עכשיו הוא ממלא לי פיתה אוז וטונה מן - פריסטייל בעסק שחור (בה"ד 20) להורדה לחצו כאן
P Patience New member 25/3/06 #20 עכשיו הוא ממלא לי פיתה אוז וטונה מן - פריסטייל בעסק שחור (בה"ד 20 ) להורדה לחצו כאן
P Patience New member 25/3/06 #22 מהווריד אתה מרגיש את הבס אל תוך מעי הגס אמורא - הופעה חיה בג'י ספוט שני שירים מתוך ההופעה של אמורא ביום העצמאות 2002 (אם אני לא טועה) בג'י ספוט איכות לא בשמיים, אבל זה מה שיש להורדה לחצו כאן
מהווריד אתה מרגיש את הבס אל תוך מעי הגס אמורא - הופעה חיה בג'י ספוט שני שירים מתוך ההופעה של אמורא ביום העצמאות 2002 (אם אני לא טועה) בג'י ספוט איכות לא בשמיים, אבל זה מה שיש להורדה לחצו כאן
P Patience New member 26/3/06 #25 לא השבט, אבל קשור במידה מסוימת דיגיביט וצ'ולו - יפן שיר גדול להורדה לחצו כאן
T The Rattlesnake New member 26/3/06 #28 תודה רבה חן ../images/Emo70.gif יש פה כמה קטעים שאין לי שיהיה שבוע מצוין נתראה ב"ה שבוע הבא (בעע צבא שבוע )
תודה רבה חן ../images/Emo70.gif יש פה כמה קטעים שאין לי שיהיה שבוע מצוין נתראה ב"ה שבוע הבא (בעע צבא שבוע )
B bigm2 New member 26/3/06 #33 נוסטלגיהההההההה! דרך אגב, מצאתי איזה שיר ישן של דיגביט עם סיקס עושה לי בעיות להעלות את זה לאינטרנט אם מישו רוצה שידבר איתי אני אשלח לו
נוסטלגיהההההההה! דרך אגב, מצאתי איזה שיר ישן של דיגביט עם סיקס עושה לי בעיות להעלות את זה לאינטרנט אם מישו רוצה שידבר איתי אני אשלח לו
ב בקבוקולה New member 26/3/06 #32 יש גם את מה את עושה ילדה במוח מלוכלך כמו שלי- בז'אן קלוד ובשי"ן. קורה.
I ItaMaR AkA Mistic New member 30/3/06 #36 אני לא רוצה לבאס את האווירה הפזמונים של "הכל עוצר" ושל "דיסקוטק" בנויים על אותו לחן פחות או יותר. אבל זה לא מונע ממני לבקש מאדם לעשות לי ילד. למרות שעדיף ממתוקה אבל בנות נוטות לסרב לי בזמן האחרון
אני לא רוצה לבאס את האווירה הפזמונים של "הכל עוצר" ושל "דיסקוטק" בנויים על אותו לחן פחות או יותר. אבל זה לא מונע ממני לבקש מאדם לעשות לי ילד. למרות שעדיף ממתוקה אבל בנות נוטות לסרב לי בזמן האחרון