משהו נחמד לגיבוש:)

ol9it

New member
רק הגעתי וכבר עונה לשאלון האימים .

בכלליות
1. שם : אולה 2.גיל :16.5 3. מין :
4.צבע עיניים : חום דבש 5. צבע שיער : שתני 6. גובה : 1.64 7. מצבי האירוני : אין לי מושג. 8. פירסינג :אין עוד חודש נזם 9. קעקועים : לא! חשבתם פעם שעור מתקמט בסוף ? 10. משקפיים : אין 11. איי סי או מסנ : מסנג'ר רולז !!!! 12.שפות שאני מדברת : עברית אנגלית רוסית 13. תכונות טובות : כנה ,רגישה עקשני ומקשיבה לאנשים 14. תכונות רעות : עקשנית !!! 15. אומרים לי שאני דומה : למשפחה שלי וגם זה לא תמיד
קצת יותר מדוייק :
1.דבר ראשון על הבוקר : להפעיל ת'מערכת שלי 2.דבר אחרון בלילה : לכבות את המחשב לא בעצם לחלום 3. דבר ראשון שחשבתי עליו בבוקר : שאני לא הולכת לבצפר 4. מי מעצציב אותי : כל בן אדם ששיקר לי 5. סופי שבוע אצלי : במנוחה מבצפר...מוזיקה חברים 6.מפחיד אותי : להיות בודדה 7.מרתק אותי : קרימינולוגיה , מוות (מעניין למה הסידרה מעניינת אותי) 8. מה מעציב אותך : זלזול באנשים - חיילים,זקנים 9. מה משמח אותך : לראות אנשים מחייכים זה תמיד מעלה חיוך אצלי
מזון ושתייה
1. אוכל אהוב : טונה, סלט יווני\ 2. ארוחה חלומית : פסטה באיטליה 3.משקה יום: אייס קפה 4. משקה לילה: שונאת אלכהול 5.תה או קפה : קפה 6. סוכר או סוכרזית : סוכר 7. מלח או פלפל : מלח 8.פלאפל או שווארמה : אף אחד מהם 9. פיתה או לאפה : פיתה 10. סמי או סוסו : סוסו ? 11. אחמד או סלים: עקיבא 12. מועדון או בית קפה : בית קפה 13. פאב אוב דאנס בר : פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק : תאטרון 15.גליליאו גליליי או קופרניקוס ? WTF ?
אני
1.מוטו בחיים :אין לא יכול יש לא רוצה 2. במילון דולר הייתי : חצי היה הולך אליי וחצי לתרומות בחצי שלי : חוות סוסים עם בריכת שחייה. 3. מעשה נועז: להתחיל לדבר עם מישהו שלא דיברתי שנה והייתי בטוחה שהוא לא זוכר אותי,(פרטים למבקש) מבחינה פיזית בנג'י 4. דבר טיפשי שעשיתי: להתחיל למלא את השאלון הזה 5.סוד אפל הרגל או סטייה : אז ככה אני חולה על סדרות רצח ומתכוונת ללמוד קרימנולוגיה מוות לא מפחיד אותי 6.היית פעם בחו"ל : ארה"ב פעמים כל פעם חודש 7.לגור בחו"ל : בארה"ב בגלל המשפחה. 8.מה יש מתחת למיטה : בד"כ רצפה אני יודעת ומעליה המיטה לאורחים ומעליה שלי
9. האיבר הכי סקסי : עיניים ועם זה בא עם שיער ארוך אז בכלל ( יש לי פטיש לבנים עם שיער ארוך) 10. סקסי בעיני : אדם בלי פוזה - בא איך שהוא 11. רומנטי בעיני : להביט במישהו בעיניים ולדעת שזה זה - בלי לדבר לדעת מה השני חושב. 12. רגע בחיים אליו היתי חוזרת : לגן שנים של תמימות חלפו להן. 13. דמות מהעבר: חברה מהיסודי שעזבה בגלל מבער דירה 14. כשרון נוסף : לנגן לשיר. טוב לנגן התחלתי..
ברנרד פיבו
1. מילה אהובה : יובל - אל תשאלו למה עלה לי לראש באנגלית :serenity 2. מילה שנואה : צמרמורת 3.מדליק אותי מבחינה רגשית, רוחנית יצירתית : כנות אמיתיות מבחינה יצירתי כל עצב של מוביל לעתיבה 4. מה מכבה אותי : פוזות וצפוניות - ברגע שאני רואה את זה יכול להיות שאני אכנס לאטרף. 5. קללה האהובה.: לך חפש ת'עצמך.. 6. קול רעש אהוב : קול - הקול של בן אדם שאני הייתי צריכה שאני אתקשר. רעש אם רוק זה רעש עבור חל מכם אז על הרעש הזה אני חולה ! 7.קול רעש שנוא : אמא מעירה בבוקר מכונית זבל בבוקר 8.