אני מאור פז. אני לא מפחד מכלום חוץ מאלוהים וחרקים. אתה אומר דברים שלא צריך להגיד אותם וזה תמיד היה מאפיין שלך. לכן אתה מסתבך בצרות וחוטף על הראש, אך ממשיך שלא ללמוד, להסתבך בצרות ולחטוף על הראש. חבל.למה אתה פוחד מעדנה?
אפילו הפרקליטות פוחדת ממנהלמה אתה פוחד מעדנה?
עדיף לו לאדם לטפח את הגינה הפרטית בבית לפני שהוא מתחיל לטפח גינה וירטואלית.זה פשוט נוח לנקות,
ומי שרוצה לכתוב שיחזור עם כינוי אחר ויתנהג יפה - זה מה שעומד מאחורי הגישה של משה ועדנה.
אתה לא מבין זה קשור ל"חלקת אלוהים הקטנה",זה הפרדס הוירטואלי של משה,
יש לו את הגינה שלו בחוץ עליה הוא שומר ממזיקים וגם כאן.
נדבקת בשטויות שלו.הוא רואה את זה כמו הסלון שלו.
עדיף שהאדם ידאג לעולם הפרטי קודם שהוא דואג לעולם הוירטואלי.במקרה שלכם אבל במקרה שלמשה ועדנההם חיפשו מקום משל עצמם בעולם הוירטואלי.
לא, הוא כנראה חטף על הראש מהמנכ"ל של תפוז על שחסם את שחר ולכן הפסיק עם זה.ככה חולפת לה תהילת עולם...
זה היה לפני שהרשתות החברתיות הגדולות השתלטו והיה אופטימיות.
יתכן שאני משתחצן לשווא אבל אני מאמין שגם לי הייתה יד בלשכנע אתמשהלעזוב את מח"פ,
והצלחתי אחרי שניכשלתי עם סיתוונית וזאת בגלל שהוא סתם מקשקש אבל מקלל רק לעיתים נדירות.
לא נורמלי,הוא יודע שאם יחסום את שחר אז אולי תעשה פוגרום בפורום שלו.
אתה כבר מכיר אותי,בחנופה אני די גרוע,אבל יש לי אובססיה לאמת:
מה שאמרתי אני מאמין ולכן לפחות בתחום הדיקטטורה הוא חכם.
הוא פשוט רואה שאין פידבק חיובי למגילות אז הוא עזב אותם.
זה עיניין הוא כבר עשה סדר בגינה בחוץ ועכשיו יש לו זמן מטפל בגינה הוירטואלית.עדיף לו לאדם לטפח את הגינה הפרטית בבית לפני שהוא מתחיל לטפח גינה וירטואלית.
זה מה שהוא חושב,ובפועל זה כך כי אך אחד לא מפקח עליו וזה מה שהוא אוהב לעשות.נדבקת בשטויות שלו.
הסלון לא שלו, לא שלי וגם לא שלך.
תפוז זה מקום ציבורי שכל אחד מוזמן לאמר את דבריו.
זה שהוא הפך את המקום לנחלה פרטית שהוא ירש מסבתא שלו זב"שו
אם הוא לא מודח אין לזה משמעות.לא, הוא כנראה חטף על הראש מהמנכ"ל של תפוז על שחסם את שחר ולכן הפסיק עם זה.
גם החסימות הבלתי פוסקות שלך ושל פי 10 מטופלות והוא יחטוף על זה בהמשך.
למה שיודח?זה עיניין הוא כבר עשה סדר בגינה בחוץ ועכשיו יש לו זמן מטפל בגינה הוירטואלית.
זה מה שהוא חושב,ובפועל זה כך כי אך אחד לא מפקח עליו וזה מה שהוא אוהב לעשות.
אם הוא לא מודח אין לזה משמעות.
הרי הוא לא יחסום לנצח מתי שהוא ימאס לו.
אין מה לפקח כאן זה שלא שיש אלפי אנשים והוא עושה סדר.אם היה לך עובד שכבר בערך 20 שנה עובד אצלך בחינם
לגבי מח.פ אני תמיד אמרתי שהוא זהב, פשוט אף אחד לא הבינותו.
בדיוק. תראה מה כתבתי לך לפני פחות מחודש:משה חסם אותו כמו שחוסמים חפרפרת.
אבל מי שהיה עיוור זה היה משה ולא החפרפרת.
