם אחת שהיא לא הסכימה לי אז התחלתי לכתוב מכתבי התאבדות! אני יודעת שזה אובססיבי אבל זאת אני! וזאת ה'בעיה' שלי! אני נהנת מזה, וזאת זכותי! אווקי עד כאן הכל טוב ויפה! רציתי לפתוח להם פורום בתפוז..(רציתי גם אתר אבל אני גרועה בבנית אתרים..) אבל שניסיתי לפתוח את הפורום הודיעו לי שצריך להיות מעל גיל 14(לא הייתי מעל גיל 14 שזה קרה..)לא חשוב שהייתי בדיכאון בגלל זה ובכיתי פעמיים! אלא גם קם מישהו מאוד נחמד! ששמו חן הוכמן ופתח להם פורום.. במשך שבוע ניסיתי לשכנע אותו בכל מיני צורות שיתן לי להצתרף לפורום, אבל כלום לא עזר!! ניסיתי וניסיתי בכיתי לו! התחננתי אליו! אבל הוא לא רצה בטענה ש'הוא מסתדר' .. זה הכניס אותי לדיכאון עמוק, ואז הגעתי למסקנה שהדרך היחידה שאולי יום אחד אני יוכל להצתרף לניהול הפורום זה להשתתף בו הרבה לכתוב הרבה וזה כבר יגיע.. לדעתי הזמן כבר הגיע! אין לי תלונות לניהול ולאנשים פה! למרות שאנחנו נורא מעט לדעתי אבל נתגבר! סה"כ אנחנו פורום דיי חדש! חן!| אני מתחננת אליך ומבקשת ממך בדורה הכי ברורה שיש!! אני גם חושבת שזה יעזור לך.. בכל זאת גם אני וגם אתה בתקופת מבחנים והלחץ לא קטן.. בבקשה! אני יעשה הכל בשביל להצתרף לניהול! אתם פשוט לא יודעים עד כמה זה חשוב לי!! וכאן אני רוצה להודות לרוני
שתמיד עודדה ומעודדת אותי במצבים קשים! וואי זה נשמע כאילו אני בן אדם דיכאוני לאללה

the king 25983

New member
אז עכשיו את רוצה ../images/Emo103.gif

שנרחם עלייך ו"ניתן" לך להיות מנהלת? לא נראה לי כל הסיפור הזה. האמת שעד לפני 3 שבועות בערך הייתי נכנס לפורום כל חצי שעה, והתבאסתי, לא הייתה אף הודעה. מאז אני נכנס קצת פחות אבל אני לא חושב שמרגישים את זה. אין מה לעשות, אי אפשר להכריח אנשים לכתוב כאן. הדבר הטוב ביותר הוא להביא לכאן עוד אנשים וכמו שאמרתי קודם, זה אפשרי ע"י הוספת הפורום לעוד כל מיני מנועי חיפוש, ויש כאלה הרבה שבשביל לעשות את זה לא חייבים להיות המנהלים של הפורום. הבנתי שיש את הפורום בגוגל ווואלה (כמה ווים) אבל יש עוד הרבה ואם רותם, את רוצה, בבקשה, זה גם יעזור לפורום וכם יעביר לך את השיעמום ואל תגידי לי שאת לא משועממת. הרעיון עם החתימות גם נחמד ובגלל זה הצטרפתי איליו ואני שוב קורא לכולם לעשות כמונו. רותם, תמצאי לך משהו לעשות, חבר, ש"ב, פורומים אחרים...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהממ.. ../images/Emo152.gif

רק רגע, אתם מתאבלים על פורום שהוא לא מת, ולא החל בתהליך גסיסה! אז יש לו תקופה פחות טובה לכל פורום חיי ונושם יש לו תקופות כאלה כמו אנשים.. כי כל פורום מורכב מאנשים.. אז רותם..*קצת* אובססית, הממ.. ואני בטוחה שיש לה המון דברים לעשות אבל זה בטח אחד החשובים לה יורת אז אל תתפלא שהיא 24 שעות עוסקת במוניקה סקס... אוליי פשוט רותם וחן יישבו את זה בינהם במקום שאנשים אחרים יתערבו בזה... (ולא יפתחו על זה שירשורים בפורום וכו'..)

