משוגעים אתם בחיי...

ששק

New member
משוגעים אתם בחיי...

חצי יום אני לא כאן וכבר אתם משתוללים...
נראה לי שכמה וכמה מכם שכחו לקחת כדורים....ממש לא בסידר... שולחת את החלוקים הלבנים... בחיי...אני השפוייה היחידה כאן...

liat ליאת

New member
אז מה את לעשות כאן?

מי שנכנס לכאן - זה רק מי שזקוק להסגר מלא. נכנסת - נכלאת!
סתם משו מצחיק שנזכרתי פתאום בקטע של הסגר - פעם יצאנו כל הקטע לבריכה בבוקר, ואחת הבנות הדביקה לשניה פתק מאחורה על הגב "זהירות כלב נושך". כולם נפלו מצחוק וארך להיא הרבה מאוד זמן לגלות על מה המהומה

pickit

New member
הרצינות היא ממני הלאה

אני שר כמו חתול מעופף שר ונוגס בשולי הפיג'מה של ילדת הסוכר המרחף ו...חשוב לי להגיד שקבלתי אתמול מכתב עם כמה טפסים שאני צריכה לחתום עליהם, אחד מהם נקרא "טופס הסכם בגין רכוש אינטלקטואלי" (ציטוט, בחיי). כל מה שאני אומרת/עושה לא שייך לי יותר . FYI. יש עלי בעלות
(חוסוכת לכם את כל הבדיחות שאפשר להגיד עכשיו
)

sjarjar

New member
היא כל כך יפה, זה צובט בלב שלך

אך בכאב עצום... ומה זה אומר? שיש לך עבודה חדשה? אגב, יש חברות שמה שהן מוכרות זה רכוש איטנלקטואלי (IP = Intelectual Property)

pickit

New member
כשתגדלי ותהי-י לגברת.

עם ניסיו-ן ש-רכשת בחיים היש סיכו--י שאותי. את זוכרת. היו לנו זמנים יפים
moi? בלמ"צ
לא גונבת לך מקומות עבודה
והטופס קשור ללימודים שיתחילו בשנה הבאה (הם עדיין אופטימים, מניחים (כנראה) שיצא ממני עוד משהו
).

sjarjar

New member
גניבה לאור יום../images/Emo70.gif השתמשתי בשיר הזה

למטה. הם אופטימיים? יופי, כי אנחנו מזמן איבדנו תקווה (מתי יוצאת משלחת חיפושים?)

pickit

New member
כשהתחררתי לחוץ לארץ טסתי

מהשכונה עברתי שלום לאמא רק אמרתי נפרדתי מחברים / קרובים/ידידים/מכרים/גיסי/בני דודים/ לחוץ לארץ טסתי ואותה קרעתי
רגע אני צריכה עוד להרגע
אתה פלחת לי את השיר(ים)! קרא למעלה!

sjarjar

New member
דמעות של מלאכים

דמעות שקטות דמעות יפות ועצובות זולגות באופק דמעות ומחפשות מה הן מבקשות

pickit

New member
אני רוכב, לא יתפסוני חי

כן אני, זוכר אותה – איתי - רוכבת איתי. אני עוזב – אולי כהו עיני והיא עומדת שם צ ו ח ק ת א ל י

pickit

New member
ומה שם ראית ילדי תכול העין?

כן מה שם ראית ילדי הקטן? ראיתי שועל וזאב מחכה לו. ראיתי שביל זהב שאין איש הולך בו. ענף שחר שזורם עם המים, איש עם פטיש הפוצע ידיים ראיתי חלום שהולך על קביים, איש בלי לשון מדבר ללא הרף ילד ישן עם רובה ועם חרב.

sjarjar

New member
הולך נגד הרוח

המדרכה (לא זוכר) אני סומך על הגשם שימשיך לרדת

pickit

New member
יהיה מה שיהיה

אני עוד אשנה אני אגשים את חלומי(יייייי) נושאי בשורה רעה - מכות או עוד גזירה - לא ישנו את מהותי(ייייי) אני את והאל שלצידי עוד ננצ-ח לא בגלל הכח - רק בגלל הרוח הנושבת ב-גבי(יייי) רק בגלל הרוח...

beagle

New member
איני יודעת אם השחר כבר הפציע.

איני שומעת את המיית החי באפריקה. איני יודעת אם החורף כבר הגיע. בכלוב אני יושבת כדרך אבותי.

beagle

New member
עגלה עם סוסה בשדה תרוץ.

עד גדותיה עמוסה בחציר קצוץ.

bali

New member
מנהל
ימים לבנים, ארוכים

כמו בקיץ קרני החמה שלוות בדידות גדולה על מרחב הנהר. חלונות פתוחים לרווחה אל תכלת דממה. גשרים ישרים וגבוהים בין אתמול ומחר.

למעלה