משהו\משהי שנוסעים לפני הגיוס..

תותי-בת

New member
רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך ויש לציין שהיא מטופשת במיוחד, כי אין מצב שחבר שלי יבגוד בי!!! אולי אתה עדיין מסתובב עם בנות שמתנהגות כמו ילדות קטנות ובוגדות אבל אנחנו עברנו את השלב הזה ממזמן.... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מקווה שתגיע לשלב הזה במהרה, שבת שלום, ליאת.

בועית

New member
היי היי מזתומרת מה זה שווה

שלום - אני אחותה!!!! ויהיה לנו כיף כי אנחנו כבר היינו שם שנה שעברה ועכשיו ניקח אותה לכל המקומות הכי סבבה - קופנגן בעיקר... והיא תעשה מה שהיא רוצה.... וזהו. תודה אחותי

aviron

New member
../images/Emo56.gif הלו, בועית - שומעת?

שתדעי לך שעם כל הכבוד להיותך האחות הבכירה (לא יודע באם בכורה..) - ואם כל ההערצה שאת כבר היית בתאילנד - את האחות של המלכה !!!
(מה שאומר שאמא´שלכם היא המלכה-האם) אז נא לטפל במלכה בכבוד הראוי למלכתנו. אה? ---------תעשו חיים בתאילנד ----------------

תותי-בת

New member
חחח אבירון ../images/Emo9.gif היא הבכורה והבכירה ../images/Emo9.gif ממוש היום ב-21:45 שעון ישראל ה-משחק! שיהיה לנו בהצלחה, נשיקות, ליאת.

kriza

New member
אנשים!! אין לי זיין!! תחשבו "נקבה"

כבר סימתי י"ב! די! לא רוצה יותר!! אל תזכירו לי!!

kriza

New member
ברור שאני באה לתאילנד!!

נראה לך שאני אפספס את זה?!?
נתראה שם!!

תותי-בת

New member
וואלה.... אני טסה ב-23/11/02 וחוזרת ב-12/1/03 - הולכת להיות בתאילנד במסיבות פול מון, כריס(ט)מיס וסילבסטר ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif תבלו ושמרו על עצמכן, ליאת.

trancelover

New member
Kriza -> אני בן.. +..

רק אני נוסע כנראה רק שנה הבאה.. ): לא נורא.. עם מי את נוסעת.. - - - - - - - - - - - - - - - - Astral P - Ambient Galaxy ( Disco Vally Mix

kriza

New member
עם חברה

וסליחה על הבלהול... אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך אה?

trancelover

New member
הממ

"אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך אה? ".. חח לא הבנתי מה הקשר
- - - -- - - - -- - - Infected Mushroom - Wider ( Astrix Remix

kriza

New member
היום שילמתי את התשלום הראשון!!

אני מרגישה כאילו יש לי כבר רגל אחת בתאילנד
and on that note...... מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא חומר על תאילנד? (לא ספרים... זה ממש לא כתוב בצורה מובנת - לפחות אלו שאני קראתי) ז"א, כבר סימנתי בלוח שנה שלי את יום ראשון - ערוץ הילדים הכיתה המעופפת בתאילנד
ואת ה-8.10 בשעה שש ב"למטייל" בקניון הזהב - הרצאה על תאילנד..... יש עוד דברים בסגנון שלא שמעתי עליהם?

kriza

New member
היום שילמתי את התשלום הראשון!!

אני מרגישה כאילו יש לי כבר רגל אחת בתאילנד
and on that note...... מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא חומר על תאילנד? (לא ספרים... זה ממש לא כתוב בצורה מובנת - לפחות אלו שאני קראתי) ז"א, כבר סימנתי בלוח שנה שלי את יום ראשון - ערוץ הילדים הכיתה המעופפת בתאילנד
ואת ה-8.10 בשעה שש ב"למטייל" בקניון הזהב - הרצאה על תאילנד..... יש עוד דברים בסגנון שלא שמעתי עליהם?

למעלה