אלוהים יקבל אותי : אני רק מקווה שיקבלו אתי לגן עדן. 9. גלידה : בכוס 10.שוקו או וניל: וניל 11.חוף או הרים : הרים 12. לישון או לקום : לישון ביום לקום בלילה אלא אם כן זה בשביל לרכב על סוסים. 13. שקיעה או זריחה : שקיעה 14. לילה יום : לילה 15. בזבזן או חסכן : בזבזן כשצריך. 16. קור או חום : חום 17. סערות ברקים : מרגש 18. הכוס חצי מלאה 19. ברגע זה ממש להיות ב : במחנה קיץ עם חברות 20. מתגעגעת : לאנשים שפיספסתי הכרה איתם ויכול להיות שזה היה משנה חיים 21. לאי בודד את מי הייתי לוקחת : קורט קובייין 22. מה לא אמנתי שאני אעשה ועשיתי : לא האמנתי שאני אהיה פרקית ובסוף הפכתי פריקית גאה
דברים אהובים
1. צבע: שחור כחול 2. בע"ח : סוס 3. ספר: כל הספרים של סטיבן קינג 4. סרט : ממנטו, תעביר את זה אלא, שר הטבעות שודדי הקריביים 5. שחקן : ג'וני דפ, 6. שחקנית: ליב טיילור 7. דיסק : דרך של מוש בן ארי או החדש של ALICE IN CHIANS 8.. שיר : קשה אז מה שבמערכת מתנגן עכשיו. nirvana - inbloom 9. מקום בילוי :בטבע על סוס עם מוזיקה 10. פורום אהוב: ורוניקה מארס. מתים במשרה חלקית, רוק 11. עונה : קיץ 12. להעביר חופשה : בתאילנד של לפני האסון 13. רכב : אין 14. מישהו שלא אמרתי לא משהו : אני לא אומרת לחברות כמה הם חשובות וגם לאחד שאהבתי שאני אוהבת אותו. 15. ציטוט : אם אקדח הופיע במערכה הראשונה עד המערכה השלישית יהיה בו שימוש 16.עיתון : COSMO באנגלית 17. CSI כל השלולשה, ורוניקה מארס ממתים במשרה חלקית
מתי פעם אחרונה ....
1. חייכתי : היום בבוקר קיבלתי שיחת טלפון שעשתה לי את היום 2. זכיתי לחיוך : אתמול מידיד אחרי מסבת יום הולדת לא שווה 3. הענקתי מחמאה : אתמול לאותו אחד שחייך אליי. על החיוך שלו 4. קיבלתי מחמאה : לפני 3 ימים על הטעם של (?!?) 5.מתי עשית פעם אחרונה משהו טיפשי : שטויות אני עושה כל יום 6.פינקת מישהו: לפני יומיים כתבתי למישהו שיר 7. פינקתי את עצמי : היום הברזתי מבצפר 8. צחקתי : כל יום זה בריא אבל לא מבדיחות משטויות 9. הצחקתי משהן : אתמול 10. התחרטתי על משהו שאמרתי : כמעט ולא כשאני אומרת אני מתכוונת אז לרוב הפוך לא אמרתי משהו 11. בכיתי : אתמול במסיבה 12. הסתפרתי : לפני 3 חודשים
האם אי פעם
1. הכררתי את התחנה : כן בסיור 2. מהחושך פחדתי : עד כיתה ד' 3. משהו מסוכן : כל יום אני עוברת כביש 4. יצאתי שכבתי עם מס' פרנרים ב"ז : לא ! 5. בכיתי בסרט : כן תעבי את זה אלה 6.אמרתי אני אוהב אותך : לפני יומיים 7. שיקתי בקשר ל-6 : לפני חודש 8. להופיע בעירום בציבור : למה לי ? 9. אקט מיני בציבור : נשיקה נחשב ?
לאחרונה
1. האדם האחרון שראיתי : אמא שלי לפני שהלכה לעבודה 2.האדם האחרון שדיברתי : חברה טובה שלי בבוקר היום 3. האדם האחרון שהתקשר : אותה החברה 4.האדם האחרון שאמרתי שאני אוהבת אותו : לבת דודה שלי ביום הולדת 5. האחרון שישן במיטה שלי : אני ולפני זה בן דוד שלי כשחזר מהצבא
לסיכום
1. האירוע הבא : מבחן בפסיכולוגיה. 2. צביקה ה או צביקה פ' : לא זה ולא זה 3. הרא ס או הראל מ' : שי גבסו (אותו דבר לא ) 4. יקראו את שאלון : יגיעו לחצי ויתייאשו אם לא כל הכבוד !! אני קראתי 5. לאנשים : עכשי שאתם מכירים אותי פחות או יותר אתם יודעים מי אני... ואני מקווה שזה פורום שווה 6.בזבוז זמן : כן יש לי זמן לבזבז אב 7. צחקתי :? אני לא זוכרת את המבוא 255. ז. אני אאשים או בשעמום...

