משהו על יחסי מין ורגשות

Reyn

New member
אשיב לך גם בעזרת האנולוגיה שהציג אור

לצורך העניין, אני מתמטיקן ששואף לפתור תעלומה שמטרידה אותי כבר שנים. כמובן שהיא לא מעסיקה אותי כל הזמן, אני מנהל חיי יומיום נורמליים, אבל לפעמים אני נזכר בתעלומה, מוטרד מכך שטרם פתרתי אותה, ומדמיין את היום בו אמצא פיתרון - כמה מסופק אהיה לאחר מכן.
כל זה מקביל לחיפוש מתמשך אחר זוגיות אוהבת ועמוקה.

בלי שום קשר לתעלומה המתמטית שמהווה אתגר מתמשך, מפעם לפעם אני נתקף רעב מיידי. הרעב מקביל ליצר מיני. לפעמים הוא מופיע סתם כך כשאני רואה אוכל מגרה, למשל פרגיות עסיסיות (
), ובמקרה כזה אפשר להתעלם ממנו - זה רעב סתמי שלא מעיד על צורך אמיתי באוכל. ובמקרים אחרים הרעב מופיע אחרי יותר מדי זמן שלא אכלתי, ומדובר בצורך שצריך להשביע.

כעת יש לי שתי אפשרויות:
אפשרות אחת: לצאת למסעדה. אפשר למצוא אחת באינטרנט או על ידי הסתובבות במרכז בילוי, אבל כך או כך צריך ליצור קשר עם המסעדה ולברר אם אפשר לשבת מייד או שהכל תפוס וצריך להזמין מקום לזמן אחר (אבל אני רעב עכשיו, לא אחר כך!). כשמגיעים לארוחה עצמה, צריך להמתין שהמלצרית תגמור(..) לרשום את ההזמנה, נהנים מסעודה ממושכת (אבל די בזבזנית בזמן), וחוזרים הביתה. כמובן שכל הסיפור עולה כסף ומצריך לוגיסטיקה ונסיעות.

אפשרות שנייה: להישאר בבית, להכין סנדביץ' או אפילו לבשל ארוחה טובה, עם אוכל שאני רגיל אליו ומתאים בדיוק לטעמי. למרות שמבאס לאכול לבד בבית, הייתי משביע את הרעב בדיוק כמו במסעדה מפוארת, ובלי כל הלוגיסטיקה, אפילו אם האוכל קצת פחות מוצלח.

אני מקווה שהמשל ברור.
ועכשיו אתה מבין למה אני לא מרבה לצאת למסעדות.

Reyn

New member
אגב, באנלוגיה הזו, פורנו = תוכניות בישול!

הן בכלל לא דומות לתהליך הבישול האמיתי, ולא באמת מלמדות אותך לבשל, אבל כשאתה צופה בהן אתה מקבל חשק לאכול.

Light18m

New member
אהבתי

אבל אני יותר נהנה במסעדות מאשר בבית, עם כל הלוגיסטיקה שכרוכה בהן...

קריסטה

New member
מסעדות זה לוגיסטיקה?!

באים, מזמינים, מבקשים מים, מחכים שעתיים למנה, מקבלים, טועמים, מחזירים כי חצי שרוף והחצי השני עדיין מקפץ, מבקשים שוב את המים שעדיין לא הגיעו, מחכים עוד קצת למנה, הפעם מגיעה סבירה, אוכלים, מבקשים שוב את המים, מסיימים לאכול, מבקשים חשבון, מחכים חצי שעה לחשבון, מקבלים את החשבון, משלמים, מקבלים את המים, מחכים עוד רבע שעה שיחזירו את האשראי והולכים.

מה לוגיסטיקה מה?!

(אגב, אני מאוווד אוהבת מסעדות)

קריסטה

New member
לפעמים מוצאים פנינים

אני אוהבת מאוד את חויית המסעדה, ובדרך כלל היא מוצלחת.
יש לנו בית קפה/מסעדה קבועה לארוחות בוקר (הכוונה היא לא שאנחנו הולכים לשם כל יום, אלא כשמחליטים ללכת אז רק לשם) והאוכל והשירות שם פשוט מעולים.

לא מסכימה

גם פה אני כותבת הכללה שקראתי:
שגברים יכולים לעשות סקס ללא אהבה ורגשות {ממה שאני קוראת פה זאת לא העדפתם}

אבל אני מדגישה שהם יכולים|סגדש|

ומה שקראתי על נשים שגם זאת הכללה ולא כולן ככה:
שהן לא יכולות לעשות סקס בלי רגש {ולא לתת לי דוגמאות של מקצוע עתיק בעולם כי שם בטוח הן מקבלות בעיות נפשיות }

אני יודעת שאני לא יכולה לעשות סקס בלי אהבה
לא שניסיתי!

פשוט אני מאוד מודעת ומחוברת לעצמי
ויודעת מה אני לא ומה אני כן.

אז זהו

שאני רואה בפעם הראשונה כמשהו מאוד טכני. אני ארצה שהפעם הראשונה שלי תהיה עם מישהו שאני מרגישה בטוחה איתו. מובן שאם אמצא בן זוג שאני גם אוהב בכל לבי וגם שאסמוך עליו לחלוטין זה יהיה אידיאלי, אבל בגלל שאני חסרת ביטחון בכל תחום הזוגיות, ושכל צעד של הבעת חיבה מבלבל אותי, אני חושבת שארגיש דווקא יותר בטוחה עם מישהו שאני לא צריכה להפקיד את לבי בידיו (אזעקת קיטש!).
אני באמת רואה בבתולין כמשהו שחוסם אותי מלהתמסר לחלוטין, ואני לא יכולה לחכות עד שאפטר מהמחסום הזה...

