משהו קטן

DJNYC

New member
אני ממליץ על גיא

שכותב מאמרים, מסדר את הפורום (למעט שביתת עובדי הזבל בשבוע האחרון) דואג לצ´אטים, להבאת מאמרים, נושאי דיון מעניינים. ובכלל על הצבע שהוא מוסיף. מי מצביע?

אוסמה בין לאדן

הזקן, הביטחון, הפאתוס, THE WAY HE WALKS, THE WAY HE TALKS גבר חזק ויציב, בנוסף לכל התכונות האלו גם מליונר והוא גם מספיק בטוח במיניות שלו כדי ללבוש שמלה.

i love u

New member
גיא הוא מלך!!! ../images/Emo47.gif אני בעד!!! ../images/Emo106.gif

למרות שהכתרתי את ג´וליאני לגבר השבוע שלי אני חושבת שלגיא מגיע להיות גבר השבוע של כולנו... הוא פשוט מלךךךךךךךךךךךךךךך שיהיה לכולם בוקר טוב ויום קסום שלכם, יפעת

MARMELAD

New member
גם אני בעדי

אבל אני נאלץ לפסול את עצמי עקב הכרות עם המועמד ולכן אני מבקש.. התרכזו באחרים... אני חשבתי דווקא על דן תורג´מן שממשיך לרכוב ללא היסוס על גלי ההצלחה של לגעת באושר... ועכשיו ממלא את המסך הקטן בפרצופו מדושן העונג לכבוד הסיטי טאואר החדשה - ג´רי, תסביר להם מה זה -

CITY TOWER - השמרו על נפשותיכם |זהירות

CITY TOWER (להלן: טאוור) הינה סבוניית פריים (דהיינו: פרק אחד בשבוע ולא 5) מבית היוצר של הטלנובלת המצליחה "לגעת בטוסטר" ומאכלסת בתוכה חלק מכוכבי הסדרה כמו דן תורג´מן (רוברט רדפורד הישראלי) והתשובה הציונית לטינה טרנר - אילנה אביטל. לצידם של שני אושיות המשחק הללו יפציעו ב"טאוור" גם כמה פרצופים מוכרים אחרים מתחום המשחק כמו כוכבת הטלויזה והתאטרון ("היידי בת ההרים"), שחקנית האופי מירי בוהדנה. יהיה דיסקו

MARMELAD

New member
ג´רי, אתה ../images/Emo124.gif גאון!

אני מכתיר אותך בזאת ל
גאון הפורום

../images/Emo9.gif

ואני ממשיך להחזיק בדעתי שבין לאדן הוא גבר השבוע. ועוד
בשבילו היא העובדה שהוא ממוצא תימני, ולכן אפשר לצפות לג´חנון חם בשבת בבוקר. ויש לי גם הצעה ל
השבוע, כשרון כתרי דובר צה"ל הוא המועמד שלי.

כי רון כתרי הוא אדיוט.

הנ"ל הורה לעצור את צילומי "ירוקות" - סדרת הדוקו-סופ החדשה של ערוץ YES+ המספרת על חבורת טירוניות. הבעיה בעינו של כתרי היתה שאחת הטירוניות היא לסבית והשניה מרגישה שהיא גבר בגוף אישה ושברגע שתעזוב את הצבא היא תעשה ניתוח לשינוי מין. בסופו של דבר הסדרה עולה כרגיל בעונה החדשה שתפתח בנובמבר.

../images/Emo32.gif חוצפה ממדרגה ראשונה

מישהו שלח לי את הקישור לאתר האסטרולוגי הבא, ועל פיו אני ובן אפלק איננו מתאימים. סליחה?!?! טוב נו, אני מתנחם בהתאמתי לוין דיזל, שלכבוד עליית סרטו החדש "מהיר ועצבני" אני מוכן שיחלוק את תואר גבר השבוע עם בין לאדן. איזה נדיב אני? הא?

אז אולי...

כהוקרה על עמידתה בלחץ, ניתן את התואר לציפי ברנד - במאית הסידרה, שהגיבה על השטות של כתרי באומרה: "הסדרה מציגה מגוון של חיילות, שמשקף את החברה הישראלית, חלקן אפילו התנדבו לצבא, ואני לא מאמינה שלדובר צה"ל צריכה להיות בעיה אם אחת החיילות מצהירה על עצמה בסרט כבעלת זהות מינית שונה".

Yaniv-DC

New member
יואאאאאאו

(עוזב את הפורום בטריקת דלת שמהעוצמה יש סדקים בקיר)

למעלה