משהו\משהי שנוסעים לפני הגיוס..

trancelover

New member
משהו\משהי שנוסעים לפני הגיוס..

לתאילנד.. יש כאן כאלה ??????????????????????..שנה הבאה.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Hux Flux - Time Slices Remix מוממממממממממממלצ ביותר, פשוט מושלם

בבקשה הינה כאן נערך דיון

שהתקיים בנושא הזה וכמו שאני אומר לכולם אני גם אגיד לך אין גיל למזרח שם יש אנשים מכל הגילאים אחרי צבא ולפני צבא בהודו למשל היכרתי ברכבת מישהו בן 16 וחצי שפשוט בחופש הגדול טס לחודשיים להודו.בכלכותה הכרתי ישראלי מאוד נחמד בן 76 תרמילאי לכל דבר שחוץ ממפה מדריך וכמה גבדים בודדים לא היה עליו כלום. ובנאפל באמצע הטראק פגשתי זוג אמריקאים בני 50 ומשהו. יש כאלו שמטיילים בחופשות שבין סמסטר לסמסטר והדוגמאות עוד רבות. דרך אגב נזכרתי שבגואה במסיבה ראיתי אישה שמחזיקה ביד את הילדה שלה שהיא בת 5. בקיצור אין חוקים ואין גיל. הינה הדיון שהתקיים כאן ואני חושב שהתשובה היא ברורה לנסוע לנסוע ולנסוע. חתימה טובה

kriza

New member
זה לא ממש עזר.. הדעות שם סותרות!!

אבל אני כבר החלטתי לנסוע וזהו!! למה שחוויות רעות של אנשים אחרים ישפיעו על ההחלטה שלי??

זה מה שאני תמיד אומר...

לכל שאלה יש אלף תשובות שהם של אלף אנשים שהם בעצם אלף דיעות. את ההחלטה הסופית רק את יכולה לעשות ואני שמח שהחלטת לנסוע.

kriza

New member
גם אני שמחה ../images/Emo13.gif

עכשיו רק נקווה שהכל יסתדר ולא יהיו פאשלות.......

kriza

New member
גם אני שמחה ../images/Emo13.gif

עכשיו רק נקווה שהכל יסתדר ולא יהיו פאשלות.......

תותי-בת

New member
אנננננננננננננננננננננננננננננני!!! אני טסה לפני הגיוס לתאילנד יש לך שאלות? אם כן אשמח לענות יום טוב, ליאת.

תותי-בת

New member
נוסעת עם.... עם אחותי, חבר שלה ועוד שני חברים ../images/Emo9.gif יו איזה כיף!!!! נראה לי שאת כרטיסי הטיסה הם קנו באיסתא - אבל אני לא בטוחה, אני אשאל את אחותי ואחזיר לך תשובה, יוצאים מישראל ב-23/11/02 וחוזרים רק ב-12/1/03 כיוון שאין כרטיסים חזרה לארץ לפני כן, אם את/ה רוצה לנסוע בסביבות התאריכים האלו כדאי שתלכ/י לקנות כרטיס בימים הקרובים... ליאת.

trancelover

New member
Kriza -> אני בן.. +..

רק אני נוסע כנראה רק שנה הבאה.. ): לא נורא.. עם מי את נוסעת..

תותי-בת

New member
אוקיי קריזה.... אתה בכיתה יב´ נכון?... יש לך הרבה זמן לחשוב על זה ../images/Emo9.gif ואני נוסעת עם אחותי, חבר שלה ועוד שני חברים... רק עוד 53 ימים!!!

תותי-בת

New member
יווווווווווווווווווווווווווווו בילבלתם אותי לגמריי! רגע אז את טסה ב13/11?!~

trancelover

New member
כן י"ב.. ואת סיימת כבר האא..

אבל מה זה שווה עם אחותך.. את כזה תלוייה בה.. את לא יכולה נגיד להסתובב יותר חופשי,.. טוב ברור שזה שווה לעלה, אבל כלום לא משנה.. תהני

תותי-בת

New member
כן לשמחתי הרבה סיימתי ללמוד ומה קשור מה שווה עם אחותי?! יש לי את האחות הכי מדהימה, מקסימה ומתוקה בעולם ולרגע אני לא חושבת שזו טעות לנסוע איתה, עם חבר שלה ועם עוד שני חברים - מבטיחה לך שאם היית מכיר אותם היית מת לטוס איתם! אני לא תלויה באף אחד ואני יכולה להסתובב כמה חופשי שאני רק רוצה - הטיסה לתאילנד איננה הסגר! כל הקטע זה לזרום כמה שמתחשק לך ועם מי שמתחשק לך (לאו דווקא בקטע של סקס... רק הקדמתי תרופה למכה ../images/Emo8.gif) וכשתגיב לא כמו ילד קטן אני אהיה מוכנה לענות לשאלות שלך, יום טוב, ליאת.

trancelover

New member
לאן את חופרת חח ../images/Emo13.gif

סתם אמרתי שטויות.. לי אישית יהיה קצת פחות קל לזרום עם בני משפחה פחחח זה כמו טיול משפחתי חח סתם, אבל עזבי מה את מתייחסת, אצלך זה שונה ותהני מזה העיקר, אני לא נגד, אני בעדך ושיהיה לך הכי טוב שבעולם שם
(+למשל בקטע של סקס, זה קצת מפריע,..חח אבל אל תשימי לב למה שרשמתי מתוקה העיקר שתעשי שם חיייייייים בארץ הקוסמית הזאת, ראש נקי, מסיבות ואווירה אחרת עם אנשים צבעים תרבות שונה
P E A C E
)

תותי-בת

New member
לא חופרת ולא אוגרת ../images/Emo9.gif לך יהיה פחות לי - לי קל מאוד - כל המשפחה שלי זורמת למזלי הרב, אפילו אני הפחות זורמת מהם... תודה רבה על האיחולים ובקטע של הסקס זה ממש לא מפריע שום דבר - כשרוצים לעשות משהו עושים אותו בלי לחשבן יותר מדיי למי שמסביבך - חוצמזה החבר שלי נשאר בארץ ואין מצב בשיט שאני אבגוד בו!!! שיהיה לך לילה טוב, ליאת.

trancelover

New member
אולי את לא היית בוגדת בו..

אבל אם הוא היה במקומך, לא חושב שהיה ממש אכפת לו פחח

למעלה