אמפּ.../images/Emo42.gif
דבר ראשון, נתבקשתי לאמת את דבריה של רותם, אז הנה אני מאמתת אותם: רותם באמת ניסתה לפתוח פורום למוניקה סקס, לפני שהפורום הזה נפתח והיא באמת ניסתה בשבועות הראשונים של הפורום לבקש מחן להצטרף לניהול.
(ראו את אימות זה כאובייקטיבי לגמרי, כי אין לי דעה בקשר לכל הסיפור הזה של הניהול
) שנית, הדבר שנראה לי חשוב בכל הדיונים שמתפתחים כאן כל הזמן בתקופה האחרונה הוא לא "האם רותם תנהל או לא תנהל את הפורום
", אלא,
"איך, לעזאזל, גורמים לפורום להיות יותר פעיל
" אני חושבת שבפורום של להקה פופולארית כמו מוניקה סקס, באתר מוכר וידוע כמו
, צריך להיות פורום הרבה,
הרבה יותר פעיל, יותר מגובש ופחות עופי (למרות שלא יזיק שרשור
אחת לכמה ימים
). בכל אופן, אני לא אומרת שכל אחד מכם צריך להיות בפורום 24 שעות ביממה. אני לא מבקשת שתגיבו לשרשורים, גם אם אין לכם מה להגיד. אני בסך הכל מבקשת שאם אתם מכירים אנשים שאוהבים את מוניקה סקס, ספרו להם על הפורום שלנו, אימרו להם שיש כאן אחלה אנשים (מה שנכון
), נסו לפרסם קצת את הפורום! רותם ואני, למשל, ממש מנסות. כמו שאתם רואים הבאנו לכאן את אורה (Lady_Voldemort
) ואנחנו בתהליכים מתקדמים עם עוד חברה שלנו (היא כבר נרשמה ל
והכל...
). אני חושבת שכולם כאן צריכים לנסות להביא עוד אנשים, אחרי הכל זה הפורום של כולנו (איזה משפט קיטשי זה, נכון?
). חוץ מזה, נסו לפתוח יותר טופיקים (למי שלא יודע: טופיק = שרשור שקשור לנושא של הפורום), כדי שהפורום הזה יהיה ראוי להיקרא פורום מוניקה סקס (607) ב
(רולזזזז!
). בשבילי, זה אחד הפורומים שאני הכי נהנית להיכנס אליו וגם הפורום שאני הכי פעילה בו, וחבל שהוא זז כל כך לאט (חוץ מעכשיו, כמובן.
). בקיצור, אנשים, אם זה חשוב לכם כמו שזה חשוב לי, נסו לגרום לפורום הזה להיות יותר פעיל!
!