IRISH GREMLIN

New member
../images/Emo12.gifלא הייתי פה מלא זמן...../images/Emo109.gif

מגניב...יש גם איקונים חדשים! .שם:תום. 2.גיל:15 ומשו.. 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):אז מה לכתוב?? 4.צבע עיניים:חום? 5.צבע שיער:חום 6.גובה:אווו נראה לי 1.67... 7.מצבך הארוני:הא? 8.פירסינגים:נופ. 9.קעקועים:שוקלת. 10.משקפיים:נופ. 11.אייסיקיו או מסנג'ר,ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך:ואם היא לא? 12.שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית,עברית,מבינה טיפה ספרדית. 13.תכונות טובות שלך:אהה לפחות אני לא צבועה..משיגה דברים שאני רוצה 14.תכונות רעות שלך: היפרקטיבית,אימפולסיבית, לא מתמידה בדברים,לא יכולה להישאר במקום אחד יותר מידי זמן,משתעממת בקלות..וכו' וכו'.. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אנשים שאני לא מכירה... וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון.. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? עוצמת עינים? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?שית' כבר בוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?את העוזרת..
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?לישון,לאכול,ולצאת.. 6.מה מפחיד אותך?מקרים שאני לא יכולה לעשות בהם כלום. 7.מה מרתק אותך?נאצים
8.מה מעציב אותך?אנשים שמנסים להיות משהו שהם לא. 9.מה משמח אותך?מוזיקה,אוכל..אלכוהול.. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?שניצל ותפוחי אדמה,וגם פשטידה 2.מה הארוחה החלומית שלך?דגים,ופל בלגי(עם סירופ שוקולד),תפוחי אדמה ופשטידה.. 3.מה אתה שותה במהלך היום?מיץ מנגו. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?וודקה 5.קפה או תה:אא..אפאחד..לפעמים קפה אם אין לי ברירה.. 6.סוכר או סוכרזית:סוכר. 7.מלח או פלפל:מלח. 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל. 9.פיתה או לאפה:לאפה. 10.סמי או סוסו:מי? 11.אחמד או סלים:הא? 12.מועדון או בית קפה:פיצריה. 13.פאב או דאנס בר:פאב. 14.תאטרון או ז'אן דארק: שניהם. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:מממ...סיד וישס או אוריאו? אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?"רק דגים מתים שוחים עם הזרם.." 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? הולכת לחנות הדיסקים הקרובה לביתי.. 3.מעשה נועז שעשית?
4.מעשה טפשי שעשית? אה-אה..יש הרבה.. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:ממ. יש בטח הרבה..אני לא זוכרת.. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?ממ..לונדון,צרפת(פעמיים יאכאסה.),ארה"ב.. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון. 8.מה יש לך מתחת למיטה?מיטה נוספת.. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:עינים? 10. מה סקסי בעיניך? מה סקסי בעניך?? 11. מה רומנטי בעיניך?מה רומנטי בעניך??
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לימי הבניים..-כי ככה..או לשנות ה-70..אווו איזה הופעות.. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סיד וישס,קורט קוביין,היטלר,נפוליאון..ממ ועוד הרבה שכרגע לא עולים לי לראש.. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?הכישרון להתמיד בדברים. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? "ברנש".
2.מה היא המילה השנואה עליך? "חמודה"
3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מה מדליק את מה?? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אה? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? אהה..ליודעת.. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? גיטרות..של גשם..ושל מנועים.. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? את הרעש של מוזיקת מטאל. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? מה גן עדן?? שיחזיר אותי בחזרה למטה!! 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל.. 10. שוקו או וניל? שוקו. 11. חוף או הרים?שניהם. 12. לישון או לקום?לישון. 13. שקיעה או זריחה?זריחה. 14. לילה או יום? יום. 15. בזבזן או חסכן?תלוי.. 16. קור או חום?קור. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?ממ מרגשות.
הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?
מלאה מה... 9. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? לא הבנתי ת'שאלה.. 20. למי אתה מתגעגע? לאפאחד.. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו משעשע ושנון.-שלצערי אני לא מכירה אחד כזה.. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? הרבה דברים.. דברים אהובים עלייך: 1.צבע:כתום,שחור,ירוק,כחול.. 2.בעל חיים:סוס,דולפין,שימפנזה.. 3.ספר: רומח הדרקון,והארי פוטר.. 4.סרט:שודדי הקאריבים,שר הטבעות,ג'נטלמנים מובחרים.. 5.שחקן: ג'וני דפ',גארי אולדמן..אורלנדו בלום.. 6.שחקנית:אנג'לינה ג'ולי,קמרון דיאז.. 7.דיסק: אההה יש יותר מידי.. 8.שיר: נכון לעכשיו-“Walk On The Wild Side" 9.מקום בילוי: קולנוע,חנויות דיסקים.. 10. פורום אהוב: ליודעת. 11. עונה: אביב.וחורף. 12. מקום להעביר בו חופשה:ממ..שוודיה? 13. רכב: קדיאלק.
14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:לצערי יש הרבה כאלה.. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: אהה לא זוכרת כרגע.. 16. עיתון: לא תודה. 17. סדרה: "מתים במשרה חלקית",מכושפות,שנות ה-70..הסימפסונס.. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני כמה שעות.. 2.זכית לחיוך? כנ"ל.. 3.הענקת מחמאה?למדתי את חברה שלי לנגן משהו-ואמרתי לה שיש לה קליטה מהירה-זה מחמאה? 4.קיבלת מחמאה?ממ הגיטרה החשמלית החדשה שלי קיבלה..(ועדיין מקבלת) 5.עשית משהו טפשי? היום דווקא לא! (מי יודע..מחר יום חדש..) 6.פינקת מישהו? אפעם.מה אני סנטה קלאוס?? 7.פינקת את עצמך? ליודעת.. 8.צחקת? היום..בזכות קלסו.. 9.גרמת למישהו לצחוק? מסתבר שכן..אפילו היום..ואין לי מושג למה.. 10.התחרטת על משהו שאמרת? אתמול. 11.בכית? אה..לא יודעת. 12.הסתפרת? ממזמן..נראה לי שנה.. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא. 2.פחדת מהחושך?כן,פעם שהייתי קטנה-ואז אמרתי לעצמי שזה טיפשי. 3.עשית משהו מסוכן? מה? לפי דעתי לא. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?בטח! עם 4! 5.בכית בסרט? כן..במלך האריות..שמופסא מת..נראה לי הייתי בת 4.. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? לא. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא. 8.הופעת בעירום בציבור?לא. 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אבא. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:חברה שלי. 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:חברה שלי. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": כבר אמרתי שלא אמרתי את זה. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ויקי.
ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? סופשבוע-ת"א. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? אפאחד.. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? מה לעזזאל ההבדל??
4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? גם אתם משועממים כמוני?? אם כן..אנא צרו קשר.. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?כן..אבל העביר ת'זמן. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? היה מבוא? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון-ארוך... ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . -את הכל??? ד"א?-מישהו קרא את זה בכלל??

