משורה משחרר רק המוות

רעוּת

New member
משורה משחרר רק המוות ../images/Emo195.gif

לבקשתה (הדי מזוכיסטית) של רותם
. עכשיו תענו, או שהיא תחסום אתכם
. ספרו על פעם שהלכתם לאיבוד
? איך אתם מתנהגים כשאתם שיכורים
? ממה אתם נוהגים להשתכר
? את מה אתם מחפשים
? לאן הייתם רוצים להגיע? למי/מה אתם מתגעגעים? מה הכי קרוב שהייתם לפיגוע
? איך מלחמה יכולה להיות יפה? מה מעורר בכם נוסטלגיה
? את מי אתם מחשיבים לאויב שלכם
? מעשנים
? מה עובר לכם בראש כשאתם שומעים סירנות
? מה אתם יודעים בודאות? לאן כבר לא תחזרו? מה אתם כבר לא זוכרים? מה מבלבל אתכם? "מלחמה שאף פעם לא די לה, היא עכשיו במקום אחר...?" לאיזה אור הייתם רוצים לרוץ
? מתי לא תענו גם אם יקראו לכם בשם? מה אתם מאמינים שקורה אחרי המוות
? מה המקום הכי יפה בעינכם? על מה אתם כבר עייפים מדי מכדי לכעוס
? מה האוסציאציה שעולה לכם בראש כשאומרים "חיילים אלמונים"
? אם הייתם חיים בתקופת המנדט- איפה אתם חושבים שהייתם: בפלמ"ח, באצ"ל, או בלח"י
? ממה משחרר רק המוות
? איך השיר הזה גורם לכם להרגיש |פסיכולוג|?
אוף, כבר שכחתי כמה השיר הזה עצוב
. איך רונה לא מתה מבפנים כל פעם שהיא שרה אותו
.

תו תו לו תו תו

לא בדיוק הלכתי לאיבוד אבל יצאתי מהבית ושכחתי להתקשר הביתה, כמובן שאמא התעצבנה. שאני שיכורה אני ממש ביץ' אני לא אוהבת את זה. אני לא נוהגת להשתכר אבל שאני כן, אז זה מכול מיני משקאות אבל לא בירה אני מחפשת כול הזמן אני לא יודעת מה כנראה את מה שיעשה אותי שמחה. אני מתגעגעת לחתול השחור הגדול שהיה לי פעם. חוץ מזה מידי פעם אני מתגעגעת לשרות לאומי. לא הייתי קרובה לפיגוע ובו נקווה להשאיר את זה כך. אין לי אויבים (בינתיים) לא מעשנת כי חבל עלי. שעוברות סירנות אני מקווה לטוב וחושבת שאולי קרה משהו רע (או שיש תרגיל) בדרך כלל חושבת על שרפות. אני יודעת בוודאות שאני יהיה בסדר אני זוכרת את עצמי בילדות המוקדמת, ושנות היסודי מתחילות להיתשתש (תודתי לכך) לפעמיים אנשים מבלבלים אותי מלחמות לא נגמרות הם רק עוברות דירה/ מדינה שיגיעה זמני לרוץ לאור הגדול בסוף אני לא עונה לאנשים שלא קוראים לי כמו שצריח (מלרע ולא במלעיל) ולאנשים שאיו לי עצבים עליהם. אני לא יודעת מה קורא אחרי המוות. המקום הכי יפה בעיני זה בחלום עייפה מדי כדי לכאוס על כול מיני עוולות שקורות ואין ממש מה לעשות חיילים אלמונים מזכירים לי חיילים חטופים או נעדרים. שמעתי את השורה הזו פעם שסביבי עמדו חיילים, לא סמפאתי לא הייתי בתקופת המנדט אז אן לי מוסג המוות משחרר מכול הקקי של החיים השיר מקסים ועצוב וגורם לי למנלכוליה קלה. אולי בגלל שהיא שרה אותו כבר מיליון פעם, ואולי היא כן מתה מבפנים אבל רגילה. תצתרחי לשאול אותה

טל2009

New member
4 שבועות

ספרו על פעם שהלכתם לאיבוד? לא זכור לי איך אתם מתנהגים כשאתם שיכורים? כמו שיכורה.. ממה אתם נוהגים להשתכר? וודקה.. את מה אתם מחפשים? אושר לאן הייתם רוצים להגיע? למי/מה אתם מתגעגעים? אל זאת ו"גברת אוטובוס" מה הכי קרוב שהייתם לפיגוע? הכי קרוב.. ממ.. שהיה במחנה 80.. אני גרה בפ"ח ושמעתי את הפיצוץ עד הבית.. לא יותר מזה איך מלחמה יכולה להיות יפה? מלחמה נגד מחלה(?) מה מעורר בכם נוסטלגיה? שיחות נוסטלגיה את מי אתם מחשיבים לאויב שלכם? את מי שאני שונאת.. מעשנים? מדי פעם מה עובר לכם בראש כשאתם שומעים סירנות? כלום מה אתם יודעים בודאות? שאני לא אוהבת את השאלה הזאת לאן כבר לא תחזרו? לעבר מה אתם כבר לא זוכרים? חחחחחחחח מה מבלבל אתכם? אני "מלחמה שאף פעם לא די לה, היא עכשיו במקום אחר...?" הכי לא לאיזה אור הייתם רוצים לרוץ? של השמש ביום קר ומעונן מתי לא תענו גם אם יקראו לכם בשם? כשאני אהיה חירשת מה אתם מאמינים שקורה אחרי המוות? כלום מה המקום הכי יפה בעינכם? כל מקום, כל עוד היא נמצאת שם על מה אתם כבר עייפים מדי מכדי לכעוס? לא בטוחה.. מה האוסציאציה שעולה לכם בראש כשאומרים "חיילים אלמונים"? חיילים בלי פנים אם הייתם חיים בתקופת המנדט- איפה אתם חושבים שהייתם: בפלמ"ח, באצ"ל, או בלח"י? מממ ממה משחרר רק המוות? מהחיים, מהמחשבות, מהפחד מהמוות איך השיר הזה גורם לכם להרגיש |פסיכולוג|? צמרמורת.. והשאלון מדכא.

