טוב, סליחה המפקד.
ד דלית - delete New member 24/1/02 #23 בן, רוב הזמן. וכרגע לומד לCCNA מה זה הפורום תמיכה? נשמע מעניין.
M maCr0T New member 24/1/02 #24 הםםם פורום תמיכה? זה מקום לשאלות חומרה בד"כ. בדיוק כמו פורום מחשבים ואינטרנט.... maCr0T
M maCr0T New member 24/1/02 #27 אופס.... ../images/Emo8.gif אנחנו מנסים לבנות אתר ולרכז בו חומר תמיכה בסיסית, ולא בסיסית למשתמש הפשוט, איך להקים רשת ביתית, מה זה ראוטר..... דברים בסיסים, כרגע יש לנו דיון (לדוב יש..) עם תפוז בנושא. maCr0T
אופס.... ../images/Emo8.gif אנחנו מנסים לבנות אתר ולרכז בו חומר תמיכה בסיסית, ולא בסיסית למשתמש הפשוט, איך להקים רשת ביתית, מה זה ראוטר..... דברים בסיסים, כרגע יש לנו דיון (לדוב יש..) עם תפוז בנושא. maCr0T
ד דלית - delete New member 24/1/02 #25 תודה על קבלת הפנים ../images/Emo13.gif אבל אני באמת לא יודע הרבה.
D dov98 New member 25/1/02 #29 "אם תרצו אין זו אגדה" את זה לא אני אמרתי. בשנתחיל נחלק משימות לפי כישורים. יש גם לתרגם! ואחר כך נעשה כיבוי צופים למחשב!
"אם תרצו אין זו אגדה" את זה לא אני אמרתי. בשנתחיל נחלק משימות לפי כישורים. יש גם לתרגם! ואחר כך נעשה כיבוי צופים למחשב!