wolker111

New member
לא מאצין שאני עושה את זה

1.שם:ישראל 2.גיל:18 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):זכר 4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:חום 6.גובה:1.70 7.מצבך הארוני:סליחה? 8.פירסינגים:אין 9.קעקועים:אין 10.משקפיים:לא תודה 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך:278269766 12.שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית, לצערי ספרדית, כמובן מאחותי 13.תכונות טובות שלך:חכם 14.תכונות רעות שלך:חכם 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לא זכור לי וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? נוטל ידים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מזפזפ בשלט 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?לא הולך לבי"ס 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? לא נראה לי שזה מענין אתכם 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? TV 6.מה מפחיד אותך? שקט 7.מה מרתק אותך?באפי 8.מה מעציב אותך?באפי, העונה האחרונה הפרקים האחרונים 9.מה משמח אותך?לשמוע שירים של באפי שתייה/אכילה:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורנפלקס עם לבן 1.מה המזון האהוב עליך? לא יודע 2.מה הארוחה החלומית שלך?לא זוכר 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים? 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? לא יודע 5.קפה או תה:קפה 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:פלפל 8.פלאפל או שווארמה:איכס 9.פיתה או לאפה:כנ"ל 10.סמי או סוסו:מה? 11.אחמד או סלים:כנ"ל 12.מועדון או בית קפה:בית קפה 13.פאב או דאנס בר:פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קונפיוצוס אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? "אל תחשוב שאתה יכול דע שאתה יכול" 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?פלזמה 3.מעשה נועז שעשית?נולדתי 4.מעשה טפשי שעשית?נולדתי 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:אתם לא חושבים שהגזמתם שם? 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?לא 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?ניו יורק 8.מה יש לך מתחת למיטה? חחחח רצפה 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:?? 10. מה סקסי בעיניך? ??? 11. מה רומנטי בעיניך?פרחים 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לא הייתי חוזר 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אותי בגלגול שעבר 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?נגינה על כינור תגידו תודה שעשיתי עד פה 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים

מוהאהאאההאאאהא../images/Emo112.gif

נפלתם בתוכנית המתוחכמת שלי לגלות עליכם דברים! מואהמואאה אני סוכנת של המוסד. אני בשירותים החשאיים. אבל, אל תגלו, כי עכשיו..אני יודעת עליכם הככככככל!!!מואהמוהאאהמוע

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo12.gif Oh my...

