משוגעים אתם בחיי...

bali

New member
מנהל
בואי נמלט מן האספלט

ומבנייני הראווה בואי נמלט אל הלגונות הכחולות בואי לאילת, לאילת!

beagle

New member
מי זה יורד לחוף בצעד לא בטוח

לבבי אליו כמו ים פתוח, משלח את גליו

pickit

New member
../images/Emo107.gif הו בידי בם בם נכנס לאיטליז

וגנב לו עצם משם הו בידי בם בם הקצב התרגז והרים את ידו הו
הו בי די בם בם
הו בידי בם בם נמלט למחבוא וגרם שם עצם גנובה לא לו הוא והעצם ערבה כה לחיכו בידי בם בם
בו הילדים שעברו בדרכם על ידו ראו רק את קצה זנבו של
הו בידי בם
הו המוסר הוא פשוט בידי בם בם בו מי שלא יוכל לגנוב עצם לעצצמו הו בי די בם בם לעולם לא יראה פה את קצה זנבו הו בי די בם בם בו

beagle

New member
בחנות הבשר באחת נפל דבר

שקולו ערב וכל אחד אותו אוהב. קולי נאלם ליבי נרגש בא לשכונה בחור חדש הומה נפשי לקראת מפגש בא לשכונה בחור חדש

bali

New member
מנהל
יש לי תמונה בבית של יונה עם עלה של

זית....

beagle

New member
פתח לרגע את הצוהר ואל תוך התכלת

הלבנה. שלח את היונה! נח. היונה חזרה כבר עם עלה של זית... נח.

nani nani

New member
היה היה חתול גנב

זלל חמאה ליקלק חלב. ופעם אל הכד נפל - ראשו בפנים זנבו אל על. מאז קראו לו "החלבן" והוא נשאר תמיד לבן.

beagle

New member
קוראים לו ליפא העגלון

והוא אולי האחרון שיש לו עוד פלטפורמה ישנה. (נו, הקשר ברור, לא? חלבן = טוביה החולב = ליפא העגלון).

bali

New member
מנהל
אצא לי השוקה...

תרנגול קטן אקנה לי, התרנגול קוקוקוריקוקו הוא יזמר עד אור הבוקר... איפשהו בהמשך יש עוד חיות וגם חתול.

nani nani

New member
תרנגול אני..תרנגול קטן

תרנגול אני תרנגול קטן מי עוד כמוני גנן קוקוריקו! לא את לי ולא מעדר ואני חופר ועודר קוקוריקו! בואו וראו אני חופר ועודר ולא את לי ולא מעדר קוקוריקו!

bali

New member
מנהל
מי רוצה רוצה לשמוע מעשה בגזר

זרע אותו בגן הירק סבא אליעזר גזר גזר גזר גזר אין כמוהו גזר זרע אותו בגן הירק סבא אליעזר.

pickit

New member
יש בתי יין וטברנות וקובות יש

בסן פרנציסקו - במרסל וסן מלו נשים שחורות יש, צהובות יש אדומות יש וגם אפשר להתאהב בהן למה לא? אני על אף כל אלה חי - שמים אני קשור אל איזו תנובה מרופטת ואם בוכה המפוחית על הברכים ואם נמאסתי על עצמי זה לא מיין זה רק בגלל איזו מזופטת מה קרה לי השד יודע... לי עצמי הדבר לא ברור זה הערב הזה המשגע / או הזמר הזה הארור מפוחית מפרשת ידיה שרה שיר של שמחה וילל מ קרה לי השד יודע מ היה לי יודע האל

bali

New member
מנהל
אלי אלי שלא ייגמר לעולם

החול והים רשרוש של המים ברק השמיים תפילת האדם. (סליחה על הדיכי)

beagle

New member
אל מלא רחמים

אלמלא האל מלא רחמים היו הרחמים בעולם ולא רק בו (למרות שלא חושבת שזה אי פעם הולחן, אתם חייבים להסכים שאין כמו יהודה עמיחי)

נירהמ1

New member
אני שהייתי מלך המלח ליד הים../images/Emo39.gif

יודע שאלמלא האל מלא רחמים היו הרחמים בעולם ולא רק בו... מסכימה שאין כמו עמיחי.

alexit

New member
ביגל,אין ספק שאם אלה שירי הילדים

שגדלת עליהם,אז היתה לך ילדות מאד מאושרת.

beagle

New member
חחחחח את יודעת זה בגלל ש...

"אלוהים מרחם על ילדי הגן"

nani nani

New member
סוסים...

סוסים נאים, רצים, באים כל עוד בם נשמה מושכות קח, ברגל הך! תרעד האדמה

יניבניב

New member
בחמש קם צייד

ויצא את ביתו אל היער צעד ודרך קשתו עד הערב סבב לא הצליחה דרכו גם צמא גם רעב אחזו אותו סר פנים ונסער חזר לכפר והנה זוג ברבורים בנהר לבנים ויפים .....וסחופים מיד חץ שלח באחד הו הוה הוה הוה באחד חץ שלח באחד פי, פה רה פי, בו בו בו בו נה נה נה נה בוהו בוהו בה

beagle

New member
אשיר לך שיר עתיק נושן

אשיר לך זמר על שושן היה היו לפני שנים שני שושנים שני שושנים היה זה כבר רחוק היום אחד לבן שני אדום. .... לא זוכרת בית שני ... והנותר והנותר ליבו נשבר ליבו נשבר

למעלה