רותמיקה

New member
סמיון נעלבתי..../images/Emo29.gif

אני חייבת לצטט משהו שממש הרגיז אותי בהודעה שלך.. "שנרחם עלייך ו"ניתן" לך להיות מנהלת?" לא צריכה רחמים ולא רוצה! אני שונאת רחמים.. ואני חושבת שאתה מגזים ומעליב אפילו בלי לשים
אני לא משועממת ויש לי עוד המון דברים לעשות אם אני רוצה!! חבר-יש לי כבר חצי שנה רק חבל שהוא בצבא ואני רואה אותו פעם בשבוע.. חברות- יש לי חברות מכל הארץ שאני אוהבת מאוד
בינהם אורה שלא יצא לי לראות כמעט חצי שנה ואני מתגעגעת רצח.. יש לי גם חברות טובות יותר שאני רואה ונפגשת איתם כל יום..*אהם*רוני*אהם* אני דווקא בן אדם עסוק מאוד
יום ראשון-ראשון (ישיבה מהנוע"ל על פורים..) יום שני-בימת הוער יום שלישי-נוער עובד יום רביעי-נוער עובד ושיעור פרטי יום חמישי-שיעור פרטי ובדרך כלל תמצא אותי ביום הזה עם חברות בקניונים וכאלה.. יום שישי-יוצאת שבת-נוע"ל וזה לא הכל! יש לי עוד המון דברים לעשות אז משועממת . אני לא! זה שמוניקה סקס הוא אחד התחביבים העיקרים שלי זה זכותי
לא ביקשתי רחמים ולא ביקשתי כלום! אני ניהנת מהאובססיה ה"קטנה" הזאת שלי והיא מיחדת אותי
בעיה? יופי! אורה-שמחה לראות אותך כותבת פה! ויש בעיה, חן לא רוצה! לפי מה שהבנתי אז ההודעה הקודמת שלי הייתה מיודעדת עליו בעיקון שיבין עד כמה זה חשוב לי ואולי זה יגום לו לשנות את דעתו. ושוב אני קוראתת לחן לענות.. חן?

the king 25983

New member
וטב אז קודם כל ../images/Emo103.gif

אני מבקש סליחה אם העלבתי אותך כי זאת ממש ואני חוזר, ממש לא הייתה הכוונה. אני מתבסס על דברים שאת בעצמך אמרת פה שאין תחביבים חוץ ממוניקה סקס, אני אחפש את זה ואם אמצא את זה אז אני אראה לך... כשאני קורא את מה שכתבתי בפעם שנייה וממבט אחר אז זה באמת לא שיקף את מה שרציתי להגיד, או יותר נכון הדברים לא היו מספיק מובנים. מה שהתכוונתי להגיד זה שאם את רוצה להיות מנהלת - זה החלטה של הנהלת תפוז ואת צריכה ליישב את זה עם חן. את לא צריכה לספר לנו עד כמה את עצובה שאת לא, אנחנו רואים שאת משקיעה הרבה בפורום ועל זה כל הכבוד לך. לדעתי הפורום בסדר, לאט לאט הוא יתפתח, הוא באמת פורום חדש יחסית. יותר מזה אני לא רוצה להתערב בעניין של הנהלת הפורום. מקווה שתסלחי לי כי באמת לא התכוונתי להעליב.