בכלליות: 1.שם: יערה האליוול. 2.גיל: 17.5 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה 4.צבע עיניים: חום-ירוק 5.צבע שיער: חום כהה 6.גובה:1.75 7.מצבך הארוני: תלוי אם סבתא הייתה השבוע או לא. [אם כן אז מסודר להפליא אם לא אז.........
] 8.פירסינגים: אין 9.קעקועים: אין 10.משקפיים: אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך [email protected] אייסי- 71854040 12.שפות שאתה מדבר/לומד:עברית,אנגלית,ספרדית,איטלקית,יפנית. [למדתי ערבית אבל אני לא זוכרת בשיט] 13.תכונות טובות שלך: עקשנית, מצחיקה. 14.תכונות רעות שלך: מבולגת, בעלת זיכרון איום. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: סנדרה בולוק....ולפייפר ממכושפות... [אבל אני ממש לא דומה להן].
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתובבת לצד שני. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? רואה טלוויזיה. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אוי לא! בגרות בע"פ בביולוגיה. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא -_-" 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם חברים... עושים הרבה שטויות וצחוקים. 6.מה מפחיד אותך? ג'וקים... *בררר* 7.מה מרתק אותך? מדע בדיוני, פנטזיה, דימיון, אסטרולוגיה ויפן. 8.מה מעציב אותך? מוות. [תלוי אבל, אם זה מוות מעולם הדיסק אז הוא ממש לא מעציב הוא דווקא מצחיק אותי מאוד.] 9.מה משמח אותך? החברים שלי. ופרק חדש של מכושפות .^^.
שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? איטלקי...- ספגטי/ניוקי 2.מה הארוחה החלומית שלך? המ... לאדעת... אני לא כל כך חובבת אוכל... אף פעם לא חלמתי על ארוחה חח. 3.מה אתה שותה במהלך היום? שוקו, בכמויות. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? לא שותה. 5.קפה או תה: איכס אף אחד מהם. 6.סוכר או סוכרזית: סוכררר 7.מלח או פלפל: מלח!! מתה על מלח... ולא יכולה לסבול אפילו קמצוץ פלפל... ^^" רגישה אני. 8.פלאפל או שווארמה: לא זה ולא זה... שונאת חומוס [כלומר פלאפל..] ואני צמחונית. 9.פיתה או לאפה: פיתה. 10.סמי או סוסו: הא? 11.אחמד או סלים: אחמד. 12.מועדון או בית קפה: מועדון. 13.פאב או דאנס בר: דאנס בר. 14.תאטרון או ז'אן דארק: ז'אן דארק. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו גלילאי.
אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? תמיד תחייך ^__^ 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? צורחת. 3.מעשה נועז שעשית? המממ גנבתי? ^^" 4.מעשה טפשי שעשית? הו יש המון... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: להתאהב בהומואים... ? ...
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא.. :< 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? י-פ-ן! ואם לא יסתדר אז אנגליה. 8.מה יש לך מתחת למיטה? הרבה אבק ודברים שנופלים מאחורי המיטה.. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: שפתיים. 10. מה סקסי בעיניך? לאדעת... 11. מה רומנטי בעיניך? משהו שנעשה במיוחד בשבילך שבמצב רגיל בחיים לא היה נעשה. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? גיל 3-6 ,קודם כל הילדות זו התקופה הכי שמחה של חיי שנית אלה השנים בהם גרתי ברמת השרון והייתי מאושרת שם :< 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? המממ לאדעת אני צריכה לחשוב על זה. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה.
מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? "משעשע" "מיוחד" 2.מה היא המילה השנואה עליך? "מוזר" 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? עצב. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? לאדעת. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? בן בליעל. @.@ 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? קליקים למיניהם 7.איזה קול/רעש אתה שונא? ציפצופים למיניהם! 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? במופע מרהיב... ?! 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל! 10. שוקו או וניל? שוקו. 11. חוף או הרים? חוף. 12. לישון או לקום? לישוןןןןןןןן 13. שקיעה או זריחה? שקיעה. 14. לילה או יום? הממ... שניהם... אני טיפוס של יום אבל גם טיפוס של לילה. 15. בזבזן או חסכן? בזבזן. 16. קור או חום? חום
