משהו מעודד, או ניסיון לעודד את המיואשים
קראתי את
ההודעה של השניצל הקפוא, ו-וואלה, היא עשתה לי משהו. זה לא שהוא חידש הרבה, הוא כתב פה דברים שנכתבו עוד הרבה קודם, פשוט התחברתי לסגנון הכתיבה והניסוח.
אם יש משהו שאני לא מבין, זה למה לכל השדים והרוחות יש פה אנשים שמבטלים את כל קיומם, את כל מי שהם, בגלל שהם נטולי זוגיות, או ניסיון מיני.
כותב השניצל הקפוא שמחכה להפשיר שהוא בחור משכיל, נאה, חברותי. נשמע אחלה, לא? אז למה כשזה מגיע לזוגיות, או ליתר דיוק לחוסר זוגיות, כל הדברים האלה בטלים בשישים? האם אין להם שום משמעות? האם זוגיות וניסיון מיני היא פסגת השאיפה האנושית?
רבותי, תפקחו את העיניים: במקום לשים את חוסר הניסיון הזוגי והמיני שלכם בפסגת הקיום שלכם, תעצרו לרגע ותחשבו על כל הדברים הטובים שיש לכם בחיים, כל מה שהצלחתם להשיג עד היום, גם אם אתם חושבים שזה לא הרבה. יש לכם משפחה שאוהבת אתכם, חברים, אתם אנשים עסוקים - עובדים, לומדים, אתם מטיילים בארץ ובעולם ונהנים מהחיים. למה לקחת את כל זה ולזרוק את זה לפח? לא חבל?
אני רווק, בן 33 עוד מעט, ומאושר. אז נכון, יש לי ניסיון מיני ויש לי ניסיון זוגי, אבל מה אתם חושבים? שלי לא מציקים? שאותי לא שואלים "נו, מה קורה? מתי תתחתן" וכל הבולשיט הזה. אני שם קצוץ על כולם. אני חי את החיים
שלי, בקצב
שלי ואני לא בתחרות עם אף אחד או אחת.
כל חברי נשואים, חלקם כבר עם יותר מילד אחד. אז מה? ביג פאקינג דיל. מישהו רודף אחרי?
תעזבו לשנייה אחת את כל הבולשיט הזה של זוגיות וסקס, זה לא הכל בחיים. תעצרו לרגע ותעשו עם עצמכם רשימת מכולת של כל הדברים הטובים שיש לכם להציע לעולם הזה.
ברגע שתפסיקו לשים את חוסר הניסיון שלכם במרכז החיים, נקודת הפתיחה שלכם לקראת הדבר עצמו תהא הרבה יותר טובה. תאמינו לי. גם אני הייתי לייט בלומר (גיל 18 נשיקה ראשונה, סקס ראשון, בחורה ראשונה) ויצאתי בסדר גמור (אני יודע שיש פה אנשים שיחלקו על זה
).
כשתרגישו טוב עם עצמכם, אתם תשדרו את כל הטוב הזה כלפי חוץ ויהיה לכם הרבה יותר פשוט.
מובן שלשבת בבית ולהחמיא לעצמכם אין בזה די. עליכם להיות יותר אקטיביים ופעילים בשביל להשיג את הדבר הזה שאתם כה חפצים בו. צאו עם חברים, תרשמו לאתרי הכרויות, תצאו לדייטים, כמה שיותר. אף אחד ואף אחת לא צריכים לדעת על ההיסטוריה המינית שלכם, או על הקילומטרז' שצברתם בתחום הזוגי. זכותכם המלאה לשמור את הפרטים הללו בסוד. גם אני לא חולק עם אף אישה שאני יוצא אתה או נכנס אתה למיטה את מעללי מהעבר. זה לא רלוונטי. מה שמשנה הוא מה שקורה כאן ועכשיו.
ולך, שניצל קפוא, אתה תראה שבסוף עוד תפשיר.