משה במיוחד בשבילך! נפגשי ההוריקן

Dark faith

New member
משה במיוחד בשבילך! נפגשי ההוריקן

קטרינה, שאסונם כפי שניים מאסון המתנחלים, לא מטשו את כלביהם וחתוליהם. http://news.walla.co.il/?w=//773981\ אז אל תבוא לי בטענה "הם לא האימנו שזה יקרה"..."לאן יקחו אותם שהם נאלצו לעזוב הכל מהר מאוד"

MS6

New member
שלחת לי כתבה על מישהי אחת

שהצילה את הכלבה שלה ועל אחרים שהרגו את הכלבים שלהם... רצית שתושבי גוש קטיף יהרגו את הכלבים שלהם לפני העזיבה?

Dark faith

New member
באסון טבע...

שכזה, לפעמים המתות חסד שכאלה עדיפות, אני בעד המתה על יסוריים. תשובי גוש קטיף לא יכולים ולא לשניה להשוות את מצבם על נפגשי אסון ההוריקן, אבל, בדומה לאלפים שהצילו את חיות המחמד שלהם באסון הזה, תושבי גוש קטיף שהשתמשו בתירוצים "לא היה לנו זמן" "לא היה לנו לאן לקחת אותם"...טענות כאלו נשמעות מגוחכות.

MS6

New member
לאן הם היו לוקחים אותם?

ללובי? לחדר אוכל? לרחוב? למי יש זמן לבעלי חיים כשאתה לא יודע איפה תהיה מחר? על מה את בכלל מדברת? איפה הם אמורים לשים אותם? איזה אלפי הצילו את חיות המחמד שלהם? את הבאת סיפור של מישהי.. איפה האלפים?

אַמִיר

New member
למי יש זמן לילדים...

כשאתה לא יודע איפה תהיה מחר??? בידיוק כמו שיש לך אחריות על הילדים שלך, ככה גם יש לך אחריות על בעלי חיים, ברגע שמישהו מאמץ בעל חיים, זה לא רק בשביל לעלות חיוך על הפנים של הילד ולשכוח, זה לקחת אחריות על הכל, אם הכלב חולה לטפל בו, אם הוא רעב להאכיל אותו, ואם עוזבים מקום אז לא לנטוש אותו... אימוץ חיית מחמד כשם אימוץ תינוק, זה כולל הכל! ולמי שאין זמן לדאגו לחיית מחמד שלו לא רשאי לאמץ אותם...

MS6

New member
איזה בולשיט..

תראה לי כמה אנשים דואגים לבעלי חיים כמו שדואגים לכלבים שלהם! אתה אומר דברים הזויים לגמרי (יכול להיות שפה עוד יתנו לך תחושה שאתה צודק.. יש פה כמה אוהבי בע"ח באקסטרים) אצל רוב בני האדם אין בכלל מה להשוות בין בן משפחה לבין בע"ח. מישהו המית את הבן שלו בניו אורלינס? מישהו השאיר את הבן שלו בגוש קטיף? שטויות.

Dark faith

New member
סבבה....

לך לפורום "כלבים" לפורום "זכויות בעלי חיים" תראה כמה אהבה ודאגה יש למאות אנשים כלפי בעלי החיים שלהם- שהם ממש כמו בני משפחה.

MS6

New member
אין פה ייצוג אמיתי

ובכלל אני חושב שזה מאוד קל לשבת בבית הנוח ולכתוב "ברור מה הבעיה".. אבל בתכל'ס אני לא בטוח שכל האנשים פה היו עושים מה שהם כותבים.. קל לכתוב קשה לעשות. אם המצב בעולם היה כמו שהוא בפורום (לפחות כמו שאנשים אומרים שהם יעשו) אז העולם היה מאוד מאוד שונה...

Dark faith

New member
איזה קטע....

לא כי פשוט, המשפחות עם ה-4-5 ילדים שלהם כן פינו את ילדיהם. תעשה טובה?! לגדל ילד זה הרבה יותר מעצבן ומטריף מאשר לדאוג לכלב שכמעט אין לו צרכים. לקחת כלב, משמע להיות איתו לנצח, זאת אחריות ניצחית. אני יכולה לירוק על אותם אנשים שנטשו את החיות שלהם...אל תבוא לי בטענה, הם לא ידעו מה יהיה איתם!

