משהו שנשאל כבר אך לא קיבל התיחסות:

משהו שנשאל כבר אך לא קיבל התיחסות:

מה הייתם לוקחים לאי בודד? (לא הגבלתי ל-3 כיוון למי ששם
).

יש להכניס נושא להודעה:|

מה הייתי לוקחת איתי... אוכל מים מזגן-כדי לישרוד מחשב עם אינטרנט-מכורה אחותי שיהיה למי להציק את כלללל החיות שלי...שרה ,ריבקה ,החוצה ואלו שלא היה לי כוח למצוא להם שמות... אני יכולה לקחת גם דברים שכרגע אין לי????

בעקרון...

לא הייתי לוקחת שום דבר, שדרך אגב זו לדעתי הדרך הכי טובה לשרוד. אבל מפעת חוסר הידע שלי בנושא צמחים רעילים הייתי לוקחת איתי מגדיר צמחים של אותה הסביבה.

ƒire

New member
הייתי לוקח את טום הנקס

הוא יודע איך לשרוד (לפחות בסרט הזה אאא..., שכחתי את השם.) אבל ברצינות מה הייתי לוקח... 1.בהנחה שיש שם כבר אוכל (קוקוסים , דגים , מים מתוקים , קניבלים)הייתי רק לוקח מיקרוגל. 2.מחשב > משחקים,שירים,מידע. 3.גנרטור , אז מה חשבתם ? שאני אתקע את התקע לתחת ? מה ?! אין הגבלה ?! 5.כדורגל שאצייר עליו פנים ואדבר איתו ואקרא לו ADIDAS.

IC4

New member
הייתי מביא אותך

כי את היית כבר יודעת מה להביא!

IC4

New member
פחות משהו להביא?

לא הבנתי ואגב "אייסי תפוס"? אני משוכנע שאני אוותר על היד שלי למענך... אגב FIRE חשבתי לפני כמה זמן על משפט פתיחה קאטשי: nice bra, can I see?

כן,

על הבסיס הבא- כשאומרים לך "שלושה דברים להביא" אז אתה אומר אדם אחר שגם הוא מביא שלושה דברים ואז נוצר מצב של 5 דברים!!! עזבו... משום מה יש תחושה שאתה תפוס, ואין לי שום רצון למלא את תפקיד ידך בשום מובן שמשתמע! יש עוד כמה דברים לכתוב עליהם אבל ניתן לכם כרגע לעכל את הנ"ל...

IC4

New member
עדיין לא הבנתי למה פחות משהו להביא

וההתיחסות שלך לזה שהזכרתי את היד שלי די מבחילה עליי לציין

אל תיקח אישית מדיי

אבל זה מוריד מהרשימה את החיפוש ל"שיחה אינטלקטואלית"! גם ההתיחסות שלך ליד שלך היתה מבחילה אז נשארתי באותו כיוון! אני לא אוהבת השוואות כאלה! לפחות לא כשאני בצד השני של המשוואה!

IC4

New member
חס וחלילה !!!

אני דיברתי על עצמי לא השוויתי אותך לשום דבר את עדיין לא למדת להכיר אותי אחרי כל הזמן שלך איתי? מאכזבת
ההתיחסות שלי היתה בגדר סרט נעורים כמו MALLRATS ההתיחסות שלך היתה בגדר סתם לא מבינה על מה מדובר
אגב NEWS JUST CAME IN הוכח מדעית שלא קיים קשר בין אנשים שאומרים דברים שאם יוציאו אותם מהקשרם תקבלו פירוש מבחיל ליכולתם של אותם אנשים לנהל שיחה אינטלקטואלית חשבתי שאולי כדאי שתדעי, being this an OPEN minded forum and all

../images/Emo12.gif

לא לאכזבה! והזכרתי שזה נוגע לכל המובנים! נראה לי שלמדתי להכיר אותך- אז אני אשמח לדעת למה התכוונת כדי להסיר כל ספקוק קטן מהדרך! ודבר בעברית פשוטה וברורה כי אינני מכירה את MAKKRATS (חור בהשכלה ממש!) ואנא ממך- תשכתב את החלק האחרון, למען יראו ויבינו (הראש שלי גדוש כרגע חומר שלא עוזר לי להבין).

laughter19

New member
mallrats! אכן חור בהשכלתך ../images/Emo13.gif

לא התכוונתי לשום דבר סתם הערתי הערה שהצחיקה אותי, לא רציתי שאת תתיחסי אליה בכלל בגלל זה כל התתשרשור הזה כל כך דוחה

אנא, שתף את אנוכי בבדיחה

כדי שאצחק לשם שינוי... אני שמחה שאתה מסכים שהשירשור הזה דוחה! התפלאתי שבכלל העלית בכתב את המשפט שממנו התרגזתי! מסתבר שטעיתי! אז סליחה
(אני אייחס זאת לחוסר השפיות הזמנית הנוכחית שאני מקווה שתעבור מהם).

laughter19

New member
poor baby

כמעט רשמתי POOR FUCK כי מישהי לידי אמרה את המילה FUCK
anywho מה הקטע שלך עם האישפיות ? למרות שאגיד שהגעת לפורום הנכון
לאבד את השפיות זה הדבר השפוי האחרון הבדיחה גרועה אז אין טעם להסביר זה לא משהו שמסבירים
אין מה להסביר כלומר...

לאבד את השפיות זה הדבר השפוי האחרון

אהבתי... מסביר נורמות חברתיות! טוב, אז אני שפויה-לא שפויה זמנית! הבדיחה הזו עלתה לי בפאדיחות אז אני רוצה הסבר
ובכל מקרה- לגביי היא היתה גרועה+! poor baby, ha?

ציפציפ

אם אין הגבלה...אזזז היתי מביאה איתי איזה שף שיבשל לי...כמה נערי שעשועים....מסז´סט...מה עוד..אממ....צוות בידור אבל לא כזה מעפן של הבתי מלון...צוות שיבדר אותי..כל פעם שהיה לי משעמם הוא היה מוצא לי משו מאמת כיף לעשות אחר הייתי עורפת לכל הצוות את הראש! אולי גם מכונית ואיזה גמל...

למעלה