משהו נחמד לגיבוש:)

משהו נחמד לגיבוש:)

בכלליות: 1.שם: 2.גיל: 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): 4.צבע עיניים: 5.צבע שיער: 6.גובה: 7.מצבך הארוני: 8.פירסינגים: 9.קעקועים: 10.משקפיים: 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 12.שפות שאתה מדבר/לומד: 13.תכונות טובות שלך: 14.תכונות רעות שלך: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? 2.מה הארוחה החלומית שלך? 3.מה אתה שותה במהלך היום? 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? 5.קפה או תה: 6.סוכר או סוכרזית: 7.מלח או פלפל: 8.פלאפל או שווארמה: 9.פיתה או לאפה: 10.סמי או סוסו: 11.אחמד או סלים: 12.מועדון או בית קפה: 13.פאב או דאנס בר: 14.תאטרון או ז'אן דארק 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? 7.איזה קול/רעש אתה שונא? 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9.גלידה – בכוס או בוופל? 10. שוקו או וניל? 11. חוף או הרים? 12. לישון או לקום? 13. שקיעה או זריחה? 14. לילה או יום? 15. בזבזן או חסכן? 16. קור או חום? 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? דברים אהובים עלייך: 1.צבע: 2.בעל חיים: 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) 4.סרט: 5.שחקן: 6.שחקנית: 7.דיסק: 8.שיר: 9.מקום בילוי: 10. פורום אהוב: 11. עונה: 12. מקום להעביר בו חופשה: 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: 17. סדרה: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? 2.זכית לחיוך? 3.הענקת מחמאה? 4.קיבלת מחמאה? 5.עשית משהו טפשי? 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת? 9.גרמת למישהו לצחוק? 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית? 12.הסתפרת? האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? 2.פחדת מהחושך? 3.עשית משהו מסוכן? מה? 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? 5.בכית בסרט? 6.אמרת "אני אוהב אותך"? 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? 8.הופעת בעירום בציבור? 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? 3.הראל מויאל או הראל סקעת? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

בכלליות: 1.שם: שלומצה 2.גיל: 16 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): בת 4.צבע עיניים: דבש 5.צבע שיער: חום ככה 6.גובה: 1.57 7.מצבך הארוני: הא?! 8.פירסינגים: רק באף... 9.קעקועים: אין.. 10.משקפיים: אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית,ערבית,אנגלית 13.תכונות טובות שלך: אופטימית 14.תכונות רעות שלך: עצבנית, לוקחת ללב 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אוו המון אנשים; בקי גריפין, מריצה.. ועוד מלא וקצת יותר מדויק: הא? 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? ממשיכה לישון.. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?רואה טלויזיה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שאין לי כוח ללכת לבצפר 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לצאת לאנשהו.. 6.מה מפחיד אותך? שיאנסו אותי / להיות נכה 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? שאנשים לא מקשיבים ללב שלהם (-הפרידה מאסף) 9.מה משמח אותך? אנשים שנהנים מהדברים הקטנים בחיים, לראות את אחיין שלי שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? לחם של סבתא 2.מה הארוחה החלומית שלך? הכי פחות משמינה 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, לפעמים קולה, ויטמינצ'יק 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? רדבול +וודקה 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר חום 7.מלח או פלפל: פלפל 8.פלאפל או שווארמה: לא זה ולא זה בעעע משמין 9.פיתה או לאפה: -"- 10.סמי או סוסו: הא? 11.אחמד או סלים: הא? 12.מועדון או בית קפה:מועדון 13.פאב או דאנס בר: דאנס בר 14.תאטרון או ז'אן דארק: מה זה ז'אן דארק? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו גלילאי אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אם אני לי מי לי ?, לנצל כל רגע בחיים.. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מביאה חצי לאמא שלי ובחצי השנה טסה רחוק רחוק ולא חוזרת.. 3.מעשה נועז שעשית? לא זכור לי משהו 4.מעשה טפשי שעשית? אוו יש המון... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לחמם את הרגל בעזרת אויר מהפה...<חח עזבו אתם לא תבינו..> 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו יורק 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק.. חח סתם..כלום 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: תחת 10. מה סקסי בעיניך? ביישנות ותחת כמובן 11. מה רומנטי בעיניך? להגיד למישהו כמה שאתה אוהב אותו 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לפני חודשיים, כי אז הייתי עם אסף.. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבא שלי 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? ברדו , ...בשיט 2.מה היא המילה השנואה עליך? אז"ש 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? לך זדיין ! / זין שלי! 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? קול של כריסטינה 7.איזה קול/רעש אתה שונא? של ילד בוכה...בעעע ילדים! 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם הבטחה ששם, באמת, יהיה טוב 9.גלידה – בכוס או בוופל? בכוס 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? הרים 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבנית 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידות אבל כיפיות! 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי המלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם אסף..בכל מקום... 20. למי אתה מתגעגע? לאסף 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את אחיין שלי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שחור /ירוק 2.בעל חיים: ציפור 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) אני כריסטיאנה פ. 4.סרט: טייקינג לייבס 5.שחקן: בן סטילר 6.שחקנית: אנג'לינה ג'ולי 7.דיסק: THE CALLING - TWO 8.שיר: דיינג'רוסלי אין לוב 9.מקום בילוי: TLV \ קווינס 10. פורום אהוב: יש הרבה 11. עונה: הא? 12. מקום להעביר בו חופשה: בכל מקום- העיקר שיהיה רחוק מכולם 13. רכב: BMW 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אמא שלי - אמרתי לה שאני אוהבת אותה אבל לא אמרתי לה שאני מעריכה אותה.. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: מעריב לנוער 17. סדרה:מתים במשרה חלקית, אלי מקביל מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני שעה ככה 2.זכית לחיוך? לפניח שעתיים בערך 3.הענקת מחמאה? חחחח לא זוכרת 4.קיבלת מחמאה? לפני חצי שעה 5.עשית משהו טפשי? היום 6.פינקת מישהו? אני שונאת לפנק אחרים <קטע של מפונקים..> 7.פינקת את עצמך? היום 8.צחקת? היום 9.גרמת למישהו לצחוק? היום 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכרת 11.בכית? אתמול 12.הסתפרת? לפני שנה כמעט האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא זוכרת 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא 5.בכית בסרט? כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לצערי לא 8.הופעת בעירום בציבור? לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? בערך לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: חברה שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אבא שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אבא שלי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" : אסף 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אסף/ חברה שלי..לא זוכרת.. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? שומדבר מיוחד..יש המון מבחנים 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? בעע... 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אני לא עד כדי כך סתומה כמו שזה ניראה... 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? הא? איזה מבוא? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : נייס נייס 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: ד.תגיד לו תודה

