משהו מוזר ,מנורות כובות כשאני עובר לידן

goldy

New member
מיבלי ליגרום למחיקת ההודעה

חשוב שאתה רוצה להיתנקם במישהוא, אבל מיכיוון שהוא מקושר בכל מקום הוא יכול ליפגוע בך אבל אתה לא יכול ליפגוע בו באופן פיזי. כישורים רוחניים שהוא בהכרח לא מסוגל להבין יעזרו לך להיתנקם בו מיבלי שהוא יוכל לפעיל את קשריו, יב"ש "קארמה".

MegaMan

New member
במידה ויש כאלו דברים

של כוחות על ,ודברים הרבה יותר מעבר לטלקינזיס פשוט (אני מדבר על דברים שרק בסרטים היינו יכולים ליראות ) ,אני אעדיף להשתמש בזה לטובה -לא לרעה ,וכמובן -אנונימיות.

RainBird

New member
ולזרוק עליו סיכת מהדק זו דרך טובה לנקמה? האימונים להזיז דבר קל לוקחים שנים במקרה הטוב. ויש דרכים יותר נוחות במאגיה כדי להזיק למישהו.

RainBird

New member
אני לא מתיימר להוכיח שום דבר ../images/Emo13.gif רוצה, תאמין. לא רוצה- אל תאמין. אני לא בא מתוך גישה מדעית.

RainBird

New member
לא אמרתי שלא. רק אמרתי שיש שמץ לעג בדבריך ../images/Emo13.gif

PurpleFilth

New member
להפך,

אני הראשונה שהתייחסה לבחור בתור אחד שיש לו כח. זה שכתבתי משהו מצחיק לא אומר שלעגתי לו.

Swicca

New member
ארממ..

אני פשוט חושב שעדיף שאחרי כל הבלגן הזה אגיב ישירות לתגובה הראשית. נגיד והסיבה היא ה"כוח הרוחני" שייחודי לך.. זה מאוד פשוט לדעתי. אחרי הפעם הראשונה שהייתה פתאומית ואולי אפילו לא קשורה אליך, התחלת להיות אובססיבי לגבי זה, ואו שעניין אותך לראות אם זה יקרה שוב או שציפית לכך שזה אכן יקרה.. וכל זה הוביל לכך שאותו "כוח רוחני" ינסה למלא את בקשתך. 3: בהצלחה עם זה! (מצטער שלא אמרתי לך שאתה מיוחד וייחודי.. אבל זה קורה לכולם בשלב זה או אחר :p)

MegaMan

New member
לא חשבתי שאני מיוחד או לא

שאלתי בכל הפורומים מה הגורם לזה ,כי זה כבר מעבר לצירוף מקרים -והתשובה שקיבלתי היא כביכול כוח רוחני ,לא אמרתי שזה באמת ככה-כי אין לי מושג ,אני מחפש דרך לגלות .

1AcEsHiGh

New member
בעיה במנורות.

אני חוזר ואומר שנראה שזו בעיה במנורות. זה קורה לכולם, אך לא מייחסים לזה חשיבות גדולה- אבל אם אתה מאמין שהכוח שבך עשה את זה, בהצלחה :)

Swicca

New member
מצטער..

אני אנסה להיות ברור יותר. 3: לרוב הנשמה שלנו.. האני העליון.. איך שלא תקרא לזה.. מחכה שאנחנו נגיד לו מה אנחנו רוצים בחיים שלנו, ואז הוא מוצא לנו את הדומה. אם אתה שמת לב למנורה בפעם הראשונה וזה היה צירוף מקרים, ואולי אפילו פעמיים.. ולא יכולת להפסיק לחשוב על כך, למה אתה מצפה?! אתה תמשיך לשים לב לאותן מנורות. זה פחות או יותר מה שאני חושב שקורה. האופציה השנייה היא(למרות שאני לא חושב שזה אתה תאמת..) שיש אנשים שעוסקים במאגיה שכמובן משתנים עם הזמן, אנרגטית בין היתר, או עוברים משברים אישיים שגורמים להם הרבה כאב וכעס.. כל האנרגיה ההרסנית הזו שנשלחת לכל כיוון גורמת לשלל השפעות סביב.. לעיתים גם שרפת מנורות.. או ניפוץ כלי זכוכית במקרים קיצוניים. (לא יודע.. לי אישית לא קרו הדברים הספציפיים האלו, אבל לך תדע). דעתי האישית כמובן.

MegaMan

New member
זה ישמע מוזר ...אבל עוד משהו קרה בבית

הייתה כוס בכיור ,הנחתי כוס אחרת במרחק לא כ''כ קרוב ,והכוס הראשונה שהייתה מונחת בכיור נישברה ...=\ אבל זה כבר לא נראה בגלל כוחות או כל דבר אחר ,זה כבר באמת נראה לי כצירוף מקרים.

למעלה