אוצר המילים של יוסי בובליל - האיש והאגדה
: *"לא זאב , לא שפנפן , אלא הדורבן שקולע בזמן" *"יש לי חשק , אבל אין לי נשק" *"עוף זה כמו לחם - אין לו טעם רק אם מורחים עליו משהו הוא טעים " *"חלמתי חלום באנגלית - מישהו יכול לתרגם לי?" *"איזה חום, אפילו המצת כואב לה הלב תראה איך היא נראית אדמדמה" *"צריך לחשוב... אני... אני... אני צריך להפעיל את הקומפיוטר שלי" *"השמש הזאת מסוכנת, היא דופקת לנו את כל החלקים הפנימיים של המוח". *"המוח אם אתה לא מכניס לו מים אין לו סרקולציה למוח" *"אפילו בשר ששמים אותו יותר מדי זמן על האש..הוא נשרף" *"אני רוצה להדיח את כ..כ..כנרת" *"אל תעשה גול לחרגול" ו"אל תדביק בול לשבלול" וכמובן "אל תהיה בז כשאתה ברווז" *"נשים , מגזע עמלק" *"אל תהיה בז כשאתה ברווז" * "מה את צריכה את כל הגילגולציה הזאת, יפה לך ככה" *"תזכיר לי את מי אתה מזכיר לי!" *"כבדהו וחשדהו ואם לא מתאים לך שפדהו" * בובליל לצרצר:"אני יתפוס אותך יא כלב אני ינעל את אמא שלך" *"זה כמו... נו... לבלב... שמתחבר אליו נו מה.. .איך קוראים לזה... השבלול!" *"יצא לך כמעט חרוז. דבר שלא יצא לך בחרוז , לא יישמע טוב , הוא צריך לצאת מחורז" *"גברת ונסיה" *"יש את סוטול סוטול סוטול סוטול עכשיו הם בטישטוש" *"ללב ולמח יש אותו כח" *"כול היום המצלמה הזאת עליי כל הפילים שלה מבזבזת עלי" *"היא כול היום מדברת על סוסים סוסים סוסים, היו צריכים לשלוח אותה להצטלם בחווה" *יוסי לשי -על הקעקוע: "תגיד, העכביש מדגדג אותך בלילה??" 21685 אז מה התאריך יוסי? "20 ל3 2000? לא לא, 216, 85". *יוסי לבוריס ברגע ההדחה : "היית 10 תאמין לי .. אם היית נשאר איתנו , לא היית חסר" *"ננס ננס אל המטבח נכנס, עושה לך טוב, עושה לך קל, ננס ננס" *"היא בת 23 ומתנהגת כמו בת 22 וחצי!"