DARTHME

New member
ראיתי את זה בפורום אחר, לא זוכר איז

מישהו באמת יקרא את זה? אם כן אני מרחם עליו 1.שם:עודד 2.גיל:14 3.מין:זכר 4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:חום 6.גובה:אין לי מושג ירוק(וגם לא מושג בצבע אחר) 7.מצבך הארוני:מסודר יחסית 8.פירסינגים:לא תודה 9.קעקועים:כרגע לא אבל יהיה 10.משקפיים:יש 11.אייסיקיו או מסנג`ר:מסנג`ר 12.שפות שאתה מדבר/לומד:מדבר אנגלית ועברית ולומד (לצערי) צרפתית 13.תכונות טובות שלך:חכם 14.תכונות רעות שלך:עצלן 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אחד ישראלי, לא זוכר איך קוראים לו, זה ששיחק את גל מ"זבנג" וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?בודק מה השעה ואם מוקדם מספיק אז חוזר לישון 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?בודק שעשיתי כל מה שאני צריך 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?"אין לי כוח לבצפר" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?את ער יום שישי עם החברים ואת שבת בבית 6.מה מפחיד אותך?סרטי אימה (אבל לא כולם) 7.מה מרתק אותך?ערפדים ודברים דומים 8.מה מעציב אותך?מוות 9.מה משמח אותך?דברים מצחיקים שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?גלידה 2.מה הארוחה החלומית שלך?לזניה ןלרינוח גלידה עם שוקולד מנטה (של בן&ג`רי) 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים\קןלה\מיץ 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?אני עדיין קטין 5.קפה או תה:תה 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל 9.פיתה או לאפה:פיתה 10.סמי או סוסו:סמי 11.אחמד או סלים:אחמד 12.מועדון או בית קפה:בית קפה 13.פאב או דאנס בר:פאב 14.תאטרון או ז`אן דארק:ז`אן דארק 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:קופרניקוס אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?בלי כיבודים 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?צועק "יש!" או קריאת שמחה אחרת 3.מעשה נועז שעשית?אני לא ממש נועז 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:אם היית מספר זה לא יהיה סוד יותר 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?בסיני 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?לונדון 8.מה יש לך מתחת למיטה?הרבה שטויות 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:שדיים ושפתיים 10. מה סקסי בעיניך?שיער שחור 11. מה רומנטי בעיניך?לויודע 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לא הייתי חוזר, אני אוהב את האלפיים 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?מי שהמציא את האש ו\או מי שהמציא את הגלגל 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?טלפתיה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?ארמדיל (כמו החיה) 2.מה היא המילה השנואה עליך?צלחת 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?לויודע 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?כשמתאכזרים לחיות 5.מה היא הקללה האהובה עליך?fuck בכל צורותיו 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?סקרצ`ים של תקליט 7.איזה קול/רעש אתה שונא?חריקה של כיסא של בצפר על הרצפה 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?אני לא מאמין באלוהים 9.גלידה – בכוס או בוופל?וופל 10. שוקו או וניל?אותו דבר 11. חוף או הרים?חוף 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?בזבזן 16. קור או חום?חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי ריקה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?אני מרוצה עם הכיסא שבו אני יושב עכשיו 20. למי אתה מתגעגע?לאף אחד 21. את מי היית לוקח לאי בודד?את אהובתי (בתקווה שתהיה אחת) 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?לא נראה לי שיש משהו כזה דברים אהובים עלייך: 1.צבע:ירוק, כחול כהה ושחור 2.בעל חיים:כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים):אין (לא יכול לבחור) 4.סרט:אין (לא יכול לבחור) 5.שחקן:ג`ים קארי 6.שחקנית:אנג`לינה ג`ולי 7.דיסק:אני לא קונה אני מוריד 8.שיר:אין (לא יכול לבחור) 9.מקום בילוי:בקולנוע 10. פורום אהוב:אין (לא יכול לבחור) 11. עונה:קיץ 12. מקום להעביר בו חופשה:אילת 13. רכב:מכונית 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:אין 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:if we want her to be exactly, she`ll never be exactly, i know, the only really real buffy is really buffy, and she`s gone, who? 16. עיתון: און ליין (המוסף מחשבים של מעריב לנוער) 17. סדרה:באפי קוטלת הערפדים (קוטלת, לא ציידת) האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לא 2.פחדת מהחושך?לא 3.עשית משהו מסוכן? מה?חציתי את הכביש וכמעט נדרסתי 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לא 5.בכית בסרט?לא 6.אמרת "אני אוהב אותך"?לא 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?אמרתי רק לאמא שלי אבל זה לא נחשב 8.הופעת בעירום בציבור?לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אח שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אבא שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אבא שלי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך":שאלה 7 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?מחר אני הולך לשיננית 2.צביקה הדר או צביקה פיק?לא תודה 3.הראל מויאל או הראל סקעת?גם 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?כן, ואני מרחם עליו 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?יפה מאוד שנשארתם עד הסוף 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?לא, הוא העסיק אותי למשך זמן מה 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :נחמד 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב` וג` ואז א` ו.ב וג` ז.מממ, תחשבו לבד . אממ, א`

טוב גמני יענה:)

