משהו נחמד, שלא קשור אפילו בקצת לשיר

Major Thom

New member
משהו נחמד, שלא קשור אפילו בקצת לשיר

ים החדשים, להופעות או לשומדבר שיכול להתפתח לשרשור איריס! (*גאה בעצמה*) הרי לכם בחן את עצמך קצר וחביב - which radiohead song are you? אני fake plastic trees. אה, ותוסיפו את התמונה של מה שיוצא לכם אם עוד לא יצא אותו למישהו לפני זה.. כי יש שם הסברים.
i will

אני לא יודעת אם כדאי להראות את זה

זה נכון בחלקו, חוץ מהקטע של החייזרים(?!) אבל זה בהחלט אחד מהשירים היותר מועדפים עלי

ובנוגע לסקר השני

של "איזה חבר רדיוהד" אתה. יצא שאני תום יורק. כדאי להתחיל להיות מבוהלת או לא?

kibutznikit

New member
איזה קול להיות חתול

אהבתי את זה וגם לי יצא fake plastic trees וזה משמח אותי כי זה שיר אהוב ביותר.. יומי הואר ברגעים אלו... ????...לילה טוב לי..

Eclipsed 0

New member
מעניין...

גם אני Fake Plastic Trees.. כנראה שלא סתם.. בפעם הראשונה שניסיתי אותם, הסתכלתי על השמות של השירים, וזה הראשון שבלט לי, הראשון שקראתי, הראשון ששמעתי. השאר הוסיפו את זה. לא צריכים שוב.

root

New member
Paranoid Android ../images/Emo13.gif הא הא... מתאים

לי... נחמד מאוד.. יש עוד כאלה? ... NP: שום דבר, אבל לפני כן LOVE - ALONE AGIAN OR

Eclipsed 0

New member
מממ...

יש בוחן אחד איפה שהוא של "איזה אלבום של רדיוהד אתה ?" עשיתי אותו פעם, אבל נראה שהוא ירד לא מזמן, כי יש הרבה אתרים שפירסמו קישורים מתים אליו.. אני חושבת שאני הייתי The Bends, בכל מקרה.

Major Thom

New member
דונווד, יקירה ../images/Emo13.gif

למרות שכולנו רוצים להיות גרינוודים
pearl jam - brain of j

Major Thom

New member
כל הג´ונים מרוצים ../images/Emo13.gif

אפשר להקים אגודה. אחוות הגו´נים.
where i end and you begin

Eclipsed 0

New member
אה, נכון.

~חוזרת על אקט דפיקת הראש באותו קיר מרופד~ ~Radiohead - I Will~

Major Thom

New member
וכמובן, הבוחן האולטימטיבי..

which radiohead collective member are you? זה כולל את החמישה, נייגל וסטנלי דונווד. אני ג´וני!! כשעשיתי את הבוחן הזה לפני חצי שנה הייתי ת´ום, ועכשיו הפכתי לג´וני! *תוהה אם זה טוב או רע..*
pearl jam - pilate

למעלה