משהו מעניין

adgj4

New member
משהו מעניין

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1584223 עו"ד ספיבק מתפתל כדי לא לרדת מהעץ , ולהמשיך לכנות אנשים הסובלים ממגבלה פסיכיאטרית במינוח הלא-פוליטיקלי קורקטי : "חולי נפש" המלך של האגודה לזכויות האזרח הוא ערום .......... וחבל ! כי היה יכול להיות אחרת עם קצת ענווה והגינות

ביפו

New member
הנחתי היא שעו"ד ספיבק -כבר לא

עוסק במתן"זכויות לחולי נפש" מטעמו האישי ומהכרתו כי אינו רוצה לפגוע בהם בהגדרה כפי שהבאת. מה שהיה - היה. מה שיש - כדאי לבדוק כעת, כדי שלא צבואי בעוד 8 שנים ותבקשי לשנות(אחרי שהזמן יבטל את הראיות לכאורה).

adgj4

New member
הבהרה

א. אני לא כותב המאמר אלא מביא דבר בשם אומרו ב. הטענה של כותבת המאמר היא שאינו מוכן לשנות את הנוסח בדיעבד, ולא על כך שבעבר הוא כתב כך . אפילו לחוקה האמריקנית הוסיפו תיקונים , לשחורים כבר אסור לקרוא "כושים" ו"בלאק-נינגרים", ולהומואים אסור לקרוא "בוחשים בשוקו" . אז אם מישהו (במקרה הזה ספיבק אביר זכויות האדם) כתב ניסוח פוגעני באתר שלו לפני שנים רבות, אבל הניסוח עדיין קיים כמות שהוא ונגיש לקהל הרחב שמשתמש בגוגל - מן הראוי שיעדכן אותו ולא יתעטף בשלל תירוצים ,סיפורי סבתא , התחמקויות זולות, וגילגולי עיניים לשמיים . העלבת? השמצת ? תתנצל ותתקן . לא מתאים לך ? אולי בית המשפט יחשוב אחרת ואם לא הוא אז לפחות דעת הקהל השפוי. ככה אני מבין את מה שבעלת הבלוג כתבה. ונדמה לי שאין בינינו מחלוקת למעשה. גם אני מסכים. מה שהיה היה - ומה שעכשיו צריך לשנות . אז שיו"ר הנהלת האגודה לזכויות האזרח - יואיל בטובו לשנות !

למעלה