1.שם:רומי 2.גיל: עוד 10 ימים 15!! התרגשות 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון): חח כל היום? 4.צבע עיניים: שחור |: 5.צבע שיער: חום 6.גובה:1.65 7.מצבך הארוני: חצי מבולגן וחצי משהו לא ידוע\= 8.פירסינגים: היה בגבה ז"ל. 9.קעקועים:לעע 10.משקפיים: שמש. סתם יש לי אבל יש גם עדשות! (גאה) 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך:נפשי לא חושקת בכך 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אני מדברת אנגלית ספרדית ואיטלקית, לומדת ערבית|: 13.תכונות טובות שלך: נאמנה, חברה טובה <?> 14.תכונות רעות שלך: OMFG יש הרבה. חחח סתם 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: ג'וליה רוברט בעעעעעעעעעע וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים דבר ראשון! 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? כנ"ל 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אמא תשים לי בסנוויץ' גבינה צהובה או חומוס?{: 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא:) 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בשינה 6.מה מפחיד אותך? חושך 7.מה מרתק אותך? הירח 8.מה מעציב אותך? ממ..שאני רבה עם מישהו|: 9.מה משמח אותך? סוכריות כאלה שהיו שהייתי קטנה ואין כבר O_ם שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?ספגטי יאאאאמי 2.מה הארוחה החלומית שלך? זה יכלול הרבה דברים חח 3.מה אתה שותה במהלך היום? קולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? טוב, אני לא כל כך אוהבת אלכוהול. בריזר נחשב? :) 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר פור אבר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה:לאפה 10.סמי או סוסו: סמי:) 11.אחמד או סלים:לאוטובוס נכנסת גברת עם *סלים*. פתאום סלים מתפוצץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחח (לא מצחיק בשיט)\= 12.מועדון או בית קפה: מועדון 13.פאב או דאנס בר:דאנס בר חחח 14.תאטרון או ז'אן דארק:תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו כפרעליו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? הקונהמטטה. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? הייתי קונה איזה וילה בהוואי :) 3.מעשה נועז שעשית? אנקונדה בלונה פארק P: 4.מעשה טפשי שעשית?הרבה. זה אומר עלי משהו? חח סתעם 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני אוכלת במבה עם שוקולד וזה הכי טעים שיש D: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? ניורק 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? מיאמי 8.מה יש לך מתחת למיטה? ריצפה 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: שפתיים כל מה שקשור לחיוך:) 10. מה סקסי בעיניך? קוביות בבטן ררר 11. מה רומנטי בעיניך? שוקו 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לגיל התמימות, כי אז העולם היה יפה 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? באמת לאדעת 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? משו בסגנון שירה בציבור? מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? דילדול. חחחחחחחחחחחח סליחה. 2.מה היא המילה השנואה עליך? מצילתיים. פשוט מבחיל. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מישהו חכם 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אנשים טיפשים 5.מה היא הקללה האהובה עליך? כוסעמק. למרות שאני לא מקללת{: 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?של השעון שמסובבים אותו כזהO_ם 7.איזה קול/רעש אתה שונא?שפותחים חלון או זזים עם כיסא ויש כזאת חריקה|: 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "כרטיס מועדון?" במבטא רוסי כבד 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן?חוסכת כדי לבזבז 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם חבר שלי:) לאכפת לי איפה. 20. למי אתה מתגעגע? לספתא 21. את מי היית לוקח לאי בודד? אמא 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? ילדים קטינים התחילו לקלל אותי ואת חברה שלי, אז אמרנו להם"אתם יודעים את מזה מעניין לנו??והם אמרו "מה?" אז הורדנו התחתונים ואמרו להם"את זה." חחחחח אחת מהם שכנה שלי כל פעם שהיא עוברת לידי היא לוחשת שיעול|פדופילית|שיעול. חחח דברים אהובים עלייך: גלידה, סוכריות,שוקולד, אמא 1.צבע: לבן 2.בעל חיים: כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): הארי פוטר 4.סרט: אפקט הפרפר 5.שחקן:ג'וד לאו 6.שחקנית: ג'ניפר אניסטון 7.דיסק: הצרוב שלי 8.שיר:גשם חזק 9.מקום בילוי:אצל חברה שלי עם טלויזיה 61 אינץ':) 10. פורום אהוב: אממ היה עדן לנצח+פרדייז הוטל אבל מאז שהסדרות נגמרו אני משוטטת לי בתפוזP: 11. עונה:אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: מיאמי 13. רכב:משהו BMW חחחחח סתעם 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: ספתא 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: הסרט החוש השישי: איי סי דד פיפול. 16. עיתון: ראש1 17. סדרה: THE OC מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? עכשיו 2.זכית לחיוך? לפני כמה דקות 3.הענקת מחמאה? אני מתחנפת למורה הרבה|: 4.קיבלת מחמאה? היום 5.עשית משהו טפשי? מנסים להכשיל אותי 6.פינקת מישהו? אני מכינה לאחים שלי מיץ תפוזים כבר יומיים, והכנתי כבר 3 קנקנים (הם גומרים את זה בקצב) ושתבינו-אין לנו איזה מיקסר, אני סוחטת בכזאת מסחטה עלובה מתקופת ימפמפו!!!!!!!!!! *סליחה.* 7.פינקת את עצמך? הרבה זמן ): 8.צחקת? עכשייו חח 9.גרמת למישהו לצחוק? היום בבוקר 10.התחרטת על משהו שאמרת? אתמול 11.בכית? לפני כמה שבועות בערך 12.הסתפרת? לפני שנה P: האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? LOL לא 2.פחדת מהחושך? עד היום|: 3.עשית משהו מסוכן? מה?תלוי איך מגדירים מסוכן 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לע 5.בכית בסרט? כל הזמן במיוחד מלך האריות שמופסה מת}: 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כל יום 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?חחח קצת 8.הופעת בעירום בציבור?לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לע לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אחשלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אמא 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": חבר שלי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: הכלב שלי :) ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?יומולדת!! 9.2 2.צביקה הדר או צביקה פיק?הדר שליטה 3.הראל מויאל או הראל סקעת?סקעת RULZ 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? סביר להניח שלא יגיעו עד פה 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? באמת הקדשת מזמנך לקרוא משהו כל כך ארוך ומייגע כדי לראות מה אנשים אחרים עושים בחיי היומיום? O_O 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? חציו 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?הרבה הרבה 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :נחמד(:) 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: מה האפשרויות? אה הנה :) א.תסקול אותו באבנים אני אסקול אותו עם בלי אבנים זה כואב|: ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . עכשיו ברצינות.. תהיו נחמדים.. מי באמת קרא את זה?{:

דגנילי

New member
תזכרו שאני זקנה.. התשובות בהתאם....

.שם:דגנית 2.גיל: 31 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נקבה בכל רמ"ח אברי... 4.צבע עיניים:ירוק 5.צבע שיער:שטני 6.גובה:1.70 7.מצבך הארוני:מאושר 8.פירסינגים:לא אוהבת 9.קעקועים:1 (פרפר-קצת נדוש אבל מדהים) 10.משקפיים:לא 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך:מסינג'ר 12.שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית,ספרדית,וכמובן עברית 13.תכונות טובות שלך:לב רחב,אופטימיות,יודעת להקשיב, סבלנית, ביצועיסטית 14.תכונות רעות שלך:פזרנית..קצת מסודרת מדי... 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:חתולה וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?פיפי 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מורידה איפור 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?שאין לי כח לקום.. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?בעלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?לישון ולטייל 6.מה מפחיד אותך?שיקרה משהו לילדים שלי.. (כן.. גם זקנה וגם יש לי ילדים) 7.מה מרתק אותך? גילגולים... כאלו עם נשמות 8.מה מעציב אותך? שקורה משהו לא טוב לילדים קטנים 9.מה משמח אותך? בשורה טובה שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? שוקולד 2.מה הארוחה החלומית שלך? סטייק טוב - עסיסי כזה 3.מה אתה שותה במהלך היום? דיאט קולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? בריזר 5.קפה או תה: שניהם.. תלוי בחשק.. כרגע תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח או פלפל צ'ילי 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: מי? מעדיפה את קישקשתא... 11.אחמד או סלים: סלים 12.מועדון או בית קפה: מועדון 13.פאב או דאנס בר: דאנס בר 14.תאטרון או ז'אן דארק.... תיאתרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו שולט אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? חיה ותן לחיות 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה דירה? אוטו? 3.מעשה נועז שעשית? בנג'י 4.מעשה טפשי שעשית? הרבה... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:לחטט באוזניים 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? פריז בפעם האחרונה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו זילנד 8.מה יש לך מתחת למיטה? קופסאת פלסטית סגורה על גלגלים שאני מאכסנת שטויות 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: כתפיים, עורף (גם לנשים וגם לגברים) 10. מה סקסי בעיניך? פשטות מתוחכמת וטיפוח 11. מה רומנטי בעיניך? להיות רק אני ובן הזוג שלי לבד.. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אחרי התיכון 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבתא שלי ז"ל 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ציור מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? פושיני (בדיחה עצמית) 2.מה היא המילה השנואה עליך? כפרה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לצאת לטיול ארוך 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? איטיות 5.מה היא הקללה האהובה עליך? אמ'שך 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מים 7.איזה קול/רעש אתה שונא? צווחות 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? שיגיד לי קודם ללכת לישון על איזה ענן ואז מקלחת במפלי גן עדן וארוחה טובה. 9.גלידה – בכוס או בוופל? בטח וופל! 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון טוב טוב ואז לקום רעננה 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזן 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות מעוצמה 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? בטח מלאה!! 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם אחים שלי במטוס בדרך לטיול מסביב לארה"ב. 20. למי אתה מתגעגע? חבר לשעבר 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את החברה שלי הטובה 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? להתחתן מוקדם דברים אהובים עלייך: הילדים שלי.., לגלוש במחשב, לנשנש בכיף מול הטלויזה, לנהוג 1.צבע: כל קשת הצבעים בין הירוק לכחול 2.בעל חיים: כלב אבל גם כל כל שאר בעלי החיים 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) ספר על פיענוח של רצח.. לא זוכרת את השם.. 4.סרט: 7 חטאים 5.שחקן: ג'ק ניקולסון 6.שחקנית: ניקול קידמן 7.דיסק: גושוע טרי - U2 8.שיר: בטי דיוויס אייז 9.מקום בילוי: לשכב על שמיכה בגינה ביום שמש טוב 10. פורום אהוב: כאן נחמד.. 11. עונה: אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: אזור הצונאמי.. הקריבים.. 13. רכב: שלי מיצובישי.. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: סבא שלי 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: מיי ניים אי אניגו מונטויה, יו קייל מיי פאדר - פריפר טו דיי! 16. עיתון: ידיעות ובלייזר 17. סדרה: הרווק/רווקה - קצת רדוד אבל אוהבת, בכלל קל לי להתמכר לריאליטי.. כמו פארדייס הוטל וכאלו.. זבל אבל ממכר. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני כמה דקות 2.זכית לחיוך? לפני כמה דקות 3.הענקת מחמאה? בבקר 4.קיבלת מחמאה? מצחיק.. אבל בבקר...חחחח 5.עשית משהו טפשי? היום עשיתי קרב קללות במסינג'ר עם חברה שלי.. אפילו המצאנו קללות שלא קימות - היה גדול!! 6.פינקת מישהו? אתמול בערב הכנתי ארוחה לאמא'שלי. אני לא גרה בבית... 7.פינקת את עצמך? יום חמישי - קניתי קרם יקר לפנים.. 8.צחקת? בצהריים עם חברה שלי מהקללות... הייתי בעבודה ופדיחות שישמעו שאני צוחקת ככה בטירוף.. אז צחקתי באיפוק תוך כדי שיעול.. 9.גרמת למישהו לצחוק? כנ"ל 10.התחרטת על משהו שאמרת? נתתי לבן שלי עונש שלא יכולתי לקיים... טיפשי! 11.בכית? שישי שעבר.. קמתי בהרגשה רעה מחלום.. עכשיו אני אפילו לא זוכרת מה זה היה?! 12.הסתפרת? לפני חודש בערך.. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן.. הזמינו אותי להעיד. 2.פחדת מהחושך? ישנה כל הזמן עם אור קטן.. די מפחדת, מרגישה שיש שם מישו 3.עשית משהו מסוכן? מה? הבנג'י? התקופפתי לנקות את החלונות מבחוץ? 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? בגיל 18 יצאתי עם 3, ושלושתם ידעו אחד על השני.. אבל מאז הספקתי להתחתן.. ולא בגדתי בבעלי מעולם וגם לא אבגוד! 5.בכית בסרט? לשבור את הגלים.. לפני כמה חודשים 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כל הזמן.. אתמול בערב לבת שלי 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא קרה ולא יקרה! אני מעדיפה לא להגיד. 8.הופעת בעירום בציבור? פחחחחחחחחח 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? באותו זמן של שאלה 4... לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:הילדים שלי כרגע איתי בבית ובחדר. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: לקוח בעבודה 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" אחותי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: הבנים שלי ישנו איתי אתמול ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? עוד מעט לישון... 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא אכפת לי אני נהנית - אף פעם לא עשיתי את זה.....חחח 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אין לכם משו יותר טוב לעשות? או לקרא? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא, נהניתי 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? גיחכתי קלות 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : בסדר 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: יקבל חיזוק חיובי ואשלח לו תולעים בתפוח א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

