משהו שקשור לניבין!!!!חובה להיכנס!!!

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
משהו שקשור לניבין!!!!חובה להיכנס!!!

מי שזוכר מה קרה בגירוש של ניבין אז היא קיללה את מאט??אז מה קרה לי היום??אתם בטח כבר משערים!!קרה לי אותו דבר!!רק סתם כי איזה ילד אחד מהכיתה שלי עיצבן אותי ואני התחלתי לקלל אותו יותר גרוע מניבין ות'אמת הביפ עצמו היה איזה 10 דקות!!חחח..ופשוט חשבתי על עוד ועוד קללות וחשבתי על ניבין!!!חח...איזה מצחיק!!ומה הקטע במקום שיניים של ארנב!!!אז הוא שמן מגעיל דוחה!!!שונא אותו!!!לא שאין לי משהו נגד שמנים פשוט הוא ממש שמן ומגעיל!!!פשוט מגעיל שחצן מתלהב דורש סטירה!!או מטר של "קללות ניבין" חח...

STA1

New member
תגידי מה יש לך??1.אני בן!!בפעם האלף

ואני סתם מספר כי לפי מה שאת לא יודעת אין יותר עדן ופרדייז אז אני כותב סתם דברים שקשורים!!וגם אם זה לא מעניין אותך אל תעני בכלל!!!כי לא אני לא רוצה את הדעה המסריחה שלך אלא אם כן היא משהו שיכול להיות פשוט עם תגובה מגעילה כמו שלך!!!ותתחילי להרגיע את עצמך!!!!!

The Fman

New member
היא נראית לי

רגועה, אתה נראה לי משועמם

CaMi La BooMBa

New member
הוא יכול להיות...

הוא יכול להיות משועמם למרות שהוא לא אבל לפחות הוא לא ילד אנטי שמחפש לריב מכל שטות!! אם למישהו פה יש בעיה עם מה שאחרים רושמים אז פשוט אל תגיבו! לא צריך להיות כאלה מגעילים! הבנאדם סיפר משהו הוא לא ירד פה על אף אחד ואין שום סיבה שבעולם שתתחילו בתגובות של ילדים בני 5

MaYuShKuSh

New member
טוב חלאס...

מה אתם רבים? הילד רצה לשתף אותכם במשו לא מעניין אל תגיבו...

עדידי15

New member
אני מצטערת ממי

אבל סליחה שיש פה ילדים חסרי חיים שמספרים על מה שקרה להם בבית ספר כי במילים פשוטות----->>זה לא מעניין אפ'חד

CaMi La BooMBa

New member
אותך זה לא מעניין

ואולי אחרים זה כן מעניין... אם אותך זה לא מעניין אז סבבה אבל אל תדברי בשם כולם ואל תפתחי פה ריבים על שטויות

עדידי15

New member
תעשי לי טובה

כאילו שמישו זה מעניין אותו מה שקורה לילד בבית ספר... כולה מה אמרתי ישר אתם מתחילים לחפור.. יא נטחנים

CaMi La BooMBa

New member
זה לא קשור!

לא היית צריכה להגיב בצורה כזאת... אם זה לא מעניין אותך אז אל תגיבי... את לא חייבת לגרום לבנאדם להרגיש חרא עם תגובות כאלה מגעילות =\ ושוב אולי אותך זה לא מעניין אבל יש אחרים שאולי זה כן מעניין אותם! אני בטוחה שאם זאת הייתה חברה שלך שרשמה את ההודעה אז התגובה הייתה שונה... וזה היה מעניין אותך יפה מאוד אז עשי לי טובה...

STA1

New member
את צודקת!!!!את יודעת אולי זה סתם

משהו שלא מעניין!!אבל במילא אין מה לעשות בפורום אחרי שהסדרות נגמרו!!אז מה זה משנה אם אני אכתוב משהו שקרה בבצפר!!סתם משהו לזכרונות ממשהו מצחיק!!שאותי הצחיקק!!ואת לא בהכרח חייבת להגיב!!וזה נכון שהייתה לך בעיה שאם את היית רושמת משהו והייתי מגיב כמו שאת הגבת אז היית מגיבה כמוני או בדרך אחרת!!

r o n i 87

New member
ממ.. לדעתי.. ../images/Emo4.gif

עדידי הזו לקחה את זה קשה- כי בעצמה דובה לא קטנה עדידי מאמי אז את דבה- את לא צריכה לקחת אישית דברים שאומרים על שמנים! בכל אופן נקודה למחשבה.. דר"א כל מי שהגיב על ההודעה שלו הוא ילד מעאפן, משועמם ומתוסבך get a hoby- או איך שרושמים.. יאללה עפתי מפה...

עדידי15

New member
הלו הלו

לרוני הדביל הזה תתחיל להרגיע בדיבור שלך ומהר...למה אתה ראית אותי בכלל???לאאאא אז שיהיה לך יום חרא וחפש מי ינענע אותך יא מכוער!! וכל השאר שהגיבו במילה אחת----->>שתקו יא חפרנים אמרתי את מה שיש לי להגיד יאללה בהיושש

STA1

New member
הלו הלו

לעדי הדבילית לכי חפשי מי ינענע אותך יהבלה!!ואם רוני הזה!!רוצה להגיב על משהו אז הוא לא צריך לשים עלייך כלום!!אז תירגעי ולכי יחפרנית!!

MaYuShKuSh

New member
מה הבעיות שלכם כולם?

סתכלו על מה אתם רבים... קודם רבתם על למה הוא כתב את זה ועכשיו על לא יודעת מה... קיצר דיי כבר... אל תריבו ואל תגיבו פה יותר כי זה לא נראה לי המקום מי שזה מעניין אותו יופי לו ומי שלא אז שישתוק איזה סיפור עשיתם פה יא אללה

עדידי15

New member
פחחח

וואיייי עכשיו קרעת אותי.....אתה מקורי בקללות שזה משוווו.... טחחחחח....ילד מסכן..!! אתה יודע מה זדיין יא הומו... למה מי אתה חושב שאתה?????????? פחח זדיין....בעעעעעייייי

STA1

New member
לכי לבור שממנו יצאת יחתיכת שרמוטה

מזויינת!!!מי את שתדברי אליי בכלל יחתיכת מזגן מטופש!!יוצא לך מכל חור בגוף רק אוויר!!אםה יש לך עוד חורים גדוף חוץ מהפה שלך!!כלבה מפגרת!!!

למעלה