משום מה, התפוז שולח לי הודעות דוא"ל להודיע לי שמישהו קרא או הגיב להודעות שכתבתי.

יוסי ר1

Active member
ולא לכל ההודעות.
על פי מה הוא בוחר לשלוח לי דוא"לים?

וחשוב מזה, מה עושים כדי שיפסיק לשלוח?

צליליתה1

Well-known member
כשאתה כותב/מגיב להודעה באופן אוטמטי התפוז ישלח לך מיילים כשמישהו מצטרף לדיון.
שים לב, כשהעץ סגור אתה רואה עין כחולה קטנה? זה לא נגד עין הרע, זה בעד המיילים
פתח את העץ וסמן unwatch
חבל שאין דרך להודע באופן גורף שאין לי עניין במיילים ורק לסמן במקרים שאני כן.
בעניין הקריאה - עד כמה שהבנתי אין דרך לדעת מי או כמה קראו כל פוסט בעץ, רק את הסך הכל.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כשאתה כותב/מגיב להודעה באופן אוטמטי התפוז ישלח לך מיילים כשמישהו מצטרף לדיון.
שים לב, כשהעץ סגור אתה רואה עין כחולה קטנה? זה לא נגד עין הרע, זה בעד המיילים
פתח את העץ וסמן unwatch
חבל שאין דרך להודע באופן גורף שאין לי עניין במיילים ורק לסמן במקרים שאני כן.
בעניין הקריאה - עד כמה שהבנתי אין דרך לדעת מי או כמה קראו כל פוסט בעץ, רק את הסך הכל.
למה את אומרת שאין דרך ? יש ויש !

אמנם על פי ברירות המחדל של ההגדרות את מקבלת אימייל כמעט על כל מה שקורה במזרח התיכון אבל קל לשנות זאת.

כנסי להגדרות החשבון שלך, תגיעי לסעיף העדפות ושם תצייני בדיוק מתי ולמה את רוצה לקבל התראות/הודעות אם בכלל.

צליליתה1

Well-known member
למה את אומרת שאין דרך ? יש ויש !

אמנם על פי ברירות המחדל של ההגדרות את מקבלת אימייל כמעט על כל מה שקורה במזרח התיכון אבל קל לשנות זאת.

כנסי להגדרות החשבון שלך, תגיעי לסעיף העדפות ושם תצייני בדיוק מתי ולמה את רוצה לקבל התראות/הודעות אם בכלל.
רב תודות!
לעומת זאת עשיתי לך לייק והתפוז לא קיבל
אז הייתי צריכה ללחוץ שוב, ושוב, ושוב, בהיסטריה
ולקוות לטוב, וכמובן, לא שכחתי להזכיר את אמו של מה שמו

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
רב תודות!
לעומת זאת עשיתי לך לייק והתפוז לא קיבל
אז הייתי צריכה ללחוץ שוב, ושוב, ושוב, בהיסטריה
ולקוות לטוב, וכמובן, לא שכחתי להזכיר את אמו של מה שמו
המון המון תודה

ממקורות יודעי דבר נמסר לי שעל כל עשרה לייקים מקבלים כוכב ותמורת כל 25 כוכבים ניתן לקבל בקבוק טמפו + מצופה ב9.99 ש"ח בלבד.
אז אנא הרבי בלייקים כי בא לי עכשיו משהו מתוק בפה.

צליליתה1

Well-known member
ואם ענינים טכניים: אני מתקשה מאוד להכנס לשרשורים עם הרבה תגובות, בדרך כלל מקבלת הודעת שגיאה:: ״יש בעיה בשרת״. מה בעיה בשרת? זה שרת דנדש, לא?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
ואם ענינים טכניים: אני מתקשה מאוד להכנס לשרשורים עם הרבה תגובות, בדרך כלל מקבלת הודעת שגיאה:: ״יש בעיה בשרת״. מה בעיה בשרת? זה שרת דנדש, לא?
ישנן שתי אפשרויות לפתור את הבעייה.

