משהו מסריח ביורוקום...

m e i r

New member
למסטיק מורן

המחיר הוא 17 ש"ח לחודש בשנה הראשונה של המכשיר, 29 ש"ח לחודש בשנה השניה ואילך. זה כולל תחזוקה בלבד ובמידה ואת רוצה גם ביטוח למקרה של אובדן/גניבה/טוטאל לוס, יש להוסיף 18 ש"ח לחודש, ובמידה ומי מהמקרים קורה, ניתן לקנות מכשיר מאותו סוג במחיר מופחת. לקוח שאין לו את השירות ורוצה להצטרף צריך לשלם עבור הבדיקה במעבדה 99ש"ח+מע"מ במידה והמכשיר תקין. אם לא תקין, יכול להגיע עד 300 ש"ח עבור הטיפול (ואז לא משלמים עבור הבדיקה עצמה).

תן לי ללטש קצת

אין ולא קיים ביטוח מלא נגד אובדן\גנבה\נזק. תמיד תהיה השתתפות עצמית כזו או אחרת.. יש מה שנקרא ביטוח "להיות שקט" וזה עולה משהו כמו 50 ש"ח ואז במקרה של אובדן\גנבה\נזק משלמים מחיר מופחת עבור הטלפון. יש גם "אחריות מורחבת" אבל בזה אני כבר באמת לא מבין... המחיר 99 ש"ח כולל מע"מ לבדיקה+מחיר עלות של החלפים,במידה וצריך לתקן(זה גם יכול להגמר ב99... ישנם סה"כ 4 מחירים. 99-150-220-300 כמובן במקרה שהמכשיר טוטל לוס(קורוזיה לדוגמא) לא ניתן להחליף את המכשיר וכמובן לא מצרפים אותו לאחריות..זה בהחלט מכה במקרה הזה ובגלל זה אני מאוד ממליץ לעשות את האחריות במעמד הקנייה של המכשיר

מ ס ט י ק

New member
אני חושבת שאני לא יעשה.. זה ממש יקר

ואני אחת ששורת על הפלאפון שלה, אז אני לא חושבת שאני צריכה ביטוח תודה בכל אופן!

eranavni

New member
אני בררתי ו...

את לא יכולה לעשות ביטוח אם הסיםכארד לא מתאים לסים כלומר אם לא קניתאותו מהחברה או בארץ ולגבי אם יש לך את כל מה שאמרתי בדיקה ראשונית תעלה לך 99 ש"ח במידה ויש תקלות אז תשלמי עוד כסף כדי לתקן ואחר כך תשלמי על הביטוח 24 חודש ראשון לגבי השאר אין לי מושג זה מה שהנציגה אמרה לי ומעבר לזה לא בררתי אם את רוצה יותר מידע אני מציע שתתקשרי בעצמך 111* בביגטוק או 054* בקו פתוח

oleg_kh

New member
רגע, בלי אחריות באורנג´...

לא יעדכנו לי גרסא דרך אורנג´? יש לי אחריות יצרן וכל החרטה הזה...

למעלה