17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידותתת 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? פיבי [ממכושפות] בחתונה עם קול. 20. למי אתה מתגעגע? לחברה הכי טובה שלי. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? כנ"ל 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? התאהבתי.
דברים אהובים עלייך: 1.צבע: ורוד ושחור כשילוב. 2.בעל חיים: חתול 3.ספר: (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) הארי פוטר ועולם הדיסק. 4.סרט: שודדי הקריביים, אפקט הפרפר, מעודדות צמודות, ראיון עם ערפד. 5.שחקן: יש הרבה... אורלנדו בלום, ג'וני דפ, ג'וליאן מקמהון, ריאן פליפה... ועוד ועוד.. 6.שחקנית: אליסה מילאנו,קמילה בורדונבה, קירסטן דאנטס.. ועוד... 7.דיסק: a present for everyone 8.שיר: busted- 3 am, Linkin Park- Figure. 9.מקום בילוי: כל מקום שאני עם החברים שלי בו. 10. פורום אהוב: "מכושפות ישראל" 11. עונה: קיץ-אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: אנגליה. 13. רכב: .... 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אין מישהו כזה אני תמיד אומרת. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "Kirai Janai"- כלומר I don't Hate you. היאמה אקיטו- קודוצ'ה. 16. עיתון: מעריב לנוער. 17. סדרה:יש הרבה אבל ה-סדרה שלי היא מכושפות.
מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? עכשיו. 2.זכית לחיוך? לפני 5 דקות במטבח. 3.הענקת מחמאה? היום בביצפר. 4.קיבלת מחמאה? היום בביצפר. 5.עשית משהו טפשי? לפני 5 דקות במטבח. 6.פינקת מישהו? לאדעת @.@ 7.פינקת את עצמך? לאדעת @.@ 8.צחקת? לפני 5 דקות במטבח. 9.גרמת למישהו לצחוק? לפני 5 דקות במטבח. 10.התחרטת על משהו שאמרת? לפני שבוע. 11.בכית? אתמול. 12.הסתפרת? הממ לפני שבוע אבל רק קצוות! שיער ארוך רולז!
האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? נופ. 2.פחדת מהחושך? נופ. 3.עשית משהו מסוכן? מה? המ, גנבתי?.. מה.. זה מסוכן לגנוב! יכולים לתפוס אותך.. @.@ 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? נופ. 5.בכית בסרט? בטחחח. [לא בציניות!] 6.אמרת "אני אוהב אותך"? הממ אמרתי אני אוהב*ת* אותך.. @.@ 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? יאפ. אבל זה לא בדיוק שקר, אמרתי את זה למרות שלא הייתי בטוחה אם אני באמת... 8.הופעת בעירום בציבור? נופ. @.@ 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? נופ.
לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אבא+אמא+אח 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: שמרית- חברה טובה שלי. 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: כנ"ל 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אה... חברה שלי.. [לא חברה כזאת] 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני.. וחוץ ממני... החברה הכי טובה שלי.
ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לישון אני נורא עייפה. ואז יש את האורחים בבית אז אני אנסה לתקוע את עצמי אצל חברים או משהו. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? לא אכפת לי. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? ק"פ!!! [קבלו פרח חח] וח"ח וכ"כ! 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? המ לא זה מעביר את הזמן וזה נחמד. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?לא... 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : המ... ארוך...

