משהו שעליתי עליו

MC SammY

New member
משהו שעליתי עליו../images/Emo98.gif

ברוב השירים בדיסק, יש חזרות על אותם ביטויים\מילים. דוגמאות: סוף עונה- "אני מבין זה לא הזמן אבל חשבתי עלייך, תני לי דקה תני לי דף תני לי עט..." דובדבן- "אני מבין זה לא הזמן אבל חשבתי עלייך, אני מבין שאת כועסת עדיין..." ברזלים- " אוהב ת'נוף בארץ אם רואה תמונה גוזר..." סוף עונה- "קוראים לי טונה מאן, אם את טובעת בזמן מאמי, אנ'לא מכאן מאמי, אוהב ת'נוף..." ברזלים- " אחד אוסף פקקים, אחד אוסף קסטות..." גוביינא- "אני עדיין אוסף פקקים של קולה..." מצאתם עוד כאלה? יש איזה רעיון מאחורי זה? סתם חפרתי?

kombinaizer

New member
גם אני עליתי על סופעונה ודובדבן

אממממ לאדע נראה לי עשו את זה סתם כי זה מגניב

Butza

New member
על הראשון כבר עליתי בפעם הראשונה

ששמעתי את האלבום
את לא מקורית, בובה.
וכן, סתם חפרת.

LiveSchool

New member
יש עוד, אני כל הזמן מגלה דברים

ותמיד היו אצל השבט צחוקים פנימיים וכל מיני עוד מימי גוביינא המקורי (מההופעות) וגיוועצ' וכל הדברים מקודם. שמתם לב כמה שירים יש לשבט שקשורים ל"זמן" אגב?

The Rattlesnake

New member
אם עסקיננו בגיוועצ'...

יש מצב אולי למישהו יש את התוכנית שהשבט התארחו בה ? (אם בקלטת או על המחשב כל דבר יהיה טוב) אני רק מוצא את השיר שהם שרו שם.

Escova

New member
כן, יש מסר סודי

אם מחברים את האות הראשונה בכל מילה בכל משפט שחוזר, יוצא "אמזלה אחעאתאפ", שזה טרוריסט אתיופי שהשבט תומכים בו ובמסריו נוטפי השנאה. או בקיצור...

../images/Emo45.gif

ומישהו מעוניין שאני אעלה גם קטעים מתקופת ראסתא קישקשתא (אוז, טונה, וטירקס? אגב זכור לי אתר שהם בנו אז ולא יודע מה נסגר איתו) אז שהם הופיעו אצל ג'קי לוי?

ראסתא קישקשתא!

באמת מעניין אותי לדעת מה נסגר עם האתר שהם בנו אז :) הנה ומצטער על העצלנות זה שלושה קבצים בקובץ מכווץ

Butza

New member
.rar??

זה לא קובץ של real player? לא הפסיקו להשתמש בזה לפני.. מאה שנה בערך? מזה פה.

למעלה