משהו שקשור לניבין!!!!חובה להיכנס!!!

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

עדידי15

New member
........!!!!

כלבה אחותך לך חפש אותי בסיבוב יא חתיכת הומו מזדיין!! לך תמצוץ לאמא שלך השרמוטה המזדיינת בתחת.. אינעל אביך הצולע.. מפגר מי שעשה אותך יא מושפל סרעבק אל תעצבן אותי יא מכוער

STA1

New member
מה הקשר??וההודעה שלי כן הייתה קשורה

היא הייתה קשורה לניבין!!סתם משהו שחשבתי שאולי יעלה זכרונות!!ולא באתי לקלל אף אחד או להעליב מישהו אבל במקום זה עדי הזאת התחילה לתת את הדעות שממש לא לעניין!!וגם אתה בא ונותן הערות לא לעניין!!ואם שמת לב היא התחילה ראשונה ולא אני באתי ועשיתי לה משהו אז אם אתה רוצה לקלל אז תקלל עם קשר ולא בלי!!!

The Fman

New member
ל- STA1

מצטער אם העלבתי אותך שקראתי לך משועמם, אבל תבין שזה דבר ממה לא קשור. יש פורומים אחרים בנושא, תחפש אותם. אם יש לך בעיה על הלב אתה יכול גם ללכת לפסיכולוג (בשיא הרצינות). זה לא שווה את כל המריבה הזאת!

r o n i 87

New member
ואי אלוהים...

מיום ליום אני מגלה שיש עוד ועוד כנופות בארץ כאילו לא מספיק.. רשמתי הודעה לפני ימים ואתן עדיין עליה... עדי אין לי בעיה אתך מותק אבל טיפה יחס אנוש לאנשים- אפשר להעיר אבל שמרי על הפה שלך שצריך.... זה שםתח תשרשור לא היית צריך להגיב בכלל כאילו מה זה ייתן לך... חבל ס'מת אבל ב'מת חבל שאתם מוציאים אנרגיות.. עכשיו אני רוצה לשמוע אותכם מבקשים יפה סליחה כמו שצריך ונהנים מהפורום... כי קללות לא מהנות אפח'ד.. ועדי אני בת! יאללה אני רוצה לראות סליחה.. חח לקחתי את זה קשה.. בהזדמנות זו אני יגיד שברוק ואדם הזוג הכי חם בעדן

STA1

New member
לFMAN

אין לי שום בעיה על הלב!!ובאמת יש פורומים אחרים שאם אתה רוצה ללכת אליהם אין בעיה!!הם יוכלו לעזור לך!!לא לי!!כי אני בסדר!!לך כן!!

למעלה