Smash my face

New member
עונה

1.שם: הגר 2.גיל: 16 וחצי 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): טחחח נקבה 4.צבע עיניים: ירוק דבש 5.צבע שיער: בלנדיני נוטה לשטני 6.גובה: 1.72 נדמה לי 7.מצבך הארוני: דיכדוכי 8.פירסינגים: היה בגבה ז"ל :( 9.קעקועים: אין 10.משקפיים: אכן.. עיוורת בלעדיהם :( 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך לא בא לי
12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית 13.תכונות טובות שלך: הממ.. לא יודעת להגדיר את זה בעצמי 14.תכונות רעות שלך: עצלנות, עייפות ייתר, רגישות ייתקר,ביישנות חחח 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: פיתה?? חחחחח וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פיפי 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? פיפי 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מתי לקום ולעשות פיפי 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? האסלה, ואחכ חברה שלי סיון.. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם חברות סתם להסתלבט 6.מה מפחיד אותך? מוות, לישון 7.מה מרתק אותך? מוסיקה, החיים שאחרי המוות.. כולמני 8.מה מעציב אותך? אנשים בורים והומופובים 9.מה משמח אותך? צחוק, בנות יפות
כולמני שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? הממ.. לא יודעת יש יותר מדי טחח 2.מה הארוחה החלומית שלך? פסטה עם שמנת יאממ 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, דיאט קולה לימון 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? לא שותה *עדיף חחח* 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכרזית 7.מלח או פלפל: פלפל 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: פיתה.. לאפה זה כבר יותר מדייי 10.סמי או סוסו: אפחד
11.אחמד או סלים: סלים מואהאה 12.מועדון או בית קפה: בית קפה.. או בכלל בית,עדיף. 13.פאב או דאנס בר: שומדבר בלע 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון,אני מניחה. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קורנפלקס שוגי :O אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אל תקיא אצל חבר שלך.. זה משאיר ריח רע חחח 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? טסה.. עושה טיול בכול העולם אחח 3.מעשה נועז שעשית? הממ.. אין לי מושג,אניל א ממש נועזת. 4.מעשה טפשי שעשית? הרבה.. כתבתי בלוג, סיפרתי לכמה אנשים דברים שהתחרטתי עליהם. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: הממ.. סוד אפל? אני לסבית
פייי בלאקרית אני
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לונדון,פריז,אמסטרדם.. רוצה עוד
7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? קנדה או אירלנד אחחח 8.מה יש לך מתחת למיטה?כולמני שטויות.. ברכות יומולדת,דברים סנטימנטליים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ידיים.. בהחלט!! 10. מה סקסי בעיניך? חוש הומור, צורת גוף נחמדה.. הרבה.. 11. מה רומנטי בעיניך? לא יודעת.. :O 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לכיתה א' אני מניחה,עושה הכול אחרת. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבא וסבתא שלי.. לא הכרתי אותם, והם ניפטרו שאבא שלי היה צעיר. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כריזמה, וציור!! אני מתה לדעת לצייר.. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? הממ.. פישתונה חחחח 2.מה היא המילה השנואה עליך? אני שונאת את המילה כוסית.. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מישהי שיודעת לצייר, בטוחה בעצה ושומעת מוסיקה טובה. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? בהמתיות ייתר בהתנהגות,ואנוכיות!! 5.מה היא הקללה האהובה עליך? בת שרמוטה טחחח 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של גשם, או של העיפרון בזמן כתיבה 7.איזה קול/רעש אתה שונא? שונאת רעש שמורידים את המים בשירותים, זה עושה לי כאב ראש בבוקר.. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "בואי כפרה יש לי הרבה שוות בשבילך" טחח 9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? הממ.. הרים 12. לישון או לקום? לישוןןןןןןן 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזן
