למה את אומרת שאין דרך ? יש ויש !כשאתה כותב/מגיב להודעה באופן אוטמטי התפוז ישלח לך מיילים כשמישהו מצטרף לדיון.
שים לב, כשהעץ סגור אתה רואה עין כחולה קטנה? זה לא נגד עין הרע, זה בעד המיילים
פתח את העץ וסמן unwatch
חבל שאין דרך להודע באופן גורף שאין לי עניין במיילים ורק לסמן במקרים שאני כן.
בעניין הקריאה - עד כמה שהבנתי אין דרך לדעת מי או כמה קראו כל פוסט בעץ, רק את הסך הכל.
רב תודות!למה את אומרת שאין דרך ? יש ויש !
אמנם על פי ברירות המחדל של ההגדרות את מקבלת אימייל כמעט על כל מה שקורה במזרח התיכון אבל קל לשנות זאת.
כנסי להגדרות החשבון שלך, תגיעי לסעיף העדפות ושם תצייני בדיוק מתי ולמה את רוצה לקבל התראות/הודעות אם בכלל.
המון המון תודהרב תודות!
לעומת זאת עשיתי לך לייק והתפוז לא קיבל
אז הייתי צריכה ללחוץ שוב, ושוב, ושוב, בהיסטריה
ולקוות לטוב, וכמובן, לא שכחתי להזכיר את אמו של מה שמו
ישנן שתי אפשרויות לפתור את הבעייה.ואם ענינים טכניים: אני מתקשה מאוד להכנס לשרשורים עם הרבה תגובות, בדרך כלל מקבלת הודעת שגיאה:: ״יש בעיה בשרת״. מה בעיה בשרת? זה שרת דנדש, לא?
הצליח!ישנן שתי אפשרויות לפתור את הבעייה.
הראשונה היא כשאת כשאת רוצה להכנס לשרשור שאת יודעת שהוא בעייתי לחצי על התאריך ולא על הכותרת כמו שמוסבר בתמונה הזו:
צפה בקובץ המצורף 278
אם כבר קיבלת את הודעת השגיאה סמני את קצה שורת הכתובת מהמילה PAGE עד הסוף ומחקי אותה והקישי שוב על שוב אנטר כמו שמתואר כאן:
צפה בקובץ המצורף 279
שתי הפעולות עובדות ואת שתיהן יש לבצע תוך כדי הסבר בקול רם במה עוסקת האמא של המתכנת של האתר הזה.
ככתובת, לא כהעלאת קובץ בכל פעם מחדשלגבי האיקון מתפוז הישן נראה שהוספת אותו בלחיצה על צרף קבצים, צרפי אייקונים על ידי הלחצן הזהואז יופיע רק האיקון.![]()
הסבר בתמונה.
צפה בקובץ המצורף 282
מיותר לחלוטין.ככתובת, לא כהעלאת קובץ בכל פעם מחדש
צפה בקובץ המצורף 284
אם כל אחד יעלה אותם שוב ושוב כקובץ (אם אתה מעלה העלאת קובץ בלשונית הראשונה של ההוספת תמונה זה זהה ל-"צרף קבצים" או ל-drag&drop אל חלון כתיבת הודעה ואז בחירה בלחצן הצגת קובץ מלא), זה ישפיע על ביצועי השרת כי יכלול את אותו הקובץ בכל פעם מחדש עם id שונה.מיותר לחלוטין.
להעלות אותו ככתובת זה אומר שאתה צריך לשמור את כל האייקונים האלה על שרת כלשהו ולנהל את הכתובות שלהם בצורה נגישה לך, המון המון טרדה.
האייקונים האלה הם קבצי גיף קטנטנים שתופסים אפס מקום ולא משפיעים על ביצועי הדף.
לגבי האיקון מתפוז הישן נראה שהוספת אותו בלחיצה על צרף קבצים, צרפי אייקונים על ידי הלחצן insert image
ואז יופיע רק האיקון.![]()
הסבר בתמונה.
צפה בקובץ המצורף 282
בדיוק. הוא שרת חדש דנדש, ולכן יש לו בעיות עם ההנהלה מצד אחד, ועם וועד העובדים מצד שני.ואם ענינים טכניים: אני מתקשה מאוד להכנס לשרשורים עם הרבה תגובות, בדרך כלל מקבלת הודעת שגיאה:: ״יש בעיה בשרת״. מה בעיה בשרת? זה שרת דנדש, לא?
חיפוש לפורום לא ניתן כרגע לבצע בדרכים קונבנציונליות.שלום,
אגב "העבודה של האמא של המתכנת", יש לכם מושג איך עושים חיפוש לפורום? איך מאתרים פורום בלי לגלול את רשימת הפורומים כל פעם מחדש?
תודה מראש לכל עונה.
הגד, או אמור לי , בבקשה..חיפוש לפורום לא ניתן כרגע לבצע בדרכים קונבנציונליות.
ניתן להגיע בכמה צורות:
הראשונה חיפוש סזיפי ברשימת הפורומים והאשכולות כשצריך לנחש תוך כדי את ההגיון שעומד מאחורי הכנסת פורום לרשימה מסויימת.
השניה היא לחפש לפי נושא שסביר שיהיה בפורום אותו אנו רוצים למצוא או לחלופין על פי שם משתתף שאנחנו יודעים שנמצא שם.
בכל מקרה לא צריך לעשות את כל זאת בכל פעם מחדש כפי שכתבת כי אם הגענו לפורום שמעניין אותנו אפשר לסמן אותו למעקב או פשוט ליצור אליו לינק.
אני כמו כולם לומד את המערכת תוך כדי תנועה ולכן מפרסם פה בכל פעם שאני מגלה משהו חדש שיכול לעניין את כולם.הגד, או אמור לי , בבקשה..
מכיון שהתפוז לא הכין אותנו למה שקורה ואיך קורה, והכל תוך כדי חיפוש, תהייה, תעייה, טעייה, ניסיונות וקללות, האם יש אפשרות שתרכז את כל המידע, אפשרויות, נהלים, פעולות וכו, שיש לעשות במצב החדש (עם כל הודעות השגיאה והליכה לאיבוד)?
בבקשה?
תודה.
זו גם שאלה שלי. עאמוד הפורומים הוא דוגמה לחשיבה צרה, לא תלת מימדית, נראה לי שפיזיקה מעבר לשני מימדים לא מוכרת אי שם בצינורות הקרובים למוח.שלום,
אגב "העבודה של האמא של המתכנת", יש לכם מושג איך עושים חיפוש לפורום? איך מאתרים פורום בלי לגלול את רשימת הפורומים כל פעם מחדש?
תודה מראש לכל עונה.
ההגדרה של תצוגת דרג תת-פורומים על הדף הראשי מוגדרת כרגע על 0, תפוז אמורים לשנותה למדרגה ראויה לתצוגה. דוגמה לתצוגה נכונה למשל ניתן לראות על הדף הראשי של skyscrapercity.com - בעמוד הראשי, אם תגלול קצת לאמצע, תראה שניתן לנווט עד תתתתתת-פורום במדרגה שמינית לפחותזו גם שאלה שלי. עאמוד הפורומים הוא דוגמה לחשיבה צרה, לא תלת מימדית, נראה לי שפיזיקה מעבר לשני מימדים לא מוכרת אי שם בצינורות הקרובים למוח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.