רותמיקה

New member
או באמת../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

חן, אני פשוט לא קונה את זה סורי.. זהבולשיט אחד גדול
מישהו חכם מאוד אמר לי פעם: "רוב הפעמים שאומרים:'סיבות אישיות' הכוונה היא לזה שאין באמת סיבה וסתם אין סיבה.." מסכימה עם הבן אדם הזה 100% חן, אני באמת אבל באמת לא רוצה להשפיל אותך פה ולהגיד כל מה שאני חושבת על זה... ואם זאת לא הייתה להקה שאני ממש ממש אוהבת מזמן הייתי עוזבת.. אני יגיד את זה בעדינות.. אתה פשוט רוצה את כל ה'תהילה' לעצמך ולא מוכן לחלוק בה... אבל עזוב אני באמת לא רוצה להכנס לריבים
אבל באמת לא רוצה לריב עם אף אחד בפורום.... אני לא ילקק לך ויגיד "אוי חן בבקשה אני מתחננת אליך תצרף אותי ובלה בלה בלה..." אני פשוט לא יחזור על אותה טעות שרק ניפחה לך ת'אגו! את לדעתי מפיד ובגדול.. אתה פשוט לא יודע כמה לחץ ירד ממך. ותאמין לי, אני ממש לא צריכה את הטובות שלך אם אתה לא רוצה לא צריך, אני לא אוותר על הכבוד שלי
הגעתי למסקנה שלא צריך שהשם שלי יהיה כתוב בכחול בשביל להיות 'יותר ממך' או בשביל להיות 'הכי שווה' ואלה לא הסיבות שרציתי להצתרף לניהול, אתה פשוט לא מספיק בוגר ורגיש בשביל להבין אותם... נמאס לי מהליקוקים ואני יודעת שהרבה יכעסו עלי שאני יגיד את זה וזה יגרור הרבה תגובות לא נעימות אבל בדוגרי.. אתה לא משהו בתור מנהל.. הנה אמרתי את זה
אתה רק לא יודע כמה לחץ זה הוריד ממני.. חחח עזוב.. אתה בכלל לא שווה את העצבים שלי
סמיון:בסדר סבבה, אני חושבת שאני כבר הבנתי לבד שלא התכוונת לעליב, זה פשוט יצא.. קורה, קרה ויקרה עוד... טבעי! לסמיון, תמר(מצטערת על אתמול
) ענבל, רוני, אייל, ליטל,אממ מי עוד.. אורה, סוניה, ובכלל רוב האנשים בפורום הזה.. אתם ממש אחלה ואני אוהבת אותכם ובבקשה אני לא רוצה ליצור מריבות איתכם או אם אף אחד פה בפורום, להפך
אוהבת את כוווווווולכם
ועדיין אני אמשיך לגלוש פה, זה לא הודעת פרידה לאלה שלא הבינו... שוב, אוהבת את כוולכם, רותם

גם אנחנו אוהבים אותך רותם!

ואני מסכימה איתך במאה אחוז אני חושבת שאין שום סיבה ללקק אבל אני חושבת שעם היה פה קול להוסיף מנהלת חן צריך להתחשב בקול הזה זה שיש לו סמכות לא אומר שהוא צריך לנצל אותה ולעשות מה שבא לו גם ראש ממשלה מתחשב ברצון העם. בקשר למה שאמרת על "בעיות אישיות" זה נכון בתשעים אחוז, יכול להיות שחן הוא מ10 אחוז הנותרים אבל אם יש לו בעיות אישיות- למה אנחנו צריכים לסבול מהן?

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

וואי ענבל! כמה חוכמה בילדה אחת
אני מסכימה עם כל ילה ומילה שלך
"חושבת שעם היה פה קול להוסיף מנהלת חן צריך להתחשב בקול הזה זה שיש לו סמכות לא אומר שהוא צריך לנצל אותה ולעשות מה שבא לו גם ראש ממשלה מתחשב ברצון העם" וואי חן, אתה חייב לשנן את המשפט הזה
סיבות אישיות.. ח באמת ענבלו'ש תעשי לי טובה

Heavy Thought

New member
../images/Emo45.gif

אגב, רותם, מה את נותנת לו רשימה של דברים בשביל להוכיח לו שאת לא כל מה שהוא ציין? מה אכפת לך? אל תייחסי יותר מדי חשיבות להודעות כאלו
אגב, חן, "סיבות אישיות"? בלי לפגוע, אבל... באמת...

אז הן לא אישיות

אנחנו חלק מהפורום הזה ומגיע לנו לדעת על כל מהש מרפיע לך לנהל אותו (אלא אם כן זה דברים בחייך האישיים ואז זה לא קשור לפורום) שאני אתחיל שוב עם ההשוואות לראש ממשלה?

למעלה