רק הגעתי וכבר עונה לשאלון האימים .
בכלליות
1. שם : אולה 2.גיל :16.5 3. מין :
4.צבע עיניים : חום דבש 5. צבע שיער : שתני 6. גובה : 1.64 7. מצבי האירוני : אין לי מושג. 8. פירסינג :אין עוד חודש נזם 9. קעקועים : לא! חשבתם פעם שעור מתקמט בסוף ? 10. משקפיים : אין 11. איי סי או מסנ : מסנג'ר רולז !!!! 12.שפות שאני מדברת : עברית אנגלית רוסית 13. תכונות טובות : כנה ,רגישה עקשני ומקשיבה לאנשים 14. תכונות רעות : עקשנית !!! 15. אומרים לי שאני דומה : למשפחה שלי וגם זה לא תמיד
קצת יותר מדוייק :
1.דבר ראשון על הבוקר : להפעיל ת'מערכת שלי 2.דבר אחרון בלילה : לכבות את המחשב לא בעצם לחלום 3. דבר ראשון שחשבתי עליו בבוקר : שאני לא הולכת לבצפר 4. מי מעצציב אותי : כל בן אדם ששיקר לי 5. סופי שבוע אצלי : במנוחה מבצפר...מוזיקה חברים 6.מפחיד אותי : להיות בודדה 7.מרתק אותי : קרימינולוגיה , מוות (מעניין למה הסידרה מעניינת אותי) 8. מה מעציב אותך : זלזול באנשים - חיילים,זקנים 9. מה משמח אותך : לראות אנשים מחייכים זה תמיד מעלה חיוך אצלי
מזון ושתייה
1. אוכל אהוב : טונה, סלט יווני\ 2. ארוחה חלומית : פסטה באיטליה 3.משקה יום: אייס קפה 4. משקה לילה: שונאת אלכהול 5.תה או קפה : קפה 6. סוכר או סוכרזית : סוכר 7. מלח או פלפל : מלח 8.פלאפל או שווארמה : אף אחד מהם 9. פיתה או לאפה : פיתה 10. סמי או סוסו : סוסו ? 11. אחמד או סלים: עקיבא 12. מועדון או בית קפה : בית קפה 13. פאב אוב דאנס בר : פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק : תאטרון 15.גליליאו גליליי או קופרניקוס ? WTF ?
אני
1.מוטו בחיים :אין לא יכול יש לא רוצה 2. במילון דולר הייתי : חצי היה הולך אליי וחצי לתרומות בחצי שלי : חוות סוסים עם בריכת שחייה. 3. מעשה נועז: להתחיל לדבר עם מישהו שלא דיברתי שנה והייתי בטוחה שהוא לא זוכר אותי,(פרטים למבקש) מבחינה פיזית בנג'י 4. דבר טיפשי שעשיתי: להתחיל למלא את השאלון הזה 5.סוד אפל הרגל או סטייה : אז ככה אני חולה על סדרות רצח ומתכוונת ללמוד קרימנולוגיה מוות לא מפחיד אותי 6.היית פעם בחו"ל : ארה"ב פעמים כל פעם חודש 7.לגור בחו"ל : בארה"ב בגלל המשפחה. 8.מה יש מתחת למיטה : בד"כ רצפה אני יודעת ומעליה המיטה לאורחים ומעליה שלי
9. האיבר הכי סקסי : עיניים ועם זה בא עם שיער ארוך אז בכלל ( יש לי פטיש לבנים עם שיער ארוך) 10. סקסי בעיני : אדם בלי פוזה - בא איך שהוא 11. רומנטי בעיני : להביט במישהו בעיניים ולדעת שזה זה - בלי לדבר לדעת מה השני חושב. 12. רגע בחיים אליו היתי חוזרת : לגן שנים של תמימות חלפו להן. 13. דמות מהעבר: חברה מהיסודי שעזבה בגלל מבער דירה 14. כשרון נוסף : לנגן לשיר. טוב לנגן התחלתי..
