משהו מוזר ,מנורות כובות כשאני עובר לידן

MegaMan

New member
משהו מוזר ,מנורות כובות כשאני עובר לידן

אוקיי ,אז היום יצאתי ליראות סרט (ספיידר מן3 ) ובדרך חזרה הביתה ,עברתי ב5 רחובות שונים ,בכל רחוב היה פנס אחד שנכבה כשעברתי לידו או בסביבתו ,כולם כבו כשעברתי לידם ,לא שניה אחרי ולא שניה לפני ,יש למישהו מושג אם זה באמת משהו על טבעי או סתם צירוף מקרים מוזר ? כי זה קרה לי גם בעבר ,ותיחקרתי את התופעה וקראתי באתרים שזה מראה יכולת רוחנית גבוהה או משהו בסיגנון ,ואני לא רוצה לפתח לעצמי מחשבות בלי לדעת באמת אם זהו צירוף מקרים או משהו אמיתי (במידה ורוחות ,רוחניות וכל העניין אמיתי ,אני מאמין בזה ,אבל אני לא שולל את האופציה שאנחנו הולכים שולל) ההודעה הנ''ל פורסמה גם בפורום רוחות והעולם הבא ,חשבתי שאוכל לקבל יותר אינפורמציה מ-2 פורומים במקום רק מהאחד.

1AcEsHiGh

New member
לא רוצה לאכזב..

אבל זה בד"כ מעיד על זה שהמנורה מקולקלת (קורה לכולם ברגע שהם עוברים לידה) לי זה קורה הרבה.. וכבר התרגלתי לזה. אבל יכול להיות שזה דבר שונה, נחכה לתגובות :)

MegaMan

New member
גם אני לקחתי תאופציה שזאת מנורה מקולקלת

אבל העניין הוא התיזמון והמיקום ,7 מקומות שונים ,4 ביום שישי 3 ביום ראשון ,שעות שונות ,אזורים שונים כמו שהזכרתי ,וכולן כשעברתי לידן ...זה מה שגרם לי לתהות כ''כ

PurpleFilth

New member
נו באמת

אין לך משהו יותר טוב לעשות עם הכוחות שלך מאשר לכבות פנסי רחוב? כמה שתקרא על זה, לא יעזור לך כמו לחקור את עצמך. מתי זה קורה לך, ומתי לא? מה עוד מתקלקל (או לפחות משתנה) לידך? איך אתה יכול להפוך את התופעה הזאת לרצונית ונשלטת? מה עוד אתה יכול לעשות איתה?

Tatu4Taty

New member
תוספות

אם זה מתחיל לחזור על עצמו לעיתים תכופות, הייתי מוסיף גם את השאלות הבאות: 1) איזה סוג של פנסי-רחוב אלו? זו דרך נהדרת לדעת האם מדובר בסדרה גרועה של פנסי-רחוב מאותו היצרן, או שיש גיוון מספק כדי שיהיה "קייס". 2) מהן הרגשות והמחשבות שלי ברגעים בהם הדבר מתרחש? 3) כמה עוצמתיות/קיצוניות הרגשות והמחשבות שלי ברגעים אלו?

MegaMan

New member
אני חייב לשאול ...

2 התגובות האחרונות היו אמורות ללעוג לי ?כי זאת האווירה שהן נתנו לי

RainBird

New member
תמיד יש שמץ לעג בדברים של זוהמה סגולה. Tatu לעומת זאת רציני לחלוטין. הוא מנסה למפות את התופעה- מבחינה מאגית.

MegaMan

New member
שזה אומר ...?

כוח רוחני פנימי?כי אם כן -זאת גם אותה תשובה שקיבלתי בפורום רוחות ...אני היום אלך לי לבד ברחוב בלילה ואנסה לשחזר את אותה הרגשה ,שמעתי גם מוזיקה באותו הזמן ואני חייב להודות שלמוזיקה יש השפעה כבדה עליי בהכל .

RainBird

New member
לכולנו יש כוח רוחני פנימי. השאלה הרצינית היא למה שלך מתבטא בצורה כזו. מניסיוני הרבה פעמים ודברים שגורמים לנו לחשוב על מציאות גמישה- על ידי זה שהמציאות משתנה ומסנכרנת את עצמה למחשבות שלנו, זה החלק בך שמחובר לאלוהי, או התת-מודע (תלוי בזרם הפילוסופי) שמנסה למשוך את תשומת ליבך לדבר חשוב. ארדן.

