משהו שאני פשוט חייב לדעת

• פותח הנושא ny34
  • פורסם בתאריך

GUILTY

New member
ואוווו זה ארוך....רוב הלהקות

מהרשימה הייתי שומעת והפסקתי.....ושוב ואווו זה ארוךךךך

EveDark

New member
נתחיל מ-MCR

ונמשיך ב- Nine black alps Panic! at the disco The subways The white strips The click five[הפופ היחיד שאני שומעת. מ-שו-בח] Foo fighters Green day[המוזיקה הישנה, מה לעשות] Apocalyptica Fall out boy[!] Sugarcult The used[לאחרונה הרבה פחות] HIM Story of the year Hot hot heat Hard fi Placebo The arctic monkeys Flogging molly[למי שאף פעם לא שמע, להקת שודדי ים אירית] Murderdolls Head automatica ולמקרה ששכחתי, בודקת בעוד מיקום ברשת... Queens of the stone age Alice in chains Skid row Franz ferdinanz The darkness The futureheads Relient K Kyo[צורפתים ^_^] Scissor sisters Nickleback The rasmus Tristania We are scientists וזה רק חלק קטן, כמו תמיד. [יש לציין שאני לא שומעת את הלהקות הללו על בסיס יומי. בעיקר MCR ולהקות נפוצות אחרות.כשמזדמן אני קונה דיסקים של שאר הלהקות, ושומעת כשמתחשק ^_^] ואני ממליצה על הלהקות האלה! תנסו.

EveDark

New member
זה יישמע מוזר-

אבל יחסים של להקות משפיעים\משפיעות\לעזאזל עם לשון, עליי. זה נשמע ממש מטומטם, אבל עובדה שקצת נרתעתי מהיוזד כששמעתי לראשונה מה ברט אמר עליהם בלייב[אם את לא יודעת, הוא החליף שורה מסויימת ב-fuck my chemical romance] [אומנם הסכסו הוא רק בין הסולנים, אבל זה משפיע עליי באותה מידה]. אז אני עדיין שומעת אותלם, פשוט לא באותה מידה, והשיר עם השורה שהוא החליף, לא שומעת אותו בכלל. אולי זה עניין של כבוד ללהקה אצלי. אני יותר מדי מתוסבכת :\

whatascene

New member
הממ..

למיטב ידיעתי כל העסק הזה זה פשוט שמועות של אנשים שאולי אוהבים את MCR וחשבו שזה מה שהם שמעו בהופעות.. כבר קראתי הרבה על הנושא הזה. מאיפה שאני רואה את זה, אם ברט לא רוצה לדבר על זה בשום ראיון ועם אף אחד, אין שום סיבה שהוא יתחיל לקלל אותם, מה גם שהבעיות שלו הם עם ג'רארד ולא בתור שתי להקות אלא בתור חברים.

EveDark

New member
אני לא חושבת שזאת שמועה

אבל יש סיכוי שכן. בכל מקרה הסכסוך בין הסולנים די עירער אותי. אבל היוזד טובים. אין ויכוח.

sappy song

New member
לא זוכר את כולם...

blink 182 nirvana System Of A Down alice in chains story of the year sum 41 the offspring korn eric clapton three doors down radiohead nofx steind blur jimmi hendrix foo fighters guns n' roses nine black alps the killers queen queens of the stone age oasis pantare ושכחתי עוד המון בטח...

xX fAkE LoVe Xx

New member
שלי

from first to last fall out boy good charlotte hellogoodbye My Chemical Romance simple plan Story of the Year the used sum41 the faint nirvana the click 5 pink floyd mest Lostprophets korn incubus guns N' roses dimmu borgir children of bodom

kati666

New member
שלי :]

קודם מיי כימיקל
*להקות שיש לי יותר מ5 שירים שלהם* from first to last
simple plan the usde
the rasmus Something Corporate
Slipknot Fall Out Boy Tatu (עם הם נקראות להקה) Smile Empty Soul (יש לי קצת,הם טובים בהשפעת אילנה) Guns n' Roses. nirvana sum 41
kittie Good Charlotte blink 182 evanescence Green Dayנעח,קצת.לא מתה עליה. .system of a down כנל. יש אולי עוד כמה.אני לי כוח לבדוק מה יש באמפי. וזה לא כולל להקות ישראליות

kati666

New member
ואיך שחכתי,

האיכות
פינק פלויד,ביטלס.
אנשים טובים.

ny34

New member
אחרי ההודע הזאת, אני אוהב אותך!

אחחחח, פינק פלויד.. רוק של שנות ה70 זה פשוט הכי טוב

MyMystery

New member
קטיה!!! חעחע את שומעת קיטי? איך

לא ידעתי?!!?!?! :) תשמעי סמייל אמפטי סואול, זה טוב =)

kati666

New member
../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחחח אני אוהבת צרחות זה כ"כ שולת

patito ƒeo

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

A Perfect Circle Alanis Morissette Arch Enemy Avril Lavigne Anouk Evanescence Fall Out Boy From Autumn To Ashes Joss Stone Jimmy Eat World Kelly Clarkson
Kittie Lindsay Lohan Metallica Smile Empty Soul Tool The Juliana Theory מירי מסיקה ועוד.. אבל אלה בעיקר.

l u d

New member
הממ..

אני לא בטוחה שזה כולם אבל זה מה שראיתי שרשימה של האימיול: the distillers nirvana guns n' roses foo fighters queens of the stone age mcr the white sripes blink 182 the used

BlaBluShit

New member
אני..

good charlotte my chemical romance slipknot לירון לב זבל him placebo foo fighters nirvana green day coldplay franz ferdinand the white stripe dead boys the used dashboard confessional אבל יש עוד הרבה להקות שאני לא חורשת עליהם כמו אלה אבל שומעת אותם מידי פעם

אממ...הנה שלי:

MCR Green Day Cold Play Hard - Fi Blur The Used HIM Simple Plan The Killers The Clash The Rasmus Son of Dork Kelly Clarkson בטוח שכחתי עוד הרבה..אבל אני בעיקר בכיוון של פאנק רוק..

love mcr

New member
אממ...שלי:

HIM Green Day Evanscense The Rasmus System Of A Down Good cherloote Metalica The Used Korn Children of Bodom white stripesp blink 182 oasis fall out boy וברור שאת mcr ויש עוד....גם לא רק רוק...

למעלה