משהו נחמד, שלא קשור אפילו בקצת לשיר

skin blues

New member
וגם אני

fake plastic trees לא מתלוננת. דווקא מתאים .

polyethylene

New member
שם השיר לא אומר עליי דבר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל מה לעשות, קיבלתי את idiotueqe...

נו באמת... נחשו מה אני?

fake plastic trees משהו לא בסדר עם השאלון, אם כל העולם הוא השיר הזה, חוץ מזה, רק ארבע שאלות? וככה קובעים? ואני ג´וני גרינווד, בסקר השני. לא שומע כלום עכשיו, אני בקושי ער

power play

New member
משהו שעוד לא היה

רציתי בכלל משהו מהביסיידים,אבל כנראה שאין. אני לא אוהב את KID A במיוחד אבל ההסבר יפה.. ™off spring-"pretty fly(for a white guy(

In Limbo

New member
´צור איתי קשר בפרטי´ ../images/Emo6.gif

הממ...הצבא? הייתי שם בערך יום וחצי, אז הטירונות היא עדיין בכאילו. ואם אף אחד מהאנשים שאני מכירה לא יצליח להוציא אותי משם (כל עוד זה רק טירונות יש עדיין סיכוי) אז לצערי אני אהיה בחמ"צ (חיל משטרה צבאית) אז אני מקווה שאם אני כבר שם אז שאני אצליח להתקבל לקורס מ"כיות. keep u´r fingers crossed רעות.

suzzie q

New member
אני כועסת ומזועזעת!!!!!

בפעם הראשונה שעשיתי יצא לי paranoid android ועכשיו ניסיתי שוב ויצא לי morning bell!!!!!! ואם לא די בכך הם יעצו לי ללכת לסיוע וטיפול נפשי!!!!

suzzie q

New member
אוקיי שמתי אותו

כבקשתך אבל אני עדיין כועסת!הייתי פראנואיד אנדרואיד! אוף :( אני אפילו לא אוהבת כ"כ את מורנינג בל!

Yael Floyd

New member
הפלא ופלא...

גמני פייק פלסטיק ופעם יצאתי קולין גרינווד אולי אני אבדוק שוב פעם לראות שכלום לא השתנה? ממ... מוזר....

Yael Floyd

New member
הממ... עכשיו אני נייג´ל....

אויה לי.. אישיותי משתנה משנה לשנה... מממ... מן הסתם... בלללעכככססס!!!!!!!!!!! כן.. סיימתי.

הממממ...

יצא לי how to disapear...משהו... והבושה הנוראה מכולם היא שאף פעם לא שמעתי את השיר הזה...

Major Thom

New member
את יכולה לשים פה את התמונה..?

(רוצה לראות)
manics - nostalgit pushead

למעלה