ברנרד פיבו
1. מילה אהובה : יובל - אל תשאלו למה עלה לי לראש באנגלית :serenity 2. מילה שנואה : צמרמורת 3.מדליק אותי מבחינה רגשית, רוחנית יצירתית : כנות אמיתיות מבחינה יצירתי כל עצב של מוביל לעתיבה 4. מה מכבה אותי : פוזות וצפוניות - ברגע שאני רואה את זה יכול להיות שאני אכנס לאטרף. 5. קללה האהובה.: לך חפש ת'עצמך.. 6. קול רעש אהוב : קול - הקול של בן אדם שאני הייתי צריכה שאני אתקשר. רעש אם רוק זה רעש עבור חל מכם אז על הרעש הזה אני חולה ! 7.קול רעש שנוא : אמא מעירה בבוקר מכונית זבל בבוקר 8.אלוהים יקבל אותי : אני רק מקווה שיקבלו אתי לגן עדן. 9. גלידה : בכוס 10.שוקו או וניל: וניל 11.חוף או הרים : הרים 12. לישון או לקום : לישון ביום לקום בלילה אלא אם כן זה בשביל לרכב על סוסים. 13. שקיעה או זריחה : שקיעה 14. לילה יום : לילה 15. בזבזן או חסכן : בזבזן כשצריך. 16. קור או חום : חום 17. סערות ברקים : מרגש 18. הכוס חצי מלאה 19. ברגע זה ממש להיות ב : במחנה קיץ עם חברות 20. מתגעגעת : לאנשים שפיספסתי הכרה איתם ויכול להיות שזה היה משנה חיים 21. לאי בודד את מי הייתי לוקחת : קורט קובייין 22. מה לא אמנתי שאני אעשה ועשיתי : לא האמנתי שאני אהיה פרקית ובסוף הפכתי פריקית גאה
דברים אהובים
1. צבע: שחור כחול 2. בע"ח : סוס 3. ספר: כל הספרים של סטיבן קינג 4. סרט : ממנטו, תעביר את זה אלא, שר הטבעות שודדי הקריביים 5. שחקן : ג'וני דפ, 6. שחקנית: ליב טיילור 7. דיסק : דרך של מוש בן ארי או החדש של ALICE IN CHIANS 8.. שיר : קשה אז מה שבמערכת מתנגן עכשיו. nirvana - inbloom 9. מקום בילוי :בטבע על סוס עם מוזיקה 10. פורום אהוב: ורוניקה מארס. מתים במשרה חלקית, רוק 11. עונה : קיץ 12. להעביר חופשה : בתאילנד של לפני האסון 13. רכב : אין 14. מישהו שלא אמרתי לא משהו : אני לא אומרת לחברות כמה הם חשובות וגם לאחד שאהבתי שאני אוהבת אותו. 15. ציטוט : אם אקדח הופיע במערכה הראשונה עד המערכה השלישית יהיה בו שימוש 16.עיתון : COSMO באנגלית 17. CSI כל השלולשה, ורוניקה מארס ממתים במשרה חלקית
מתי פעם אחרונה ....
1. חייכתי : היום בבוקר קיבלתי שיחת טלפון שעשתה לי את היום 2. זכיתי לחיוך : אתמול מידיד אחרי מסבת יום הולדת לא שווה 3. הענקתי מחמאה : אתמול לאותו אחד שחייך אליי. על החיוך שלו 4. קיבלתי מחמאה : לפני 3 ימים על הטעם של (?!?) 5.מתי עשית פעם אחרונה משהו טיפשי : שטויות אני עושה כל יום 6.פינקת מישהו: לפני יומיים כתבתי למישהו שיר 7. פינקתי את עצמי : היום הברזתי מבצפר 8. צחקתי : כל יום זה בריא אבל לא מבדיחות משטויות 9. הצחקתי משהן : אתמול 10. התחרטתי על משהו שאמרתי : כמעט ולא כשאני אומרת אני מתכוונת אז לרוב הפוך לא אמרתי משהו 11. בכיתי : אתמול במסיבה 12. הסתפרתי : לפני 3 חודשים
האם אי פעם
1. הכררתי את התחנה : כן בסיור 2. מהחושך פחדתי : עד כיתה ד' 3. משהו מסוכן : כל יום אני עוברת כביש 4. יצאתי שכבתי עם מס' פרנרים ב"ז : לא ! 5. בכיתי בסרט : כן תעבי את זה אלה 6.אמרתי אני אוהב אותך : לפני יומיים 7. שיקתי בקשר ל-6 : לפני חודש 8. להופיע בעירום בציבור : למה לי ? 9. אקט מיני בציבור : נשיקה נחשב ?
לאחרונה
1. האדם האחרון שראיתי : אמא שלי לפני שהלכה לעבודה 2.האדם האחרון שדיברתי : חברה טובה שלי בבוקר היום 3. האדם האחרון שהתקשר : אותה החברה 4.האדם האחרון שאמרתי שאני אוהבת אותו : לבת דודה שלי ביום הולדת 5. האחרון שישן במיטה שלי : אני ולפני זה בן דוד שלי כשחזר מהצבא
לסיכום
1. האירוע הבא : מבחן בפסיכולוגיה. 2. צביקה ה או צביקה פ' : לא זה ולא זה 3. הרא ס או הראל מ' : שי גבסו (אותו דבר לא ) 4. יקראו את שאלון : יגיעו לחצי ויתייאשו אם לא כל הכבוד !! אני קראתי 5. לאנשים : עכשי שאתם מכירים אותי פחות או יותר אתם יודעים מי אני... ואני מקווה שזה פורום שווה 6.בזבוז זמן : כן יש לי זמן לבזבז אב 7. צחקתי :? אני לא זוכרת את המבוא 255. ז. אני אאשים או בשעמום...