משהו מעודד, או ניסיון לעודד את המיואשים

דיבבלעס

New member
לא לוותר-כן, ללכת באותו כיוון-לא בהכרח

יש אנשים ש"לא הולך" להם במשהו כי זה לא הם,
ורק כשהם משנים פאזה אז פתאום מסתדר,
לא לוותר זה לא אומר להמשיך ולהמשיך כל הזמן עד שנגמרים הכוחות,
זה אומר לקחת הפסקות ולבחון את הדרך ואת המטרות כל פעם מחדש,
לראות אם יש דברים שאפשר ו/או צריך לשנות
יש כאלה שמה שיתאים להם זו זוגיות פתוחה למרות שהם חשבו בגלל מה שהכניסו להם לראש שזוגיות נאמנה זה מה שצריך,
יש כאלה שמה שיתאים להם זה הורות משותפת
ויש כאלה שאולי באמת לא בנויים לזוגיות
זה לא אומר שצריך להיות לבד חלילה-יש רומנים, סטוצים וכו'
בקיצור כל האופציות פתוחות
ולא צריך להתקבע במודלים המקובלים של "זוגיות" ו""אהבה""...

Berethor

New member
זה הכי מעמיק שהוא יכול

אתה מצפה מאדם ברמתו, ליותר מדיי.

A 26 cm Schlong

New member
עם 26 ס"מ

אפשר הרבה יותר עמוק. אבל מה אתה כבר מבין בעניינים שבינו לבינה?

דיבבלעס

New member
מה זה דיון פילוסופי מעמיק...

ממליץ לך לבקר בפורום "פילוסופיה לכל" או להריץ בגוגל את המושג "פילוסופיה" ואז תחשוב על מה שכתבת...

Reyn

New member
משום מה כולכם מפספסים את הנקודה

"דיון פילוסופי מעמיק" היתה הגזמה מבודחת. הפואנטה היא ששלונג כתב תוכן רציני שמעודד התייחסות ויצירת דיון, אבל כשהגבתי וחלקתי עליו הוא פטר את דעותי וקרא לי טרחן. יש כאן ניגוד: מי שפותח דיון אמור להתעניין במה שיש לאנשים לומר בנושא, גם (ובעיקר) אם דעותיהם שונות משלו.
אבל לא משנה, water under the bridge.

סה"כ הודעת מוטיבציה נחמדה.

קצת עידוד וחיוביות, אפילו מעט מחמם את הלב.
אני לא חושבת שצריך לשפוט אותו בצורה כ"כ כבדה.

Reyn

New member
לא להסכים איתך = לשפוט אותך?

אצל מי מתגלה לפתע חוסר ביטחון?..

זה באמת קצת מעודד.

אני במצב דומה לשלך, קצת יותר צעיר, עם קצת פחות (אני מניח) נסיון זוגי/מיני. אני לא מבטל את קיומי אף פעם, אבל לפעמים אני מרגיש כביכול פחות מאחרים בגלל שלהם יש ולי אין.
אבל אתה צודק. צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה ואני חושב שאכן יש לי הרבה תכונות חיוביות, ומקווה שבבוא היום מישהי תראה אותן. כלומר, היו כמה שראו, אבל אני לא מצאתי יותר מדי דברים חיוביים אצלן

סתם סתם...

אתה גדול אתה

ולא רק בשלונג שלך

אלא בחשיבה על החיים.
מסכימה איתך,

וגם מיישמת זאת בחיי היומיום
יש לי חיים מלאים ושמחים

חמוד1975

New member
סה"כ צודק לגמרי, אבל-

אתה צודק כמעט בכל מה שכתבת, ואכן, לי, כמו לרבים כאן יש חיים מלאים ועשירים, המון דברים להתגאות בהם. אני בהחלט לא מתעלם מחצי הכוס המלאה. אבל-
אתה פשוט לא יכול לשים את עצמך במקומנו. זה פשוט מדהים שאתה כותב "גם אני הייתי לייט בלומר" ומדבר על גיל 18!! יש כאן אנשים מעל גיל 30 שלא התנסו בכלום! איך אתה בכלל יכול לשים את עצמך במקומם? יותר מ-10 שנים אחרי שאתה התנסית "מאוחר", הם עדיין כמהים לעניין הזה שכמה שמנסים לשים אותו בצד, אי אפשר לברוח ממנו. זה צץ כל פעם שרואים זוג מאוהב בסרט, או מבלים עם חברים, או סתם הולכים ברחוב. שלא לדבר על סתם חרמנות טבעית. זה חלק חשוב בחיים שעוד לא חווינו (או באופן מאוד חלקי).
אצלך היו אולי שנתיים שלוש של "איחור" מול הסביבה, ולחלקנו יש יותר מעשור. עם הזמן הדברים נעשים רק מורכבים יותר, בגלל הפער ההולך וגדל מול הסביבה. בקיצור, ההשוואה אליך ממש לא רלוונטית.

not lonely

New member
אהבתי

"כשתרגישו טוב עם עצמכם, אתם תשדרו את כל הטוב הזה כלפי חוץ ויהיה לכם הרבה יותר פשוט. "

זה נכון, לפחות ככה אני מרגיש.
אבל צריך עוד לעבוד על זה.

הודעה יפה

אני מסכימה איתך
אני הרבה פעמים מסתכלת על עצמי ומרגישה שלא השגתי את מה שיש לאחרים, שלא התקדמתי בהתאם למצופה.
אני מנסה מאוד לחשוב על מה שיש וזה דורש אהבה עצמית, למעשה פה טמון הכל.
אין ספק שאם נאה את עצמנו ונדע להעריך את מה שיש הדברים יראו יותר טוב ויהיה יותר כיף לקום בבוקר ולצפות למה שיש לעולם להציע.

למעלה