הראשונה היא כשאת כשאת רוצה להכנס לשרשור שאת יודעת שהוא בעייתי לחצי על התאריך ולא על הכותרת כמו שמוסבר בתמונה הזו:

ללחוץ כאן.jpg

אם כבר קיבלת את הודעת השגיאה סמני את קצה שורת הכתובת מהמילה PAGE עד הסוף ומחקי אותה והקישי שוב על שוב אנטר כמו שמתואר כאן:

למחוק.jpg
שתי הפעולות עובדות ואת שתיהן יש לבצע תוך כדי הסבר בקול רם במה עוסקת האמא של המתכנת של האתר הזה.

צליליתה1

Well-known member
ישנן שתי אפשרויות לפתור את הבעייה.

הראשונה היא כשאת כשאת רוצה להכנס לשרשור שאת יודעת שהוא בעייתי לחצי על התאריך ולא על הכותרת כמו שמוסבר בתמונה הזו:

צפה בקובץ המצורף 278

אם כבר קיבלת את הודעת השגיאה סמני את קצה שורת הכתובת מהמילה PAGE עד הסוף ומחקי אותה והקישי שוב על שוב אנטר כמו שמתואר כאן:

צפה בקובץ המצורף 279
שתי הפעולות עובדות ואת שתיהן יש לבצע תוך כדי הסבר בקול רם במה עוסקת האמא של המתכנת של האתר הזה.
הצליח!
תודה!

קבצים מצורפים

• foru.gif
    foru.gif
    690 ביטים · צפיות: 2

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
הצליח!
תודה!
לגבי האיקון מתפוז הישן נראה שהוספת אותו בלחיצה על צרף קבצים, צרפי אייקונים על ידי הלחצן insert image
ואז יופיע רק האיקון.

הסבר בתמונה.
הוספת איקון.jpg

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
ככתובת, לא כהעלאת קובץ בכל פעם מחדש
צפה בקובץ המצורף 284
מיותר לחלוטין.
להעלות אותו ככתובת זה אומר שאתה צריך לשמור את כל האייקונים האלה על שרת כלשהו ולנהל את הכתובות שלהם בצורה נגישה לך, המון המון טרדה.
האייקונים האלה הם קבצי גיף קטנטנים שתופסים אפס מקום ולא משפיעים על ביצועי הדף.

arseny92

Well-known member
מנהל
מיותר לחלוטין.
להעלות אותו ככתובת זה אומר שאתה צריך לשמור את כל האייקונים האלה על שרת כלשהו ולנהל את הכתובות שלהם בצורה נגישה לך, המון המון טרדה.
האייקונים האלה הם קבצי גיף קטנטנים שתופסים אפס מקום ולא משפיעים על ביצועי הדף.
אם כל אחד יעלה אותם שוב ושוב כקובץ (אם אתה מעלה העלאת קובץ בלשונית הראשונה של ההוספת תמונה זה זהה ל-"צרף קבצים" או ל-drag&drop אל חלון כתיבת הודעה ואז בחירה בלחצן הצגת קובץ מלא), זה ישפיע על ביצועי השרת כי יכלול את אותו הקובץ בכל פעם מחדש עם id שונה.
תמונות עם כתובות קבועות אשר לא סביר שתמחקנה (כי הן כולן בהודעות ישנות מייובאות (כרגע לא מוצגות, תפוז אמורים לתקן), timg הם שרתי ה-media) לא כדאי להעלות זיליון פעם עם כתובת חדשה, ולא צריך לנהל שום שרת כי הן כבר קבועות בשרתי תפוז

יוסי ר1

Active member
בדיוק. הוא שרת חדש דנדש, ולכן יש לו בעיות עם ההנהלה מצד אחד, ועם וועד העובדים מצד שני.
ייקח לו זמן ללמוד את האיזון הנכון בין שניהם.

