משהו שנשאל כבר אך לא קיבל התיחסות:

IC4

New member
COOL!

מסאג´יסט! אבל אני יכול להביא את ארצנו הקטנטונת איתי? (שמישהו יעסה אותי בזמן שאני עוסה אחרים
) אגב בדיחה נדושה, שהמכונית לא תהיה סוסיטה אחרת היא לא תסתדר עם הגמל !

דנה^^

New member
ואם

כל העולם חשוב לי? הפרדה תמיד יש לי, אני תמיד יכולה להתנתק אבל אני חושבת שלמקום מרוחק, בודד ואני גם לא יודעת לכמה זמן.. הייתי רוצה את כולם איתי

IC4

New member
אוקיי ונהפוך את זה לשאלה סימבולית

ורוחנית ממה מהחיים שלך את מעונינת להיפטר?

ליפופוס!!!

למרות שהשאלה לא הופנתה אלי... אני תמיד שמחה להיפטר מ: שירות חובה בצבא -שזה יהיה מאחורי, בעיות כספיות-כסף ללא סוף, משעמום,מחיים חסרי מטרה,מכל החסרונות שלי ושל האנשים הסובבים אותי.. טוב אני יכולה לכתוב עוד הרבה אבל הרשימה קצת מדכאת אותי! אי אפשר להעלות נושא יותר שמייח בפורום? אני אומרת שנשנה את הנושא לנושא מועיל כמו... להעלות הצעות למה זרובינק´ה יכולה לאכול עכשיו...כי אני נורא רעבה ואין לי שום דבר טעים...ואל תגידו טיק אווט כי אין לי כסף..:(

דנה^^

New member
:)

מחשבה ראשונית היתה לא יודעת :אבל אז נזכרתי שהייתי מתה להיפטר מג´וקים למיניהם לא הייתי לוקחת איתי אנשים שאני לא הכי מחבבת בלשון המעטה אבל מצד שני.. אני לא יודעת מה התרומה שלהם, כי יכול להיות שבדרך מסויימת הם כן מוסיפים משהו, מבין? ככה ש.. ממילא אני לא אוהבת להתמקד בדברים שאני לא אוהבת אז אני מעדיפה להישאר עם השאלה של מה כן לקחת :)

punk223

New member
הייתי לוקח

1. גיטרה 2. מחשב 3. מיקרוגל 4. פלאפון 5. אליסה מילאנו 6. משקפי צלילה וזהו...

דפנה10

New member
אמממ...(כותרת מקורית ביותר)

1)פלאפון-כדי להתקשר הביתה שיבואו לקחת אותי 2)-ספר,יש סיכוי גדול שזה יהיה "הארי פוטר"-כדי שלא יהיה לי משעמם עד שימצאו אותי 3)אוכל-אני צריכה לפרט? 4)דיסקמן+כמה דיסקים-ע"ע סעיף 2 אלתוש-לא מספיק שאני באי בודד,אני צריכה גם לחטוף עקיצות? 5)אוהל-נחשו למה 6-שמיכה-אף פעם לא הסתדרתי עם שק"ש 7)שק"ש-כי שמיכה זה לא מספיק

קרואלה

New member
הכי חשוב זה ספרים אז...

ספריה לא מוגבלת מערכת סטריאו מערכת קולנוע ביתית טלפון עם קו לא מוגבל עם ארבעת הפריטים הללו וכל המוצרים הנלווים אני אהיה מאושרת לנצח!

Larik

New member
......................

*מסור חשמלי - בשביל לכתוך עצים ולהקים אוהל ועצים למדורה, וגם להרוג חיות בר בשביל אוכל! *להביור - על מנת להדליק מדורה לצליית החיות הללו, ולהברחת חיות טורפות גדולות במיוחד בלילה. *מיכל דלק ענקי - על מנת לתדלק את המסור והלהביור. *מגדיר צמחים - בהשראת S t o r m of light . מחשב נייד עם חיבור לויני לאינטרנט ומשטח קליטה לשמש שמייצר חשמל + כיסוי פלסטיק נגד חול ושריטות - NUFF SAID. *אל יתוש - נגד יתושים.

IC4

New member
קירצ אם היו שואלים אותך

מה היית מביא איתך לחיים אחרי התנתקות מחיים קודמים היית עונה את כל מה שהיה בחיים הקודמים

Larik....קרעת אותי...

יפה הרשימה שלך...(פאק איזה בנאדם...) ושמחתי להוות לך השראה...(נחמד לדעת שמישהו קרא מה שכתבתי...) חיים טובים שיהיו לך...לי בטוח יהיו!!

אלנבי52

New member
אוכל והרבההההההה...

כדי לא לגווע ברעב ולאכול עכברים. (חחחחח ראה הישרדות :)...) תיק אישי שבו יהיו הדברים הבאים : חסה , ג´ארס , חומית , קרטונים ואקסטות...(אולי אפילו לתפקד שם לעשות כסף על איזה אינדיאני דודה...:)) ובעיקר מה לשתות , עדיף קולה כמובן לכל החיים אבל...כדי לא להשאר ככה סאחי :).

KEiN

New member
הרבה הרבה קרם ידיים! באופן מיידי!

הלחות הזאת על האי זה מכה..
1- מנגל... 2-גפרורים... 3-אל-יתוש... 4-קרם שיזוף... 5-אוליי מסור... 6-מכונת כתיבה... 7-ניירת... 8- הרבה עפרונות ומחדדים.. 9- וקצת שישקבב...
וואי זה כבר תשע...

Sith Master

New member
הייתי לוקח סירה

אם אני אתקע על אי בודד לא יהיה לי מה לעשות- אבל אם זה יהיה מבחירה- אני אבלה שם איזה שבועיים עד חודש כדי להשתחרר (נעשה את זה כשיש בגרויות) ואז חוזר עם הסירה מנוע המשוכללת שלי.

למעלה