פשוט משה לא יכל עליו כי הוא יצא במיליון יוזרים שונים ומשונים
וכל יוזר פצח ב"שיר הלל" אודות מעלליו של משה והעיר הגזולה.
הבעיה של משה היא שהוא לא יודע לזהות עם מי להתעסק ועם מי לא..
שחר עשה למשה בית ספר לחפרפרות.
אני הבן-אדם הכי מוסמך פה לאבחן, אבל הוא באמת אגוז קשה לפיצוח, ואני מתלבט בין סכיזופרניה להפרעה דו-קוטבית להפרעה גבולית.עם זה אין לי ויכוח בכלל, למרות שאין לי סמכות לאבחן.
אפרופו אבחון, בהיפוך אותיות זה יוצא נוחב'א ולא בכדי.
בדיוק. מה גם, שלא באמת סיימתי עם משה. כתבתי עליו חוות דעת מוכנה לפרסום ואני עדיין מנסה להדיחו באופן פעיל. הניצחון שלי עוד יהיה גדול יותר ממה שהוא עכשיו.למחפ היו בארסנל איזה מיליון ניקים מוכנים מראש.
תאמין לי שהקשיש החנטריש היה מפסיד את המערכה
עובדה שהוא ירד ממנו.
כן, בחלומות שלכם. בקרוב אני מפרסם שרשור של יותר מ-20,000 מילה. אתה יודע כמה זה? זה להגיע למגבלת עשרת אלפים התווים 13 פעם. תדמיין 13 הודעות מלאות במלל עד אפס מקום אחת אחרי השנייה. זה מה שמגיע בקרוב.יכול להיות שהוא מנסה לצאת לדרך חדשה שקוראים לה "קצרת".
חבל שלא מתגמלים כאן לפי השורה.
בדיוק. תראה מה כתבתי לך לפני פחות מחודש:
צפה בקובץ המצורף 95696
אני הבן-אדם הכי מוסמך פה לאבחן, אבל הוא באמת אגוז קשה לפיצוח, ואני מתלבט בין סכיזופרניה להפרעה דו-קוטבית להפרעה גבולית.
בדיוק. מה גם, שלא באמת סיימתי עם משה. כתבתי עליו חוות דעת מוכנה לפרסום ואני עדיין מנסה להדיחו באופן פעיל. הניצחון שלי עוד יהיה גדול יותר ממה שהוא עכשיו.
כן, בחלומות שלכם. בקרוב אני מפרסם שרשור של יותר מ-20,000 מילה. אתה יודע כמה זה? זה להגיע למגבלת עשרת אלפים התווים 13 פעם. תדמיין 13 הודעות מלאות במלל עד אפס מקום אחת אחרי השנייה. זה מה שמגיע בקרוב.
אני הכותב הכי פורה בתפוז!!!!
אף-אחד לא יכתוב יותר ממני!!!!
אף-אחד!!!!
שמעת את זה הרינגטון?!
זאת הכרזת מלחמה!
למה אתה פוחד מעדנה?אל תגיד את השם הזה
כמו שהסבירו לך,גם במקרה הלא סביר שתזכה בלוטו,אי אפשר ליסוע בארץ בגלל ה"במפרים".לא נורא. אני אהיה מיליונר בלי קשר. ואני גם יודע מה יהיה הדבר הראשון שאני אעשה עם הכסף
צפה בקובץ המצורף 95749
צפה בקובץ המצורף 95751
צפה בקובץ המצורף 95750
אני לא צריך לזכות בלוטו בשביל להתעשר, אני אתעשר מהגאונות שלי.למה אתה פוחד מעדנה?
כמו שהסבירו לך,גם במקרה הלא סביר שתזכה בלוטו,אי אפשר ליסוע בארץ בגלל ה"במפרים".
אחת הקללות של הסדר העולמי החדש.
רוב הבאמפרים בארץ ממש גבוהים והמכונית הזו ממש נמוכה.אני אתעלם מהבאמפרים. אז הפגוש יקבל קצת מכות. לא קרה כלום
כאילו, אם הייתי מקבל שקל על כל שורה? לא צריך להגזים. אולי אם היו נותנים שקל על כל מילהחבל שלא מתגמלים כאן לפי השורה.
היית יכול להיות היום מיליונר.
בדרך כלל מתגמלים לפי השורה לא לפי מילה.כאילו, אם הייתי מקבל שקל על כל שורה? לא צריך להגזים. אולי אם היו נותנים שקל על כל מילה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.