אוי, אמרו לך שאת מזכיר חתול?

הלוואי עלי! חתולים שולטים
וכמה ילדים יש לך?

אני קראתי,

שוב החיים הוכיחו שאני אהיה מוכנה לעשות הכל (לא הכל ה-כ-ל, יא סוטים!) כדי להתחמק מללמוד לפסיכומטרי

אני גם ממש אוהבת את הקללה

"עילג". תנסו את זה, אתם תתמכרו! זה ממש כיף לומר את זה לאנשים.. זה ממכר.. חחחחחח((:)

Xsposed

New member

1.שם: טל 2.גיל: 16 ו9 חודשים 3.מין: נקבה\בת 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: חום עם גוונים עכשיו חח 6.גובה:1.61 7.מצבך הארוני: הא?! רק קמתי 8.פירסינגים:באף ובלשון 9.קעקועים: אין בנתיים 10.משקפיים: יש אבל אני עושה ניתוח עוד שנה וחצי כככה 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: רושמים!?, כן?!, יופי, חח, 231448796 12.שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית ועברית וקללות בכמה שפות 13.תכונות טובות שלך: נדיבה וטובת לב אולי 14.תכונות רעות שלך: כלבה כשצריך 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: קלי קארלקסון, וניקי ריד (מהסרט שלוש עשרה) וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?: מכבה את השעון מעורר 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?: מכזה את הטלויזיה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?: למה אני קמה ,קקי 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?: עוד לא ראיתי 5איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?: בבית לרוב 6.מה מפחיד אותך?: חושן (כן עדיין!) 7.מה מרתק אותך?: לא יודעת 8.מה מעציב אותך?: שאני זוכרת דברים שנשים אחרים שוחכים 9.מה משמח אותך?: שאני מקבלת משהו טוב

Xsposed

New member

שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? ממתקים ,בשבילי זה מזון! 2.מה הארוחה החלומית שלך? מקדונלד'ס 3.מה אתה שותה במהלך היום? קולה! 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? מעדיפה למנוע מאלכוהול תודה 5.קפה או תה: תה! 6.סוכר או סוכרזית: סוכר ברור! 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: מי ומה?! 11.אחמד או סלים: חחחחח מה!? 12.מועדון או בית קפה: לפעמים זה ולפעמים זה 13.פאב או דאנס בר: דאנס בר 14.תאטרון או ז'אן דארק לא! 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: מי?! אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אין לי כזה 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? חוסכת אותם 3.מעשה נועז שעשית? עשיתי עגיל בלשון והמשפחה לא יודעת 4.מעשה טפשי שעשית? שתיתי יותר מידי (אלכוהול) 5.הרגל משעשע שיש לך: לאכול את הציפורניים 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? פעם אחת ובסלובניה ,אל תשאלו 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו יורק!!!! 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק .9האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: השפתיים 10. מה סקסי בעיניך? זאת לא אותה שאלה,טוב, גוף! 11. מה רומנטי בעיניך? שעושים דברים מהלב 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? מעדיפה להימנע מהעבר 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? להימנע מהעבר! 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לא היתי מוסיפה תאמינו לי יש לי הרבה כישרונות שלא טובים מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? ס'עמק,קקי 2.מה היא המילה השנואה עליך? אאנ'לא (תכתבו אני לא מה קשה כלכך!!!!!111111) 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה! 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? הופעה רשלנית של עצמך 5.מה היא הקללה האהובה עליך? פאק! 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? אני עושה רעש חמוד כזה מהגרון ,קשה להסביר 7.איזה קול/רעש אתה שונא? של אמא על הבוקר 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "אהלן מנינים!?" 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? שוקו נראה לי 11. חוף או הרים? חוף!!!!! 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום?יום ולילה 15. בזבזן או חסכן? חוסכת 16. קור או חום? חום! 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשת 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? בסיבוב הופעות עם כל כוכב 20. למי אתה מתגעגע? לחתול שלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד? אמממ את החברות הכי טובות שלי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? עגיל בלשון חחח דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול ושחור 2.בעל חיים: חתול 3.ספר: לא קוראת ספרים 4.סרט: שלוש עשרה! 5.שחקן: אין כל כך 6.שחקנית: אנג'לינה, שרה מישל גלר,ויש עוד 7.דיסק: אין משהו מיוחד 8.שיר: כל פעם משהו אחר 9.מקום בילוי: אין אחד מיוחד 10. פורום אהוב: אין אחד מיוחד! 11. עונה: קיץ! 12. מקום להעביר בו חופשה: ניו יורק 13. רכב: אני לא מבינה בזה 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אמא 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: לא עולה לי לראש כרגע 16. עיתון: מעריב לנוער , ראש 1 17. סדרה: ורוניקה מארס,מתים במשרה חלקית, ג'ק ובובי ועוד.... מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אתמול 2.זכית לחיוך? אתמול 3.הענקת מחמאה? אתמול! 4.קיבלת מחמאה?אתמול..נראה לי 5.עשית משהו טפשי? לא זוכרת שזה טוב 6.פינקת מישהו? לא בזמן האחרון 7.פינקת את עצמך? אתמול! 8.צחקת? אתמול והמון 9.גרמת למישהו לצחוק? גם אתמול 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא מתחרטת על כלום 11.בכית? לפני חודש ומשהו אולי 12.הסתפרת? אמממ לפני חודשיים האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? למזלי לא 2.פחדת מהחושך? כל החיים!!! 3.עשית משהו מסוכן? מה? אממ שרפתי בקבוק אתמול בחדר שהוא דליק 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? מה?!, אבל כן שכבתי עם יותק מפרטנט אחד אבל לא הבנתי את הראשי תייבות 5.בכית בסרט? ממזמן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? עוד לא אמרתי אז מה הא!! 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא! 8.הופעת בעירום בציבור? לא!! 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: נעה חברה שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אנה בננה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אמא 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" לאמא! 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: בערך חבר שלי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? להתלבש וללכת לבית ספר 2.צביקה הדר או צביקה פיק? לא הוא ולא הוא 3.הראל מויאל או הראל סקעת? כנ"ל 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תהנו ממנו! 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא ממש זה העיר אותי 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא , סוריי 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : לא יודעת שיגעתם אותי! 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים כן ב.תנשק אותו לא ג.תתן לו חיבוק חםלא ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו לא ה.ב' וג' ואז א'לא ו.ב וג' לא ז.מממ, תחשבו לבד.

