משהו מ-FXP

דעתי

יוטיוב מוצף בחומרים שארוזים באופן פיקנטי.
שווה לך לבדוק שם.

ואם אתה מחפש ספר - אני ממליץ על "הגן האנוכי" או על "ההצגה הגדולה בתבל- הראיות בזכות האבולוציה " שניהם של ריצארד דוקינס . וגם חומר שלו ביוטיוב - שתראה את סופר שכתב את הספר . תמיד כיף לקרוא חומרים שניכתבו על ידי מישהו שיש לו רמה .

היי, אני אנסה להבהיר לך כמה דברים

בלי לשלוח אותך לקרוא ספרים,
העיניין הוא דיי פשוט,
מי שכתב את הפוסט הזה שבקישור, הוא דתי בור, שטועה ומטעה.
ברור שהוא לא מסוגל לעכל שהאבולוציה היא עובדה מדעית, כי הוא דתי וזה מתנגש לו עם האמונות הפרימיטיביות,
הנה כמה טעויות שהוא רשם:
באפשרות ב' "אבל גם ללמד על ההוכחות המדעיות המנוגדות לתאוריה"
- אין דבר כזה "הוכחות מדעיות המנוגדות לתאוריה", עדיין לא נמצאה ראיה אחת שסותרת את התאוריה.
"התכנסו כ100 מדענים ופרופסורים מאוניברסיטאות שונות"
- חבורה של בריאתנים התכנסו כדי לנסות לאחד כוחות ולמצוא דרך להפריך את האבולוציה ולמצוא ראיות לתיכנון תבוני.. בפועל... אין "עובדות שמצביעות על תכנון תבוני" יש רק חוסר ידע (תמיד היה ותמיד יהיה), והם מנסים להכניס בפערי הידע את המתכנן התבוני שלהם (לא יודעים איך כך וכך קרה, לכן בטוח הגורם לזה הוא מתכנן תבוני).
"אז מה קורה פה בדיוק ?! יש הוכחות שמערערות על האבולוציה ? יש הוכחות שתומכות בתכנון תבוני ?"
- לא. אין.
"הסכמנו למעלה שצריכים ללמד גם את העובדות המנוגדות"
לא הסכמנו, בארה"ב יש רוב דתי, ולכן רובם חושבים שצריך ללמד את "שתי התאוריות" (אבולוציה ומיתוס המתכנן התבוני), הבעיה היא, שרק אחת מהן מדעית.
"הם צריכים להבין שרוב המדענים אינם תומכים בתאוריה הדארוויניסטית ומכירים בעובדות שמחזקות את טענת התכנון התבוני"
-בולשיט... הרוב המוחלט של המדענים תומך בתאוריה הדארווניסטית, ויודעים שטענות התכנון התבוני אינם מחזיקים מים, לא מתקבלים ע"י הקהילה המדעית, ובכלל הם קיימים אך ורק מתוך אמונה דתית.
"וזה לא משנה כמה שנים למדת וכמה שנים חקרת,כי אתה הרי מושפע מהדת ולכן דעתך שגויה"
- זה לא ששוללים ולא מקשיבים לדעתם של המדענים האלה, אפילו טורחים לענות להם ולהסביר להם למה הם טועים, הבעיה היא שהם כמו דתיים - לא מקשיבים ולא מבינים. אם היה בידייהם מידע קונקרטי אמיתי, אני בטוח שהוא היה נחשף והאמת היתה יוצאת לאור.
"מה שמשנה זה העובדה המדעית שאותו מדען מציג."
- נכון, תביא "עובדה" או ראיה מדעית, וסבבה, נחגוג ראש השנה ונניח תפילין.
נ.ב אני לא מהפורום פה, אם טעיתי אז שמישהו יתקן אותי.

למעלה