אופירA

New member
מנהל
שלום,
אגב "העבודה של האמא של המתכנת", יש לכם מושג איך עושים חיפוש לפורום? איך מאתרים פורום בלי לגלול את רשימת הפורומים כל פעם מחדש?
תודה מראש לכל עונה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
שלום,
אגב "העבודה של האמא של המתכנת", יש לכם מושג איך עושים חיפוש לפורום? איך מאתרים פורום בלי לגלול את רשימת הפורומים כל פעם מחדש?
תודה מראש לכל עונה.
חיפוש לפורום לא ניתן כרגע לבצע בדרכים קונבנציונליות.
ניתן להגיע בכמה צורות:
הראשונה חיפוש סזיפי ברשימת הפורומים והאשכולות כשצריך לנחש תוך כדי את ההגיון שעומד מאחורי הכנסת פורום לרשימה מסויימת.
השניה היא לחפש לפי נושא שסביר שיהיה בפורום אותו אנו רוצים למצוא או לחלופין על פי שם משתתף שאנחנו יודעים שנמצא שם.
בכל מקרה לא צריך לעשות את כל זאת בכל פעם מחדש כפי שכתבת כי אם הגענו לפורום שמעניין אותנו אפשר לסמן אותו למעקב או פשוט ליצור אליו לינק.

חיפוש לפורום לא ניתן כרגע לבצע בדרכים קונבנציונליות.
ניתן להגיע בכמה צורות:
הראשונה חיפוש סזיפי ברשימת הפורומים והאשכולות כשצריך לנחש תוך כדי את ההגיון שעומד מאחורי הכנסת פורום לרשימה מסויימת.
השניה היא לחפש לפי נושא שסביר שיהיה בפורום אותו אנו רוצים למצוא או לחלופין על פי שם משתתף שאנחנו יודעים שנמצא שם.
בכל מקרה לא צריך לעשות את כל זאת בכל פעם מחדש כפי שכתבת כי אם הגענו לפורום שמעניין אותנו אפשר לסמן אותו למעקב או פשוט ליצור אליו לינק.
הגד, או אמור לי , בבקשה..
מכיון שהתפוז לא הכין אותנו למה שקורה ואיך קורה, והכל תוך כדי חיפוש, תהייה, תעייה, טעייה, ניסיונות וקללות, האם יש אפשרות שתרכז את כל המידע, אפשרויות, נהלים, פעולות וכו, שיש לעשות במצב החדש (עם כל הודעות השגיאה והליכה לאיבוד)?
בבקשה?
תודה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
הגד, או אמור לי , בבקשה..
מכיון שהתפוז לא הכין אותנו למה שקורה ואיך קורה, והכל תוך כדי חיפוש, תהייה, תעייה, טעייה, ניסיונות וקללות, האם יש אפשרות שתרכז את כל המידע, אפשרויות, נהלים, פעולות וכו, שיש לעשות במצב החדש (עם כל הודעות השגיאה והליכה לאיבוד)?
בבקשה?
תודה.
אני כמו כולם לומד את המערכת תוך כדי תנועה ולכן מפרסם פה בכל פעם שאני מגלה משהו חדש שיכול לעניין את כולם.

מאחר ועדיין רב הנסתר על הגלוי ובכל יום מתגלים לי דברים חדשים אני לא בטוח שהגיע הזמן לפרסם את זה בקובץ אחד.

כשיגיע הזמן אשקול פנייה מתאימה לאחד המו"לים.

אבח"י

Well-known member
שלום,
תודה מראש לכל עונה.
זו גם שאלה שלי. עאמוד הפורומים הוא דוגמה לחשיבה צרה, לא תלת מימדית, נראה לי שפיזיקה מעבר לשני מימדים לא מוכרת אי שם בצינורות הקרובים למוח.

arseny92

Well-known member
מנהל
זו גם שאלה שלי. עאמוד הפורומים הוא דוגמה לחשיבה צרה, לא תלת מימדית, נראה לי שפיזיקה מעבר לשני מימדים לא מוכרת אי שם בצינורות הקרובים למוח.
ההגדרה של תצוגת דרג תת-פורומים על הדף הראשי מוגדרת כרגע על 0, תפוז אמורים לשנותה למדרגה ראויה לתצוגה. דוגמה לתצוגה נכונה למשל ניתן לראות על הדף הראשי של skyscrapercity.com - בעמוד הראשי, אם תגלול קצת לאמצע, תראה שניתן לנווט עד תתתתתת-פורום במדרגה שמינית לפחות

למעלה