משהו קטן

Eusebius

New member
משהו קטן ../images/Emo34.gif

ברוח הפורום בימים האחרונים... יצאתי החוצה לעשן ואני קולט את המוכר מהחנות ממול מסתכל עלי במבט מוזר. בוחן אותי. חשבתי שהוא שואל את עצמו אם אני בן או בת, כי אחרת למה שיסתכל עלי ככה... הייתי עם ביינדינג, חולצת בד שנטית כזאת גברית, ג'ינס וקצת טאצ'ים נשיים אבל לא יותר מדי.. טבעות, עגיל, צעיף עם פרנזים ועמידה נשית משהו: ) אחרי שעתיים בערך הבוס שלי חוזר לחנות ואומר שהמוכר של החנות ההיא שאל אותו "תגיד, העובד שלך הומו?" הוא ענה לו "כן" (אמר שהוא לא ידע מה לענות וכו' והרגעתי אותו שהוא ענה בסדר גמור). קיפצתי משמחה. לא רק שזיהו אותי כגבר, גם קלטו שאני הומו. פעם ראשונה שמישהו שהוא לא טרנס בעצמו, סתם מישהו, רואה אותי כמו שאני. אני רגיל רק שתוהים אם אני לסבית : ) אז מה אם זה קורה רק ממרחק של שלושה מטרים ומעלה וכשאני לא פותח את הפה... אני נהנה לבטא את עצמי, את הגברי ובזמן האחרון גם את הנשי. זה עדיין מרגיש לי קצת קינקי אבל זה פשוט אושר גדול : )

matanbu

New member
יהיהיי!! |חגיגה|

אין, זה פשוט הכי כיף בעולם! יהיווווויווו לך!

sha na na revol

New member
מיפ!

זו תמונה נהאתר האישי שאני המלצתי כאן פעם!
ואכן, מגניב לך. מץ כבר שיגידו עלי את אותו הדבר...

sha na na revol

New member
דוגמן בשם אלין.

הצילומים, כמו שהבנתי, מבוימים באופן עצאי, ומיועדים בעיקר לאינטרנט.

שוב פעם מנצל"ש אותך, הפעם עם שאלה.

[אבל רק כי אני לא רוצה להעמיס על הפורום ולדחוק שרשורים אחורה]. אז ככה, בענייני עבודה: האם אני חייב לדווח על ה"מצב" שלי בכל עבודה זמנית עלובה? האם אני יכול לסמן "זכר" בטופס 101 או בשאר הטפסים שקשורים למס ולמשכורת ומקסימום להגיד אחר כך שזה היה בטעות? למישהוי יש עצות כלשהן או מידע כלשהו?

אבא גאה

New member
סמן אבל למה להגיד שזו היתה טעות?

לכשישאלו אותך תעמוד עם פרצוף הכי תמים ותגיד "אבל אני גבר". זה לא נכון? וכל טיעון "חכם" שהם יעלו תגיב בטיעון הפשוט וההגיוני "אבל אני זכר" וכל זה מהבטן, זה מה שאני הייתי עושה במקומך. לא יודע כלום מבחינה חוקית קשה לי להאמין שמישהו יעצור אותך על התחזות (כל עוד אתה לא יוצא עם מישהי ולא מספר לה.....
)

כן,

רק שמבחינה חוקית אני נקבה וזה מה שכתוב במשרד הפנים ובכל המשרדים הממשלתיים. טכנית, זה לא ממש משנה לי, אבל בגלל שאני כן "עובר" ותיכף אני עוד יותר "יעבור" וכבר לא אוכל לשחק על המשבצת של "כן, אני בת אבל ידה ידה", אני חושב שזו יכולה להיות בעיה.

נצל"וש נוסף, הפעם על מערכת הבריאות.

עברתי לתל אביב לפני יותר משנה ועוד לא עשיתי את הסידורים הנדרשים מבחינת קופת החולים. לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן לעשות את זה ומפה לשם, היום נפגשתי עם רופאת המשפחה החדשה שלי. מיד כשנכנסתי שאלתי אותה אם היא יודעת מה זה טרנסג'נדר והיא אמרה שכן, אז אמרתי לה, יופי, כי אני טרנסג'נדר ואני מתחיל הורמונים בקרוב וכו'. היא הייתה מאוד נחמדה ואמרה: אה, אז את...אתה..את..אתה? עניתי: כן, אתה, והסברתי שאני צריך מישהי שתעבוד איתי ולא נגדי ושזה קצת בעייתי כי על המסך כתוב שאני נקבה אבל בעצם אני אראה כמו/אהיה גבר. הייתי צריך הפניות לאנדוקרינולוג ועוד כל מיני והיא כתבה לי על ההפניות בלשון נקבה אבל ציינה שזה רק בינתיים בשביל שהדברים יהיו ברורים (כי צריך להשיג אישורים מיוחדים ועוד כל מיני ענייני בירוקרטיה). אחר כך ירדתי והשארתי את הטפסים למזכירה (שבטוחה שאני בן) כדי שתפקסס אותם. רציתי להישאר שם ולראות את הפנים שלה כשהיא תעיף מבט בטופס ותקרא משהו על זה שאני "הולכת" לעשות את כל התהליך של "שינוי מין" אבל היא אמרה שהיא תעשה את זה אחר כך. לא נורא. הכל הולך חלק עד כה, אני מקווה שזה ימשיך ככה.
(אם מישהוי צריךה רופאת משפחה...)

אבא גאה

New member
תומס כל הכבוד

על הגישה האסרטיבית והיחידה האפשרית.
(תגיד, אתה הומו?
)

מיצי 74

New member
מנסיוני

לרוב אין בעיות, רוב הרופאים מנסים לעזור והם לא שיפוטיים, כל עוד לא נופלים על רופא שחושב שהוא מבין יותר טוב ממך מה טוב לך. היה לי פעם פסיכיאטר שהתעקש לרשום בתיק את הכול בלשון זכר (ואז זה נורא עצבן אותי), ואני עדיין מצתערת שלא פשוט יצאתי מהחדר, לא בגלל הרישום, אלא כי הוא ממש ממש לא הבין אותי. הוא התעקש שניתוח למטה יפתור לי את כל הבעיות....

אוי וויי.

נשמע מזעזע בסגנון תל-שומרי שכזה. אבל טוב לדעת שבדרך כלל זה עובר חלק, זה מעודד.

מיצי 74

New member
בדיוק

הוא התחיל להסביר לי על תל השומר ושזה יעלה רק כמה אלפי שקלים (אולי הוא אפילו בדק את זה)

למעלה