משהו מכיר את הבחור?

zman3d

New member
כן

זה מקס קורסטישבסקי. הוא עבד בדיפסי בתור מודלר. לא נראה לי שיש לו אתר כרגע, ומגיע לו כל הכבוד על הפרוייקט הזה.

חחח אבל ברצינות, ../images/Emo11.gif

הנה לינק להודעה של ישראלי אחר שגם הוא זוכר את הישראלי שזכה בתחרות Mouse trap של 3DLuvr. יש מישהו שיודע אם זה אכן הוא (וגם 3DS MAX...)?

לא, אני זוכר שזה היה במקס...

אבל היה ממש חמוד, העכבר שנתקע בבקבוק אחרי שאכל יותר מדי גבינה והשמין - רעיון גאוני!!!

יש שם אפילו

מישהי שכתבה לבחור: I Want To Have Your Babies!!! ...כל מה שצריך זה לעשות מודל אחד ממש טוב ואז כל הדלתות\רגליים נפתחות

איך אתם יודעים שזאת לא תמונה?

זה נראה לגמרי כמו תמונה... פשוט מדהים אם הוא באמת יצר את זה. האיש הזה ממש נראה אמיתי. הוא פרסם איזה סרט עם תנועה של הדמות? ככה קשה להאמין שזה אמיתי.

בעמוד הבא ב CGT הוא הראה LowPoly

וטקסטורה. האמת שזה מדהים לראות כמה שהגיאומטריה שהוא יצר פשטה. לטעמי הכוח שבתמונה הזו בא מטקסטורה מבריקה (במובן של גאונית לא במובן של GLOSSY), מידול מדהים של העיניים, ושימוש לא רע בשיער ופרווה (אני מניח שאת הזקן הוא יצר ע"י פלאגאין לפרווה ולא מידל אותו משיער). ולמרות התלונות הרבות על כך שהוא חסר מבע ...דווקא יש לדמות הרבה אופי גם עם ההבעה הנוכחית.

ilankt

New member
האמת זה נכון שאין לו הבעה

הוא נראה מת, כמו להסתכל בגופה.

voguemaster

New member
זו ההבעה בעצם

שהדמות מסתכלת על שדה הקרב ומתבאסת לנוכח מה שהיא רואה
. כמו כלבלב מסכן...

galrt

New member
זה לא תמונה, זה אמיתי

אפשר לראות. קודם כל הוא מדבר על DISPLACEMENTS ולפי דעתי הוא מתכוון לאותה טכניקה ש TARON משתמש בימים אלו על ידי בנייה מודל מאד בסיסי ואז פשוט ליצור BLENDSHAPE או MORPH TARGET עם כל הקמטים והדקויות של המודל. ואז ליצור העתקים נוספים של פוזות שונות. זה פשוט בהרבה יותר קל ומהיר מאשר למדל הכל עשרות פעמים כדי ליצור BLENDSHAPES בשביל FACIAL EXPRESSIONS. השער כולו MAYA HAIR אפשר לראות כי אין הצללה על הפנים מהזקן. אבל בכל זאת השער יצא לו מאד מאד טוב, במיוחד הגבות. כדי ליצור את האפקט של העור זה יותר ה SHADER שלו, הוא משתמש ב MISS ואין לו בכלל SPECULARITY זה הכל השתקפות רחבה ממפת ה- HDRI שלו. עבודה מאד מאד מוצלחת, ה BUMP שלו מושלם פשוט. זה רק אני או שהוא מזכיר לי את ססון גבאי? הייתי שמח לדבר איתו אם למשהוא יש את האימייל שלו בבקשה.

למעלה