אוי ויי
יאללה, לעבודה:

אני עונה רק על מה שמעניין, אז זה יהיה קצר (יחסית) - תקראו! בכלליות: 1.שם: אומה 2.גיל: 18 3.מין: נקבה 7.מצבך הארוני: ארר... מבולגן? מאוד? 8.פירסינגים: אין וטוב שכך 9.קעקועים: אין וחבל 10.משקפיים: יש 11.אייסיקיו או מסנג'ר: מסנג'ר שולט. 13.תכונות טובות שלך: נחמדה לאנשים 14.תכונות רעות שלך: שונאת ביקורת 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: קייטי הולמס
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פיפי
2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? נשיקה לאמא
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אוכל!
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם חברות 6.מה מפחיד אותך? השואה 7.מה מרתק אותך? היסטוריה בריטית 8.מה מעציב אותך? השואה 9.מה משמח אותך? החברות שלי והמשפחה שלי וKILL BILL שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? כרובית מטוגנת. יאם! 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים וחלב - הרבה חלב. 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: מתוק וקל 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: איכס על שניהם 14.תאטרון או ז'אן דארק? WTF? איפה ה
- בכל מקרה - נבחר בז'אן כי היא שולטת! 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: מי מהם היה זה שאמר "ולמרות הכל, סוב תסוב"? נדמה לי שגלילאו, אז אותו. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? חייך ויחייכו אליך חזרה 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? שוכרת פיליפינית כדי שלא אצטרך לסדר שוב לעולם! 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? איסטנבול, טורקיה. אבל אני חולמת לבקר ברומא ובלונדון. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בריטניה. 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ירכיים. 10. מה סקסי בעיניך? אומה! 11. מה רומנטי בעיניך? אומה
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לילדות, כי הייתי אז תמימה ומאושרת
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אן בולין. הבחורה מרתקת = נערה פשוטה יחסית שהצליחה לכבוש את המלך הנרי השמיני. לפחות לזמן מה - עד שהוא גרם לכך שיערפו את ראשה. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? abomination (בעברית: תועבה) 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אנשים נחמדים, סרטים יפים ומוזיקה טובה 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אנשים מגעילים 5.מה היא הקללה האהובה עליך? כל נשימה שלך היא בזבוז של חמצן לאנשים החשובים 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? הקולות שתינוקות עושים 7.איזה קול/רעש אתה שונא? חריקות |צמרמורת| 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל. 12. לישון או לקום? לישון! כאילו, דהה! 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? חסכנית 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? שניהם יחד. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה! 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם חברות שלי ביפן ליד עץ דובדבן בשיא פריחתו
21. את מי היית לוקח לאי בודד? אמא דברים אהובים עלייך: 1.צבע: צהוב (אומה
) 2.בעל חיים: חתול 3.ספר: האפיפיורית יוהנה\ דונה וולפולק קרוס 4.סרט: צלילי המוזיקה וKILL BILL VOL 1 5.שחקן:ג'וני דפ 6.שחקנית: נחשו! 7.דיסק: כל דיסק של BLESSID UNION OF SOULS 8.שיר: זה מתחלף בקצב. כרגע זה ALANIS MORIST _ UNINVITED 10. פורום אהוב: תשוקות 11. עונה: חורף 13. רכב: פרארי
14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אין כזה. אני בעד לומר לאנשים כמה שאתה מחבב\אוהב\מעריך אותם - זה בטוח ישמח אותם לדעת ואני אוהבת לשמח אנשים. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 17. סדרה: סדרת ספרים: "חומריו האפילם" של פיליפ פולמן. סדרת טלוויזיה: פארסקייפ. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אני מחייכת ברגע זה
2.זכית לחיוך? שאמא אמרה לי ביי והלכה לעבודה. קיבלתי גם חיבוק
3.הענקת מחמאה? היום בבוקר (לאמא) 4.קיבלת מחמאה? היום בבוקר (מאמא) 5.עשית משהו טפשי? חחח, כל הזמן. 6.פינקת מישהו? אני משתדלת לפנק בדברים קטנים. 7.פינקת את עצמך? גם כן כל הזמן - אני מפונקת בטירוף. 8.צחקת? היום. 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמול בערב. 10.התחרטת על משהו שאמרת? אוף, הרבה פעמים. אבל לא בזמן האחרון, לא שום דבר שאני זוכרת. 11.בכית? וואי, אני לא זוכרת. 12.הסתפרת? לפנ שנה, צריך שוב. האם אי פעם: 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא 5.בכית בסרט? כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא! 8.הופעת בעירום בציבור? לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא לאחרונה: 1.האדם האחרון שראית: אבא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה הכי טובה שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: כנ"ל 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אמא 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני! ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לעשות סימולציה לפסיכומטרי
2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא! 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אתם מתוקים
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? או, YES! 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? איזה מבוא? מצורפת תמונה יפה