MegaMan

New member
זה קרה לפני 10 דקות שוב

תקשיבו ,הפעם המקרה היה יותר מטורף ...אני וחבר שלי הלכנו לנו ברחוב אחר שוב פעם ,עברנו ליד מנורה -היא כבתה ,עברנו על יד האחת שאחריה -היא כבתה והקודמת דלקה ,ואז החלטתי לנסות משהו ,חזרתי אל הקודמת ליבדוק אם היא תיתכבה שוב -והיא אכן כבתה שוב וכשעזבתי נידלקה מחדש ...אני נידהמתי מזה וגם חבר שלי ,אז...מה עכשיו ? הרגע חזרתי הביתה-נ.ב בכיתה ז' שהתחלתי לחקור את נושא המיסטיקה קרו לי דברים מוזרים-בעקבות הפחד שנבע מהם הדחקתי את העניין ובעקבות המקרים הללו אני חוזרר לכך.

goldy

New member
שיטת בדיקה

הפעל את האור אצלך בחדר. לך הלוך ושוב בחדר שלך כאילו אתה הולך ברחוב: בגדים שאתה יוצא איתם החוצה, מוסיקה שאתה שומע, דיבורים ומחשבות (כן דבר לעצמך - דלת נעולה למניעת פאדיחות). אים המנורה שלך תיכבה ו\או המחשב שלך יעשה ריסט אשמח לישמור איתך על קשר
.

MegaMan

New member
תחושת בית

היא לא כמו התחושה של בחוץ ,זה שונה ולא חושב שאני יכול לשחזר את התחושות -ובמידה וזה ניגרם ע''י -אין לי מושג איך ולמה,ציפיתי למצוא את התשובה כאן מן הסתם.

פנינה101

New member
שלום לך מגהמן

ממה שאני הבנתי, כנראה איזה ישות מדריך, רוצים להעיר את תשומת לבך. שתדע שמשהו על ידך לשמירה אתה יכול לשאול בלב, את הישות אם היא המדריך שלך ותראה איזה תשובות ראשוניות, הדבר הראשון שעולה בדעתך תראה איזה תשובות תקבל בהצלחה פנינה

MegaMan

New member
אמ..

אז די התבלבלתי עכשיו ,זה ניגרם בגללי או בגלל ישות מדריכה שמנסה למשוך ממני תשומת לב ?

פנינה101

New member
../images/Emo13.gif

אני מנסיוני ומשיחות אחרות מבינה שכשהאור כבה זה סימן של איזה מדריך רוחני שמנסה למשוך את תשומת לבך בצורה זו המדריך מאותת לך או הישות מאותת לך שהנה היא בנמצא נמצאת איתך לעזרתך. אתה יכול בלב לשאול את הישות הזו אם היא המדריך שלך או המדריכה, והתשובה שתעלה לך הראשונה, היא בדרך כלל הנכונה. תהיה קשוב לתובנות שלך, למחשבות שלך, להרהורים, יש ישויות סביבנו, מדריכים ועוד, שחלקם מאותתים על קיומם בכבוי החשמל. אני שומעת שזה קורה בבית אבל אם לך זה קורה בחוץ, אז זה גם סימן. בייחוד אם עשית בדיקות. תתחיל לבדוק בתוך עצמך על שיחות שאתה מנהל עם עצמך על שאלות שאתה שואל את עצמך בלב. שים לב איזה הרהור עולה בתוכך כשהחשמל כבה שים לב להלך הרוח שאתה נמצא בו, ואיזה תשובה זה יכול לתת לך מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי אתה אמור כאילו להתחזק בכך שמשהו שומר עליך.

MegaMan

New member
רוב התשובות שקיבלתי

היו לגביי כוח רוחני פנימי שלי ...זה מוזר כל העניין -ואני עדיין לא קיבלתי תשובה אחידה שבעקבותיה אני אוכל להגיד שזאת הסיבה -כל אחד זורק משהו אחר . אגב, אני חייב לישאול -האם מישהו כאן בפורום שמע על המושג ליש מתי שהו?

RainBird

New member
במאגיה אין סיבה אחידה. לכל קיום של דבר יש שכבות של משמעות. ייתכן שכל מה שנאמר כאן נכון. ייתכן שרק אחד מהדברים נכון, וייתכן ששום דבר כאן אינו נכון. מה שכן, בסופו של דבר, אם תבחר במסע רוחני לגילוי היכולות שלך- אתה בהחלט תדע מה נכון ומה לא.

InvisibleBeast

New member
לפני כמה שנים כשהתאמנתי על טלקינזיס

קראו לי בדיוק אותם הדברים, מנורות נכבו ברחוב בדיוק כשעברתי לידן במרחק מסויים, ויום אחד כשהתופעה התחזקה אפילו התקלקל אוטובוס בגללי. לי אישית זה רק ניפח את האגו וגרם לי להבין שאני צריך לעסוק במשהו יותר שימושי מטלקינזיס.

goldy

New member
יותר שימושי מטלקינזיס?../images/Emo12.gif

מה יכול להיות יותר שימושי מהעברת חפצים בכוח המחשבה? מסע אסטרלי?

RainBird

New member
אני באמת לא מבין למה זה שימושי להעביר דברים בכוח המחשבה. לא יותר קל לקום ולהזיז אותם? וגם, למסע אסטרלי יש את הפרסים שלו, אבל לשקול כישרון רוחני במושגים של תועלת? לא יודע.

למעלה