משהו קטן

Eusebius

New member
במקומך הייתי

לא מסמן כלום או מסמן את שניהם. ואז או שהם ממלאים זכר אבל זה לא "על אחריותך", או שאיזה פקיד ימלא לפי מה שכתוב במחשב... (אם לא אכפת לך שיהיה כתוב שם נ), או שישאלו ואז לא נראה לי שתהיה לך בעיה להסביר קצת... או... מסמן זכר אבל כותב משהו בקו"ח או בכל מקום אחר כדי שלא יהיה מצב לא ברור ומביך.

אמ,

רעיונות טובים, חוץ מהאחרון כי אני לא חושב שאני אציין בקורות חיים שאני טרנס. אני לא יודע עדיין אם אני ארצה להיות stealth בעבודה, כלומר-שאף אחד לא ידע שאני טרנס אלא יחשבו שאני 'סתם' בחור, אבל אני בודק את האפשרויות. תמיד טוב להיות מוכן. בכל מקרה, אני אנסה לברר איך עובדים הצינורות החוקיים בעניין. בטח יש מישהו שידע. אני אדווח על ממצאיי.

Eusebius

New member
ואגב...

זה כבר לא יהיה "אני בת אבל ידה ידה" אבל זה כן יהיה "הייתי בת..." לא נראה לי שאפשר או צריך להסתיר דברים כאלה.

האמת היא

שזה אפשרי, הרבה אנשים שאני מכיר פשוט חיים את חייהם במגדר שהם בחרו ולא מתעסקים עם זה יותר מדי. בקשר לצריך, אני חושב שזו החלטה אישית.

Eusebius

New member
החלטה אישית - כן

אבל אנחנו שונים בעניין הזה. אני לא שופט אותך. רק לא ממש מבין.

אולי זה יעזור להבין:

האמת, קצת נמאס לי להתעסק במגדר. כמה שאני אוהב את היותי טרנסג'נדר ואת כל הדברים הנהדרים שנלווים לזה, נמאס לי לחשוב על זה ולדבר על זה ולחיות את זה. אני מרגיש שאני כבר רוצה לחיות. נקודה. ולכן אני מברר את האפשרויות שלי ובודק אם יש לי פתח מילוט מההצהרה הבלתי פוסקת הזו. זה פשוט אומר שאני יכול לבחור. מבין?

מיצי 74

New member
תכתוב מה שבא לך

זה לא ממש משנה, במקרה הגרוע לא תקבל זיכוי מס לאישה עובדת, אתה לא צריך להתחיל להתנצל בגלל טופס 101. השאלה מה אתה מספר תלויה במה שאתה רוצה לספר ולמי.

transman

New member
מה שאני עושה בעניין

אני בוחר למלא זכר או להשאיר ריק. בד"כ ממלא זכר. היוצאים מן הכלל הם ביטוח מנהלים שבו מעריכים שונה את הריסק לזכר ולנקבה ואז הסברתי לסוכן בדיוק את המצב (אבל הוא מכיר אותי מזה שנים, אז זו לא יציאה "קלאסית" מהארון) והטופס שממלאים בכניסה למדינה זרה. בחו"ל מספיק שצבע עיני כהה מדי שימנעו ממני זכויות במדינה שבה אינני אזרח ואינני מכיר מי שיכול להגן על זכויותי, ותתכן לתקלת ביקורת דרכונים השלכה חמורה על יכולתי להשתכר במקצועי. יחד עם זאת בכניסה לארה"ב כבר מילאתי גם וגם. בארץ כל מקרה לגופו, וברוב המקרים השאלה מופיעה פשוט כי בא להם, אז אני ממלא זכר, כי זה כל מה שאני מוכן לספר להם על עצמי. בקופ"ח (מכבי) אגב, אני נחשב נקבה, אבל כל רופא יכול לשנות את הפרטים על הפניות ומרשמים ורופא המשפחה שלי מקפיד שיהיה זכר.

תודה, זה עוזר.

ואני גם אעדכן את הרופאה שלי שהיא יכולה לעשות את זה. למזלי, אני לא חושב שאני אגיע לביטוח מנהלים.

barak001

New member
דיווח

לא תגובה מקצועית אלא די אינטואיטיבית - נראה לי שיש לטרנסג'נדר בכל מקרה case לכתוב את המגדר השני כי המקרה מורכב ואפשר לדון בו ולהביא טיעונים טובים, כך שגם במקרה הנדיר שזה יגיע לבדיקת החוק כנראה שיהיה בסדר בסוף... יהיה נחמד אם משפטן יגיב לסוגיה המעניינת...

Eusebius

New member
../images/Emo13.gif

לאילנה יש אינטואיציות טובות. לכי תדעי.. : )

למעלה