שניש

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo89.gif

כאילו שמישהו הולך לקרוא את זה >< 1.שם:שניש. 2.גיל:17 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון) והרבה.(זו לא הייתה אחת מהאפשרויות ^^) 4.צבע עיניים:תכלכל. 5.צבע שיער:שחרחר. 6.גובה:גבהבה.
1.70 7.מצבך הארוני:טוב,תודה. 8.פירסינגים:בלשון.כלומראין לי.אבל אני מאוד מאוד רוצה
9.קעקועים:לא,גם לא רוצה[-: 10.משקפיים:יש >< 11.אייסיקיו: יש.לא זוכרת את המספר.אבל קוראים לי- i can bite(חרא שם,אני יודעתP-:) ואתם בחלט מוזמנים לתקשר איתי... 12.שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית. אני אוהבת אנגלית
13.תכונות טובות שלך:אני...מאורגנת,אמינה וישרה.בד"כ. 14.תכונות רעות שלך:אני חרא של בן אדם. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:ליב טיילר(אני לאאאאא),רורי מ"בנות גילמור" (אני לאאאאא) ואיימי לי
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? צורחת על אבא.so sweet.
2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? קוראת משהו,לא כל כך משנה מה. כבר קרה כמה פעמים שקראתי את אחורי הדיאורדורנט שלי בעניין רב
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? לא מספרת >< 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אח קטן וכוסון (הוא בן חמישה חודשים,זה לא נקרא גילוי עריות עדיין
) 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בשינה
6.מה מפחיד אותך? ליצנים
7.מה מרתק אותך?ביולוגיה. כן,אני יודעת >.> 8.מה מעציב אותך?שאני שמנה? 9.מה משמח אותך?שאני בדיאטה!!! (שטחיות רולז.) שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? סטייק ^^ 2.מה הארוחה החלומית שלך? שימציאו אוכל בלי טעמי לוואי (שלא קשור לירקות)שיכיל 0 קלוריות בלבד *מריירת* 3.מה אתה שותה במהלך היום? מיםמיםמים
4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? פינה קולדה
5.קפה או תה:~ק~פ~א~י~ן~ 6.סוכר או סוכרזית: סוכר.אבל סוכרזית,מכורח המציאות. 7.מלח או פלפל:מלח.אני חושבת שלא שמתי פלפל על האוכל איזה חמש שנים. 8.פלאפל או שווארמה: בשר.בשר זה רצח,אבל זה גם טעים
9.פיתה או לאפה: לחם קל
10.סמי או סוסו: סימבה
11.אחמד או סלים: סלים.סלים מלאים בסטייקים *מריירת* 12.מועדון או בית קפה: בית קפה שאפשר יהיה לרקוד בו נראה לי שילוב מצוין ^^ 13.פאב או דאנס בר: דאנס בר. 14.תאטרון או ז'אן דארק:תיאטרון (אני רוצה להיות שחקנית
) 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אנורקסי זה לא סקסי,שהללהלהלהל-בסוף מתים
2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה ספריית וידאו. 3.מעשה נועז שעשית?לאאא,אני די חננה. 4.מעשה טפשי שעשית?לאאאאא,לא ממש. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לעשות ביד.במובן המטאפורי של המילה.
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן- בלונדון,פריז וונצואלה. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בונצואלה
8.מה יש לך מתחת למיטה? רצפה
9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אצל בנים-כתפיים. אצל בנות-ציפורניים יפות ^^) 10. מה סקסי בעיניך?בנות בבוקסר
. 11. מה רומנטי בעיניך? שזוכרים עלייך דברים שאת לא זוכרת על עצמך,כמו את הימולדת שלי למשל
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופה שבה בנות לא היו צריכות ללמוד. בעעעעעעע.בית ספר. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? אני לא יודעת לצייר גם אם החיים שלי (או שלכם,אז אל תעמידו אותי בניסיון) תלויים בזה... מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? MAZE,שריטה. 2.מה היא המילה השנואה עליך? קן. לאיודעת למה. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה טובה זו השראה. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אנשים ששופטים ע"פ מראה חיצוני. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? לכו תשתגלו, כססססאממממממק >< (אבל אני אומרת את זה מוזר.אז זה יותר מיוחד וכאלהP-:) 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? דהירות של סוסים. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? את הקול שהמיקרוגל עושה כשהוא גמר לעבוד.מאעפן. 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל.אבל אני אוהבת פרוזןיוגורט. 10. שוקו או וניל? וניל. 11. חוף או הרים? הרים. 12. לישון או לקום? מה נראה לכם
13. שקיעה או זריחה? שקיעה. 14. לילה או יום? לילה. 15. בזבזן או חסכן? חסכן.אפילו קמצנית הייתי אומרת [-: 16. קור או חום? מממ...קור. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? ריגוש. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה,מאוד מלאה
19. ברגע זה ממש –עם מי היית רוצה להיות ואיפה? ל-א מ-ס-פ-ר-ת >< אוך,אין לי כוח...תסתפקו בזה

HuGo Hell

New member
OK~ ../images/Emo1.gif

1.שם: אופיר 2.גיל: 16 וחצי 3.מין:
4.צבע עיניים: חום. 5.צבע שיער: חום כהה. 6.גובה: 176 7.מצבך הארוני: חביב? 8.פירסינגים: בגבה. 9.קעקועים: לא. 10.משקפיים: לא. 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: כרטיסאישי. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, יפנית וסינית. 13.תכונות טובות שלך: אני נחמד וסולח מהר? 14.תכונות רעות שלך: אני סולח מהר?
15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: מאט דיימון @_@ (ילד בן 14 נסה להתחיל איתי) וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? - הולך לשרותים. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? - שומע מוזיקה או רואה טלוויזיה. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? - "בי"ס? ;;;" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? - אבא נדמה לי. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? - בבית, לבד. לנוח. 6.מה מפחיד אותך? - מים? 7.מה מרתק אותך? - מים. 8.מה מעציב אותך? - המון דברים. 9.מה משמח אותך? - חברים. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? - שניצל ופירה. 2.מה הארוחה החלומית שלך? - ג'נק פוד. המון המון ג'נק פוד. 3.מה אתה שותה במהלך היום? - מים או פטל או קפה או תה. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?: לא. איכס. 5.קפה או תה: קפה. 6.סוכר או סוכרזית: סוכר. 7.מלח או פלפל: מלח. 8.פלאפל או שווארמה: גם וגם. 9.פיתה או לאפה: לאפה. 10.סמי או סוסו: סמי. 11.אחמד או סלים: אף אחד. 12.מועדון או בית קפה: גם וגם. 13.פאב או דאנס בר: לא יודע? 14.תאטרון או ז'אן דארק: לא יודע? ;; 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: שניהם? ^^; אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?: החיים קצרים, חבל לבזבז אותם על ביישנות או על מחשבות כמו "מה האחרים חושבים עלייך". 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? - מוציא כרטיס אשראי ואז מזמין מלא דיוידיז ומלא מנגות ואז בית ענקקקקקקק. ואם לא יהיה מספיק כסף - אוותר על כמה דיוידיז ומנגות ^^ 3.מעשה נועז שעשית? - לא זוכר. 4.מעשה טפשי שעשית? - המון. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: - הימיטסו~ 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?: בישראל. (סתם
) 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? - ארה"ב או ברטניה או יפן. 8.מה יש לך מתחת למיטה? - ליכלוך. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: - ידיים? @_@ 10. מה סקסי בעיניך? המון דברים. 11. מה רומנטי בעיניך? - אהה ארוך, אין כוח לפרט. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? - כשהייתי קטן, כי הכל היה מושלם. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? - מרלין מונרו? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? - אומנותי מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?: נמ. 2.מה היא המילה השנואה עליך? שמן. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?: המון דברים. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?: עצבים? 5.מה היא הקללה האהובה עליך?: מכוער\ת. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?: מזגן. 7.איזה קול/רעש אתה שונא?: כלבים. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?: במלא בישים? 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל. 10. שוקו או וניל? וניל. 11. חוף או הרים?: גם וגם. 12. לישון או לקום? לישון. 13. שקיעה או זריחה? שקיעה. 14. לילה או יום? לילה. 15. בזבזן או חסכן? חסכן. 16. קור או חום? קור. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? - מידי פעם מלאה. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? - אף אחד. ובשום מקום. 20. למי אתה מתגעגע? - בר. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? - אף אחד. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? - לא יודע. דברים אהובים עלייך: 1.צבע: ירוק חקי-זית ושחור (ואדום ושחור משובלים יחד) 2.בעל חיים: הכל. 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): מלא מנגות. 4.סרט: הוקוס פוקוס. 5.שחקן: ג'וני דפ 6.שחקנית: ניקול קידמן\ג'וליאן מור\קירסטין דאנס\ג'וליה סטיילס (הן נראות אותו דבר גם ככה
) ועוד דיי הרבה. 7.דיסק:
8.שיר: going history - MH. 9.מקום בילוי: כל מקום D: 10. פורום אהוב: ה"פ חברתי והפורום הזה. 11. עונה: סתיו. 12. מקום להעביר בו חופשה: כל מקום שהוא לא בי"ס
13. רכב: קטנה ונחמדה ^^ 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: סבתא ז"ל. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "let's come toghther" 16. עיתון: ראש1? 17. סדרה: סליירס. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום בבי"ס. 2.זכית לחיוך? ממריאנה היום? 3.הענקת מחמאה? נחמדה לי היום למריאנה. 4.קיבלת מחמאה? אתמול? שילשום? 5.עשית משהו טפשי? אתמול. 6.פינקת מישהו? היום. 7.פינקת את עצמך? עכשיו בארוחה נחמדה? ^^; 8.צחקת? היום בבי"ס. 9.גרמת למישהו לצחוק? היום בבי"ס. 10.התחרטת על משהו שאמרת? אתמול. 11.בכית? לפני מספר שבועות. 12.הסתפרת? מעל חצי שנה. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן. 2.פחדת מהחושך? כן. 3.עשית משהו מסוכן? מה? אולי? 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא. 5.בכית בסרט? כן. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא. 8.הופעת בעירום בציבור? לא. 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אח קטן. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: ימיט. 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: ימיט. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": לא יודע. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: לין. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?: שיעור יפנית. 2.צביקה הדר או צביקה פיק?: הדר. 3.הראל מויאל או הראל סקעת?: סקעת. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?: כן? ;; 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?: אתם נחמדים ואני אוהב אתכם
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? מה פתאום. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?: לא...? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . - ת' - אף מהתשובות שלמעלה.

