משהו שהגיע אלי היום בפקס להגהה.

קא זו או

New member
נוב'מת - חשבתי שאתן יודעות

שכבר בימי התנ"ך אלוהים, שכתב את התורה ידע שגבר עם עור-לה יסבול בתכיפות גבוהה יותר מדלקות באבר המין, הוא גם ידע שגבר עם עור-לה יגרום סטטיסטית לנשים לחלות בסרטן צוואר הרחם [כי אלוהים גם יודע ססטיסטיקה, כידוע]ולכן ציווה על המילה.

ססילי

New member
אם ככה,

לא היה יכול כבר לעשות גימור? היה צריך להשאיר חלקים מיותרים?

ססילי

New member
חן חן../images/Emo140.gifאבל אין צורך(בשבילי לפחות)

שאלתי רק בשביל ההתחכמות. אני חילונית מאד, ושאלות דתיות לא מטרידות אותי. ושוב תודה על הכוונה

גנגי

New member
עור-לה-גויים

ואור לנו, היחידים שצֻוּוּ על מילה בגיל שבו לא מוחים נמרצות. ושההם עם החלקים המיותרים יסבלו, מה 'כפת לנו!

sailor

New member
עור לגויים

גוי שאל קולגה יהודיה אם גט זה כמו ברית מילה, ונענע שבברית נפטרים רק מהעור-לה ובגט מכל השמוק.

מוגג

New member
איזה חלק של הכלב אתם קיבלתם?

משרד הבריאות ממליץ לא לשים את תוצאות הברית בבגט.

קא זו או

New member
מן הצד השני

השריית המילה בקערה גדולה וזינוק מעליה מבטיחה ברית אחרי 9 חודשים.

אוֹחַ

New member
את החלק החם. הידעתם שעורלת תינוק

היא סגולה לפריון? אוכלים את זה (יותר נכון - אוכלות). בחיי. תארו לעצמכם: האם הגאה עומדת עם הגב לשאר האימהות הפוטנציאליות, משליכה את העורלה לאחור, וכולן עושות ככה
. בסצנה הבאה האם והתינוק בתוך אוטו עם פחיות קשורות מאחור, כשעל השמשה האחורית כתוב:
Just Cutting
. בכלל, יש הרבה דברים מגעילים שהם סגולה לכל מיני דברים. למשל - שתן. שתן טוב למי שעבר חוויה מבהילה, שליבו "החסיר פעימה", שעשו לו "בּוּוּ!!!" והוא לא היה מוכן. שותים את זה כמובן. פעם בא מישהו לבקש שתן מאבי - "גם כהן וגם בכור". אבי, מרוב לחץ, לא יצא לו כלום. ורק אני השתנתי מצחוק, אבל אני לא בכור. כיום, תודה על ההתעניינות, אין לאבי שום בעיה להשתין, להפך - הוא מסמן טריטוריות כמו כלב. אבל זה כבר קשור ללחץ אחר - לחץ דם. הכדורים המושתנים האלו מקיימים בו, הלכה למעשה, את המונח "ציפור קטנה ורטובת מקור".

קא זו או

New member
מזכיר את המחקר הלא קטן שעזרתי

להכין כעוזר אקדמי לפני שנות דור. יש עוד כמה מנהגים מוזרים הקשורים לעור-לה ולמילה ובכלל.

גנגי

New member
פעם היו קריקטורות שהיו כותבים

מתחתן: בלי מילים. מתחת לגברים יהודים יש כתובית: בלי מילות.

למעלה