יש לך את זה? אפשר קישור ?
H Hieros Gamos New member 18/8/06 #21 אין לי קישור זה קובץ של 300 מגה שהורדתי ובינתיים הקישור כבר התאדה לו (נכנסתי לשם, אין אפשרות להשתמש בו יותר...פג תוקפו)...יש לי את זה על דיסק איפשהו אני בניקוי של המחשב פשוט לקראת הפירמוט הבא עלינו לטובה
אין לי קישור זה קובץ של 300 מגה שהורדתי ובינתיים הקישור כבר התאדה לו (נכנסתי לשם, אין אפשרות להשתמש בו יותר...פג תוקפו)...יש לי את זה על דיסק איפשהו אני בניקוי של המחשב פשוט לקראת הפירמוט הבא עלינו לטובה
B Benjamin Turner New member 18/8/06 #23 אוי ../images/Emo10.gif אם תאתרי מקום שאפשר להוריד ממנו, אנא הודיעי לי (אפשר אולי למשל להעלות אותו לאתר כמו yousendit? (רמז דק כפיל, לאחרי הפרמוט ))
אוי ../images/Emo10.gif אם תאתרי מקום שאפשר להוריד ממנו, אנא הודיעי לי (אפשר אולי למשל להעלות אותו לאתר כמו yousendit? (רמז דק כפיל, לאחרי הפרמוט ))
H Hieros Gamos New member 18/8/06 #24 ../images/Emo6.gif אם כבר אז לsendthisfile ואממ מישהו בLJ אמר שהוא יעלה את זה ליוסנדאיט אבל זה מקום קצת בעייתי כי אחרי שמספר מסויים מוריד אז זה די מת אני אשתדל
../images/Emo6.gif אם כבר אז לsendthisfile ואממ מישהו בLJ אמר שהוא יעלה את זה ליוסנדאיט אבל זה מקום קצת בעייתי כי אחרי שמספר מסויים מוריד אז זה די מת אני אשתדל
B Benjamin Turner New member 18/8/06 #25 אל תשכחיני, ../images/Emo92.gif../images/Emo140.gif אני מתה לראות את זה!
ש שקנאי המקמק New member 19/8/06 #26 אויש זה ענק..: שימו לב למילים ולתוכן תוך כדי.. http://www.youtube.com/watch?v=9bJRZtSO_c8