משהו קטן

אהם...

(תופס לך את הדלת בדרך, נותן לך נשיקה, ומסביר לך ש: זה היה בצחוק )

להגנתו של רון כיתרי...

במקרה אני מכיר את רון כיתרי ואני לא מסוגל לדמיין את האדון הליברלי והנחמד שאני מכיר מעביר החלטות שכאלה. רון כיתרי הוא אדם סופר רגיש לנושא ההומואי ואין לי ספק שהעניין הגיע כהנחתה מהדרג היותר גבוה בצבא ובשום אופן לא מיוזמתו של רון.

הייתי עונה... ../images/Emo120.gif

...אבל יש לי הרגשה ש JERRI ייטיב לנסח את התגובה ההולמת. רק אומר זאת: בתחום תדמית הצבא בסרט טלוויזיה, לעיתים נדירות דובר צה"ל מקבל "הנחתות מלמעלה", בוודאי בנושא כזה של חיילת לסבית.

אתה אולי מכיר את רון כתרי אבל

כולנו מכירים את הנהלים במקרים האלו. במקרה הזה היתה פרובוקציה לשמה. צולמו כבר 5 פרקים (מתוך 6 נדמה לי) אז מה פתאום לבוא ולדרוש לראות את הפרקים ולבוא באיומים? גם הסגנון שבו זה נעשה היה בוטה שלא לצורך. כנראה שלצה"ל 2001 אין שום בעיה עם חייל שדופק את מדריכת הירי שלו (בקשקושיה הטלויזיונית "טירונות" שבה צה"ל נתן ליוצרים יד חופשית ואף טנקים וכו´ לצילומים) אבל יש להם בעיה עם חיילת אמיתית שהיא לסבית. עצוב מאד.

MARMELAD

New member
../images/Emo46.gif אני עוד מחכה

בין לאדן, שכח ממנו ג´רי, I DON´T DO BAD GUYS ולגבי גברי שבוע אחרים, אני צריך תמונה שלהם... אז אם זאת הבחורה ההיא מ"ירוקות" - התמונה עליכם. ואם לא... אני עוד מחכה להמלצות! מחר אחה"צ ההצבעה נסגרת וזה סופי! ומייד כולם להתייחס ליומולדת של הפורום! אני ורצה לראות פרחים, בלונים, דגלי גאווה והזמנות למסיבות ספונטניות בכיכר רבין איזה מין עליזים אתם? תעלוזו! עד שיש סיבה! (טוב, שחררתי
)

../images/Emo52.gif יקירי

שעות אני כבר מחפש... האתר של חדשות ערוץ 2 נפל, האתר של YES עובר מין חזרה לילדות, הכתבות עליה במדורי הרכילות התיישנו והן וכבר לא בארכיון, והמקומות שכתבו על הסידרה העדיפו תמונה של רון כתרי...
אני מרים ידיים, מצטער, אין תמונה של המועמדת שלי לגבר השבוע (וואלה זה נשמע מוזר)...

למעלה