MS6

New member
רותם

אצלך רף האהבה לבע"ח הוא יחסית גבוה.. הרבה יותר גבוה מרוב התושבים. אם אני הייתי במקום התושבים הדבר האחרון שהייתי דואג לו זה הכלב שלי.. היה אולי קצת עצוב להיפרד ממנו אבל אז הייתי נזכר שגם קצת עצוב כי אני לא יודע במה אני אעבוד שנה הבאה, אני לא יודע איפה בני המשפחה שלי ילמדו ובכלל אני לא מכיר את הסביבה שלי ואת התושבים החדשים שאני מצטרף אליהם..ככה שמהכלב הייתי שוכח די מהר. איך בכלל אפשר לדבר על המתיישבים שכ"כ הרבה אנשים זורקים את הכלבים שלהם באמצע שום מקום, מעקרים את החיות שלהם... בעלי חיים הם לא בני בית שווים. הם תוספת מעניינת וצבעונית לא יותר מזה. בשביל הרבה מאוד אנשים כלב זה לא אחריות נצחית... ממש לא. בכל אופן לא הצלחת להוכיח לי שהמתיישבים שונים משאר האנשים בעולם שקרו להם אסונות.. הבאת מקרה קיצונית של מישהו שהייתה יותר מדי קשורה לכלבים שלה. זהו סה"כ.. מתוך עיר של מאות אלפי תושבים שאני מאמין שהיה להם קצת יותר חיות מ10000 תושבי גוש קטיף. זה בגלל שהרוב הגדול של תושבי כדור הארץ בכלל לא יסכימו איתך. אני לא מדבר על הרוב העני שבכלל המאבק שלו הוא הישרדות ובעל חיים נמצא במצב הרבה יותר נמוך ממה שהוא אצלנו, בעולם המערבי. אני מדבר גם על רוב תושבי ניו אורלינס שברחו והשאירו את החיות שלהם למות. זה משום שיש להם סדר עדיפויות ברור

Dark faith

New member
אתה יודע משה,

חבל מאוד. אנשים שאינם רואים בבעל החיים שלהם חלק מהמשפחה אינם ראויים לאהבה שהכלב, החתול מספק להם. אינם ראויים בכלל לשמש לו משפחה מאמצת. חבל מאוד שלא התפתחנו מימי הביניים- שם בעלי החיים היו לנחותים. היום אין את הגישה הזאת, והעובדה קיימת במשטרת החיות, בבתי החולים הווטרינרים שלא היו מביישים בית חולים לבני אדם, בזכויות בעלי החיים, בחוקים שיום יום אנחנו רואים אותם עוברים בכנסת, בעמותות להצלתם.... חבל מאוד שחלק עדיין מעדיפים להישאר פרימיטיביים בגישה שלהם בנוגע להולכים על 4.

MS6

New member
רותם את מייצגת מיעוט קטנטון

כ"כ הרבה אנשים זורקים את החיות שלהם כשנמאס להם (אני ממש לא אחד כזה.. אני גם לקחתי הרבה פעמים חתולי רחוב לבית) על מה את מדברת בכלל? משפחה? בחייך! בוא אני אתן לך עוד דוגמא קיצונית... כשהדרכתי בקורסים של בית"ר ליד נתניה הייתי צריך לצאת לאיזה חורשה בשביל להכין את המקום לגיחה. בזמן שהכנתי את הגיחה ראיתי 3 ילדים כשאחד הילדים אוחז בחבל שאליו קשור כלב (וזה היה חבל.. כי אפילו רצועה לא הייתה לו), לאחד הילדים היה ענף ארוך כזה ומדי פעם הוא היכה הכלב עם הענף. לי אישית קשה לראות דברים כאלה.. בתור אחד שהיו לו הרבה כלבים רתחתי. הכלב היה נראה ממש גרוע.. ממש מורעב, עם זנב בין הרגליים וחסר ביטחון עצמי בעליל... קיצר ניגשתי אליהם והם אמרו לי שהם רוצים לגרום לכלב להיות אכזרי.. אמרתי להם שבשביל שהוא יהיה אכזרי הוא צריך קודם כל ביטחון עצמי ואמרתי להם שהם צריכים להאכיל אותו וללטף אותו הרבה אבל לא משנה.. זו דוגמא. הבאתי לך דוגמא קטנה (כשיש עשרות דוגמאות אחרות.. ראיתי דברים דומים בבית שמש) המצב רחוק מאוד ממה שאת מציירת אותו.

למעלה