שניש

New member
מאט דיימון *-8../images/Emo56.gif../images/Emo89.gif

אתה לא דומה לו 0-: אתה הרבה יותר כוסון ^^

Velma Kelly

New member
שיהיה../images/Emo9.gif

בכלליות: 1.שם:גל 2.גיל:16 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): חזק כל 5 שעות
אבל בת
4.צבע עיניים: אפור 5.צבע שיער: שטני פעם בלונדיני (אמרו לי שרק בלונדינית אמיתית תגיד שהיא שטנית) 6.גובה: סביר 7.מצבך הארוני: אה? 8.פירסינגים: לא!! 9.קעקועים: הלוואי.. יש לי מפחד ממחטים! 10.משקפיים: נאופ 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכ 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית, עברית. (מה לעשות, משפחה במקור מאירלנד
) 13.תכונות טובות שלך: 14.תכונות רעות שלך: אני זוכרת לאנשים דברים - לטוב ולרע. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: מלא פעמים! לזאת שהייתה בכספת שהייתה אישתו של אביב גפן.. איך קוראים לה? וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מדליקה מוזיקה \ רדיו 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מנשקת את הדובי
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? פאק יש היום ספורט 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בשינה ביום שבת ולצאת לאנשהו ביום שישי 6.מה מפחיד אותך? פיצול אישיות 7.מה מרתק אותך? סודות בטחוניים
8.מה מעציב אותך? כשמישהו מת?.. 9.מה משמח אותך? חדשות טובות בדרך כלל
ולא כתוב אבל מצחיק אותי כשאנשים נופלים שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? ספגטי \ פסטות למיהם. איטלקי הקיצור. 2.מה הארוחה החלומית שלך? פסטה עם רוטב שעוד לא הומצא - משהו משובח. 3.מה אתה שותה במהלך היום? קולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? בלילה קולה. פעם בכמה זמן שלוק מבירה של מישהו בבית 5.קפה או תה: תה! עם 2 וחצי כפיות סוכר 6.סוכר או סוכרזית: סוכר! 7.מלח או פלפל: לא זה ולא זה. אבל בטח מלח.. 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: סוסו
11.אחמד או סלים: אעבד 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק מה קשור? אבל תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו גלילאי.. מי זה? אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? "מילותיו של אדם שיכור - הם מחשבותיו של אדם פיקח" 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה כרטיס טיסה לאירנלד 3.מעשה נועז שעשית? ניסיתי להפוך את המוטו שלי. שבוע שלם אמרתי לאנשים דוגרי כל דבר שאני חושבת עליהם. 4.מעשה טפשי שעשית? המעשה הנ"ל 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לא להתעטש כשיש אנשים בחדר 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אירופה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו זילד. אבל אני קלסטרופובית אז זו בעיה לטוס לשם 8.מה יש לך מתחת למיטה? תיקים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: מעניין אם להיות קיט'צית ולומר עיניים.. לא יודעת נו בכלליות הכל כזה.. נראה לי:-\ 10. מה סקסי בעיניך? אנשים שאוהבים כלבים
11. מה רומנטי בעיניך? כשמישהו מגן על מישהי. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לנובמבר. היה חודש טוב. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? הכלבה שלי 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?ציור מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? סתום \ סתמי. (אני נגד הפליות.. כן בטח
) 2.מה היא המילה השנואה עליך? משפט. "באמא שלך?" לא אז בספתא שלי! 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שאוהבים כלבים
4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? שאנשים תופסים מעצמם 5.מה היא הקללה האהובה עליך? בלאט. כוסאמאש'ך 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? הצלצול הביתה 7.איזה קול/רעש אתה שונא? של הטלפון בבית! 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בויסקי, נקי. 9.גלידה – בכוס או בוופל? בופל 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף
12. לישון או לקום? לישון! 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזן 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? שונאת! לא זה ולא זה. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם ידיד שלי, רואה סרט אצלו. 20. למי אתה מתגעגע? לידיד שלי מההודעה למעלה 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את הכלבה שלי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? שאני יגיד לאנשים מה אני חושבת דברים אהובים עלייך: זה קשה. ים והכלבה והחתול שלי והמשפחה. 1.צבע: צהוב שחור
2.בעל חיים: כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) "התפסן בשדה השיפון" 4.סרט: "הנסיכה הקסומה" 5.שחקן: טום הנקס 6.שחקנית: ניקול קידמן 7.דיסק: Queen או כוורת בפארק 8.שיר: בימים אלו? השיר של הילדים מגבעת נפוליאון 9.מקום בילוי: אצל חברים בבית 10. פורום אהוב: גילמור?
11. עונה: אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: איפה שיש ים 13. רכב: ג'יפ שטח 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: נתי 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "Hello. my name if Inigo Montoya your killd prepared to die" 16. עיתון: של רב חן 17. סדרה: חמ"ל \ 24\ גילמור מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? הרגע 2.זכית לחיוך? היום בבית ספר 3.הענקת מחמאה? היום מתישהו 4.קיבלת מחמאה? היום 5.עשית משהו טפשי? כל שניה 6.פינקת מישהו? אתמול 7.פינקת את עצמך? יום ראשון 8.צחקת? היום בפעולה 9.גרמת למישהו לצחוק? היום בפעולה 10.התחרטת על משהו שאמרת? תמיד 11.בכית? אתמול כשראיתי סרט 12.הסתפרת? לפני חצי שנה בערך האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא נראה לי 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? בטוח שכן.. לא זוכרת מה. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא 5.בכית בסרט? אתמול
6.אמרת "אני אוהב אותך"? היום. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? אתמול 8.הופעת בעירום בציבור? לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אח שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: דפנה
עדין על הטלפון
3.האדם האחרון שהתקשר אליך: דפנה
4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" לכלבה שלי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני או החתול ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לראות יאיר לפיד כאילו דהה
2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? מה ההבדל? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא. חוץ מאור - שלא ממש קשור לפה
5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? "אל תגידו שהעולם חייב לכם משהו. העולם לא חייב לכם כלום. העולם היה פה לפניכם" 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן! זמן ללמוד כימיה! 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? כן אבל בגלל הערות שאני מקבלת בטלפון על השאלות