16. קור או חום? קור קורר 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגש.. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה :\ 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? הייתי רוצה להיות עם החברות הכי טובות שלי על מטוס לאנשהו. 20. למי אתה מתגעגע? לחברות ילדות שלי, לתקופה התמימה שלי. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? לייזההה
22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? אספרל חברות שלי על עצמי, וירכוש טעם בהאופנה חחח דברים אהובים עלייך: שעונים גרר, צמידים, בנות יפות חחחח 1.צבע: הממ.. שחור 2.בעל חיים: סוס 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) מי קורא ספרים? חחח 4.סרט: פיי הרבה.. רק אחד?? דוני דארקו,מהולנד דרייב, ליגה משלהן, 5 ילדות יפות ועוד מלאאא 5.שחקן: ג'וני גפ
6.שחקנית: הרבה.. מדי.. כריסטי להאטי מרשימה מאוד.. מדהימה אותי! 7.דיסק: קקון קראש של ק'ס צויס. 8.שיר: דיי קשה מדי.. אי אפשר אחד! אבל.. mazzy star- fade into you חביב
9.מקום בילוי: בבית.. או אצל חברות.. 10. פורום אהוב: אין אחד מיוחד.. 11. עונה: חורף 12. מקום להעביר בו חופשה: איפשהו בחו"ל.. נחמד.. 13. רכב: בא לי אופנועעע 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אמא.. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: forever. that's the whole point - באפי. 16. עיתון: פלייבוי חחח סתם.. שומדבר.. 17. סדרה: הכי הכי?? באפי
מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום בבוקר? 2.זכית לחיוך? לא זוכרת.. 3.הענקת מחמאה? לא יודעת.. אתמול? לאמא.. 4.קיבלת מחמאה? לא זוכרת.. 5.עשית משהו טפשי? היום בבוקר חחחח 6.פינקת מישהו? אין לי את מי :\ 7.פינקת את עצמך? יום שלישי, שכולנו נסענו לת"א. הייתי צריכה את זה. 8.צחקת? היום בבוקר חחח עדן פוסטמה. 9.גרמת למישהו לצחוק? היום בבוקר.. את סיון ועדן טחחח
10.התחרטת על משהו שאמרת? הממ.. לא זכרת.. 11.בכית? לפני יומיים :\ 12.הסתפרת? שונאת ספרים.. הם השטןןןןןןן הסתפרתי פעם אחרונה בקיץ.. ולפני כן לפני מלאא שנים האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? נופ. 2.פחדת מהחושך? אכן. 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא זוכרת.. אני דיי פחדנית האמתי. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? פחחח תנו לי להתנשק קודם.. 5.בכית בסרט? לפני כמה שבועות.. בדוני דארקו נדמה לי. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? הממ.. אתמול,לאמא. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא!! 8.הופעת בעירום בציבור? בגיל 3? 4? לא יודעת טחחח 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? :O מקרה?? עשיתם אותי שרמוטה.. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא.. ייצאה עכשיו מהבית.. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: מבטאיתתתתת 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: רותם 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אמאא 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני :O ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? עוד חצי שעה חברות באות אליי
2.צביקה הדר או צביקה פיק? בלעט. אפחד 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת.. נשמה כפרה עלייו פחחח 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא נראה לי.. הלוואי שכן
5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אם החזקתם מעמד אני שולחת לכם צל"ש הביתה! 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? דווקא לא.. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? חחחח מעט 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : נעל אבוק יא חופרים.. מה נהייתם לי? מיכאל? 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: לינץ' אולהההה פיייי זה היה ארוך

הראל סקעת תקרא דחוףף!

הראל אתה לא יודע כמה אני מעריץ אותך אבל יש לי משהו להגיד לך שאני חייב שתגלה את זה כי זה לא יכול להישמר בסודיות!! אני רוצה להגיד לך אבל אל תקנא מתי שהיה את הפסטיגל אני נישקתי צרפתית את אגם חברה שלך איזה מאמי היא אני הייתי חייב לספר לך כי אתה חבר שלה ואתה חייב לדעת מזה!! אז מקווה שאתה לא כועס לא עליי ולא על אגם שהתנשקנו!!

למעלה