משום מה, התפוז שולח לי הודעות דוא"ל להודיע לי שמישהו קרא או הגיב להודעות שכתבתי.

אבח"י

Well-known member
ההגדרה של תצוגת דרג תת-פורומים על הדף הראשי מוגדרת כרגע על 0, תפוז אמורים לשנותה למדרגה ראויה לתצוגה. דוגמה לתצוגה נכונה למשל ניתן לראות על הדף הראשי של skyscrapercity.com - בעמוד הראשי, אם תגלול קצת לאמצע, תראה שניתן לנווט עד תתתתתת-פורום במדרגה שמינית לפחות
לא הבנתי מילה ממה שכתבת, בחיי. תוכל להסביר לי מחדש? מה זה skyscrapercity.com ולאן באמצע עליי לגלול? אני כל הזמן עולה יורד כמו לולין. :-(

arseny92

Well-known member
מנהל
לא הבנתי מילה ממה שכתבת, בחיי. תוכל להסביר לי מחדש? מה זה skyscrapercity.com ולאן באמצע עליי לגלול? אני כל הזמן עולה יורד כמו לולין. :-(
דוגמא לאתר אשר מבוסס על אותה המערכת (אומנם ללא עץ) אשר העמוד הראשי בו, פועל בצורה נורמלית

screenshot 2020-07-09 051.png

קלייטון.ש

Well-known member
גם לי מגיעות המון הודעות וזה יוצר לי ממש בעיה בזוגיות. אצלנו אשתי היא שמקבלת הרבה מכתבים ואני לא מקבל בכלל, וזה מרכיב בזהות הזוגית שלנו. ככה היא מרגישה שהיא יותר חשובה ממני. פתאום אני מקבל המון מיילים והיא גם מתעצבנת שאני עובר אותה (רחוק מזה אבל היא רואה שקיבלתי מייל אחד וכבר זו בעיה בעיניה) ומאבדת ביטחון עצמי. תפוז צריכים לחשוב איך המערכת שלהם משפיעה על חיי הנישואין של הגולשים. זה לא צחוק. אני לא יכול שאשתי תכעס עלי.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
גם לי מגיעות המון הודעות וזה יוצר לי ממש בעיה בזוגיות. אצלנו אשתי היא שמקבלת הרבה מכתבים ואני לא מקבל בכלל, וזה מרכיב בזהות הזוגית שלנו. ככה היא מרגישה שהיא יותר חשובה ממני. פתאום אני מקבל המון מיילים והיא גם מתעצבנת שאני עובר אותה (רחוק מזה אבל היא רואה שקיבלתי מייל אחד וכבר זו בעיה בעיניה) ומאבדת ביטחון עצמי. תפוז צריכים לחשוב איך המערכת שלהם משפיעה על חיי הנישואין של הגולשים. זה לא צחוק. אני לא יכול שאשתי תכעס עלי.
מצאתי פתרון לבעייה שלך (ושלחתי לך אותו במייל).

אבח"י

Well-known member
שלי דווקא מאושרת - כך אני פחות "מתעסק" אתה בחום הזה.

למעלה