מעניין אותי לדעת

אם את באמת חושבת שנשים לא מסוגלות שלא לערב רגש עם סקס? כלומר, גם אם אני לא מרגישה משהו רומנטי כלפי מישהו, את חושבת שרגשות כאלה מתפתחים לבד אחרי אקט מיני כלשהו?

אני נכנעת

ומודה שאין לי את כל התשובות

לדעתי האישית
גבר מתאהב אחרי סקס {סקס טוב} עם אישה.

ואישה אמממ לא יודעת ......

אני חושבת שכן יש נשים שיתאהבו בגבר אחרי סקס
במיוחד אלו שהן חסרי ניסיון
אבל פה נכנס העניין שאם מחפשים סטוץ כדי להיפטר מזה
או לחלופין בן זוג לא רציני

אז גם כשאישה תתאהב בו
הוא יברח אם הוא לא היה רציני מלכתחילה.

אצלי אישה אני צריכה להכיר אדם כמה חודשים
להרגיש עליו אהבה /משיכה מינית
ורק אז לחגוג

ניר4819

New member
לדעתי את עדיין צעירה מדי בשביל להתחיל להילחץ

עד כדי כך. אם תגיעי לגיל 25-26 ומעלה, ועדיין תהיי בבתולייך, זה לדעתי כבר המקום להתחיל לחשוב על כל מיני אופציות לביתוקן. חכי עוד כמה שנים, ותני הזדמנות לכך שתשיגי בן זוג אוהב בשביל הפעם הראשונה, לפני שאת מחליטה על צעדים אחרים של מין ללא רגשות.

מה הטעם לחכות?

פספסתי כל כך הרבה פעמים הזדמנויות עם בחורים שחיבבתי מאוד ושחיבבו אותי בגלל המחסום הזה של החוסר ניסיון. אני רוצה זוגיות, ואני מרגישה שזה פשוט עוצר בעדי.

ניר4819

New member
כי בגילך את באמת לא יכולה עדיין לדעת

מה ילד יום. ויש לך עוד המון המון זמן עד שיגיע זמן הלחץ. ברצינות, חכי עוד כמה שנים. אל תוותרי מראש רק כי עד עכשיו זה לא הצליח. שוב - אם היית בגיל 26-27 ומעלה, הייתי מדבר אחרת. אבל את בת 19 (על פי הכרטיס שלך)! למה את ממהרת, בשם אלוהים? תהני עוד קצת מהתמימות של הילדות, ותמשיכי לחפש מישהו לקיים איתו יחסי מין מאהבה. בהנחה שבעוד 7-8 שנים מצבך לא ישתנה, ואולי אף יחמיר, אז זה כבר משהו אחר. את פשוט צעירה מדי.

העניין הוא כזה

אני פשוט יודעת שזה לא יעבור מעצמו ושאני אמשיך ככה גם בעוד 5 ו6 ו7 שנים. זה לא שלא מצאתי בחורים שמצאו חן בעיני. מצאתי.
הבעיה זה שבגלל חוסר הניסיון הזה אני לא מסוגלת להתקרב אליהם ברמה שמאפשרת זוגיות. זה לא קשור אליהם, זה קשור אלי. בהרבה תחומים בחיים שלי, חוסר ניסיון הופך די מהר לחוסר ביטחון. אני מעוניינת בזוגיות (הרבה יותר משאני מעוניינת להפטר מבתוליי), ונמאס שבגלל שאני כ"כ עצורה אני לא מצליחה אף פעם לפתח מערכת יחסים כמו כל האנשים שמסביבי. אז אם אני רואה שזה מגמה בהתהוות, למה לדחות? למה לא לטפל בבעיה כבר עכשיו? למה לחיות עם התסכול הזה עוד כמה שנים? אני פשוט לא סובלת את הגישה הדחיינית הזאת. שינוי לא נופל ככה יום אחד מהשמיים

ניר4819

New member
אני לא יכול אלא לחזור שוב על מה שאמרתי

את צעירה מדי בשביל לדעת דברים כאלו. יש שהיו אומרים, שגם בגיל 26-27 אתה לא יכול לדעת, לא באמת. אבל אז החשש יותר מוצדק. בגיל 19 החשש שלא תמצאי זוגיות ולא תאבדי את בתולייך מוקדם מדי ולא מוצדק. בכלל. אפילו לא באחוז אחד. את בת 19, בשם האלוהים. את ילדה עדיין! את לא יכולה לדעת מה יקרה בעתיד, לא בגיל הזה. על כך אני מתחייב לך בעיניים עצומות. את יודעת מה, תני לעצמך לפחות עד גיל 24. אל תרוצי עכשיו למין ללא רגשות. תראי בזה אופציה אחרונה, לא ראשונה!

Reyn

New member
אפשר שאלת ביניים?

בכנות, כמה בנים מהפורום כבר פנו אלייך עד כה והציעו לעזור?

Reyn

New member
מה, עוד לא התנפלו עלייך?

הייתי בטוח שאת כבר מוצפת פניות עד הגג.
ובעצם, למה לא? אני מבין שבשום שלב לא דמיינת שתיעזרי דווקא בבחור רנדומלי מהאינטרנט, אבל אם תמצאי מישהו שעושה רושם נחמד, שאפשר לסמוך עליו, ומזדהה עם מצבך, אז מדוע האופציה הזו פחות טובה מלהסתמך על ידיד, כפי שאת שוקלת לעשות? דווקא נראה לי שיש חסרונות בסטוץ עם ידיד - הרבה אי-נעימות במפגשים עתידיים עם אותו אדם, שימשיך למלא חלק בחייך אבל לא במישור המיני.

למעלה