Smash my face

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif וואי

גמני אמרתי שאני שטנית בלונדינית.. באמת כולנו אומרות את זה חחחחחחחחחח קראתי את כול התשובות
קולה הכבוד לייייי

shirstan

New member
אוי, אני משועממת:

1.שם: שירן 2.גיל: 20 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה 4.צבע עיניים: ירוק 5.צבע שיער: חום 6.גובה: 1.70 7.מצבך הארוני: סביר... מפוצץ ביותר מידי בגדים שאני לא לובשת. 8.פירסינגים: בסחוס, באמצע של האוזן [הסחוס האמצעי?!] ובטבור. פעם היה גם נזם [טוב, 3 פעמים]. 9.קעקועים: עדיין לא. 10.משקפיים: כן, אבל כל החיים עם עדשות. 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: נפשי לא יצור חשקן. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית וספרדית. 13.תכונות טובות שלך: הומור, רגישות. 14.תכונות רעות שלך: ציניות, ביישנות. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: רוז מקגאוון מ'מכושפות' [תמונה מצורפת]. כל הזמן. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שמה עדשות. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את הטלוויזיה. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? יש. יום חופש. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? במיטה, לא עושה כלום כל היום. 6.מה מפחיד אותך? המוות. 7.מה מרתק אותך? החיים שאחרי המוות. 8.מה מעציב אותך? עוני, מחלות. 9.מה משמח אותך? מוזיקה, חברים, עבודה. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? אין ברירה בגלל מקום העבודה - בורגר ראנץ'. 2.מה הארוחה החלומית שלך? המון המון סושי ונודלס. 3.מה אתה שותה במהלך היום? לימונדה, מים וקולה. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? קורונה, וודקה רד-בול, בריזר. 5.קפה או תה: קפה. 6.סוכר או סוכרזית: סוכר. 7.מלח או פלפל: פלפל. 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה. 9.פיתה או לאפה: לאפה. 10.סמי או סוסו: ממש אבל ממש אף אחד. 11.אחמד או סלים: אתם הולכים לעצבן אותי עוד הרבה? 12.מועדון או בית קפה: מועדון. 13.פאב או דאנס בר: דאנס בר. 14.תאטרון או ז'אן דארק: כלום. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אוי, אברוך. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? do less - live longer. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מתפטרת. 3.מעשה נועז שעשית? הפירסינגים. 4.מעשה טפשי שעשית? רוב הדברים. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: חולצות של בנים. אני מטורפת עליהם. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? ארה"ב, קנדה, רודוס, לונדון [3 פעמים], פריז, אמסטרדם, טורקיה. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון. או ניו יורק. 8.מה יש לך מתחת למיטה? בטח לכלוך. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: העיניים. 10. מה סקסי בעיניך? איקר קסיאס. 11. מה רומנטי בעיניך? חיבוק. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לפני הצבא, כי עבדתי במקום שאהבתי מאד. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבא שלי ז"ל. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? נגינה. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? אין לי. יש לי ביטויים אהובים. 2.מה היא המילה השנואה עליך? התעלסות. כאילו - מה?! מה הקשר??? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שקט. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? חושך. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? קיבינימט. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של הגשם. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? של ילדים מעצבנים. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בבעיטה חזרה לארץ. 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל. מה אני, כוסית בדיאטה? 10. שוקו או וניל? שוקו. 11. חוף או הרים? אף אחד ממש... אבל חוף. 12. לישון או לקום? לישון. 13. שקיעה או זריחה? זריחה. 14. לילה או יום? יום. 15. בזבזן או חסכן? בזבזן. 16. קור או חום? קור. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? קסיאס, במדריד! 20. למי אתה מתגעגע? לסבא שלי ז"ל. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את קסיאס
22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לא קרה עדיין לדעתי. דברים אהובים עלייך: 1.צבע: תכלת. 2.בעל חיים: כלב. 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): יומנה של בריג'יט ג'ונס. 4.סרט: כנ"ל. 5.שחקן: חואקין פיניקס, מייקל ורטאן. 6.שחקנית: אין ממש. ג'ניפר גארנר חמודה. 7.דיסק: just enought education to perform של הסטריאופוניקס. 8.שיר: bryan adams - on a day like today 9.מקום בילוי: אין ספציפי. 10. פורום אהוב: זיהוי שירים. 11. עונה: חורף. 12. מקום להעביר בו חופשה: לונדון. 13. רכב: אאודי. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: מי שחשוב, יודע. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: תסתכלו בחתימה... מהסרט "זמר החתונות". 16. עיתון: ידיעות, אבל מנויה למעריב
17. סדרה: "ארץ נהדרת", "מופע שנות ה-70", "חברים", "וויל וגרייס". אין אחת, בקיצור. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום, מתישהו. 2.זכית לחיוך? מקודם, שהבאתי לאחותי איפור שאני לא צריכה. 3.הענקת מחמאה? אהמ... אתמול או שלשום. 4.קיבלת מחמאה? שלשום, שרזיתי. 5.עשית משהו טפשי? יום שישי בלילה. 6.פינקת מישהו? בספק שזה קרה. 7.פינקת את עצמך? לא זוכרת כבר. 8.צחקת? אתמול או שלשום... מתישהו במשמרת. 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמול. 10.התחרטת על משהו שאמרת? יום שישי. 11.בכית? היום בבוקר. 12.הסתפרת? לפני חודש. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן! שהלכתי להוציא תעודת יושר. 2.פחדת מהחושך? כן. 3.עשית משהו מסוכן? מה? תאונה נחשב? 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא. 5.בכית בסרט? ברווווווווווור. אני בוכה בכל סרט כמעט. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? האמת שכן, לראשונה בחיי, לפני כמה שבועות. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא. אני בד"כ לא אומרת את זה. 8.הופעת בעירום בציבור? פחחחחחחחחחחח כן בטח. 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: האחים שלי. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא. 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אמא. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": בחור מהעבודה. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אף אחד שאני זוכרת. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? יומולדת לידיד, עוד חודש. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? ממש אבל ממש אף אחד, ובואו לא נתחיל שוב. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? אויייייייי......... נו........ מויאל. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? פרייארים. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? בהחלט. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? הייתי אמורה? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : למה אני עדיין פה?? 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: אשאל אותו למה הוא קפץ מ-120 ל-255... א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

למעלה