רעוּת

New member
השאלון מדכא כי הוא מבוסס על שיר מדכא ../images/Emo46.gif

תאשימי את רותם
. בעצם, תאשימי את רונה, היא כתבה אותו והרסה לנו ת'חיים. אני רק מלאתי פקודות
.

groishir

New member
תשובותיי2# (כי אין לי כותרת מתוחכמת)

ספרו על פעם שהלכתם לאיבוד? אבדתי בהולנד. זה היה מפחיד חח וחוצמזה הלכתי לאיבוד בערך 300 פעם איך אתם מתנהגים כשאתם שיכורים? היי היי אני קטינה! ממה אתם נוהגים להשתכר? דיי נו אני יכולה להשתכר גם מבריזר. את מה אתם מחפשים? אהבה מרטיטת לבב. נממ לא מחפשת כלום לאן הייתם רוצים להגיע? למקום שאני ארגיש בו יותר יציבה. למי/מה אתם מתגעגעים? לסבא מה הכי קרוב שהייתם לפיגוע? גרתי בלוד איך מלחמה יכולה להיות יפה? היא אף פעם לא יפה מה מעורר בכם נוסטלגיה? לראות היסטוריה במסנג'ר עם מישהי שמלא זמן לא דיברנו
את מי אתם מחשיבים לאויב שלכם? אף אחד.. לא שונאת אנשים מעשנים? אני מעדיפה למות בצורה טבעית, תודה מה עובר לכם בראש כשאתם שומעים סירנות? אם סירנות של אמבולנס אז אני ממש מקווה שזאת לידה
מה אתם יודעים בודאות? שפרופסור למתמטיקה אני כבר לא אהיה לאן כבר לא תחזרו? לגן? מה אתם כבר לא זוכרים? לא עולה לי משהו מיוחד.. מה מבלבל אתכם? העונה האחרונה של "נמלטים" בהחלט בילבלה אותי. אבל בתכלס, יחס של מישהי כלפיי נמפ.. "מלחמה שאף פעם לא די לה, היא עכשיו במקום אחר...?" שווה בדיקה לאיזה אור הייתם רוצים לרוץ? לאור הקסום (?) מתי לא תענו גם אם יקראו לכם בשם? כשמעצבנים אותי מה אתם מאמינים שקורה אחרי המוות? שמץ מה המקום הכי יפה בעינכם? יש כמה, אבל הדרך בין מודיעין למכבים-רעות זאת חתיכת מתחרה ראויה :) על מה אתם כבר עייפים מדי מכדי לכעוס? אף פעם לא עייפה. מרמור שליטה!
מה האוסציאציה שעולה לכם בראש כשאומרים "חיילים אלמונים"? חיילים עם פנים מטושטות אם הייתם חיים בתקופת המנדט- איפה אתם חושבים שהייתם: בפלמ"ח, באצ"ל, או בלח"י? הו, אממ באצל אולי ממה משחרר רק המוות? מהחיים איך השיר הזה גורם לכם להרגיש |פסיכולוג|? אני לא מתחברת אליו, אבל בלי קשר שיר טוב...

השתתפות חד פעמית

כי ככה אני עם שאלונים שכאלו. איבוד - לא זכורה לי פעם כזו, לפחות לא בצורה טראומטית. שיכורים - לא הייתי וכנראה גם לא אהיה. אלכוהול עושה לי רק LOW ולכן אני נמנעת. להשתכר - אירועים מרגשים ומשמחים עושים לי שמח עד שמח מאוד. נחשב? מחפשת- את השלווה. להגיע - קוסטה ריקה. מתגעגעת - למלא דברים. לאבא שהיה לי לפני שהוא חלה, למשל. לכלבה שגדלתי איתה, לזמן שבו הצלחתי לנתב את היצירתיות שלי לכיוונים פרודוקטיביים. פיגוע - מרפסת של חברות כשהיה הפיצוץ במסעדה בכביש במורד ההר. מלחמה יפה - רק אחרי המלחמה, כשיש אזורים מפורזים שמניחים להם לנפשם וכל הטבע מצליח להשתלט שוב. נוסטלגיה - שיר שמזכיר תקופה, פתק ששמרתי ופתאום נמצא, תמונה, ריח... אויב - ההדוניזם. מעשנת - לא סיגריות, לא לעיתים תכופות מידי. סירנות - הצלחת חיים, אקשן. ודאות - שיש לי מזל שנולדתי למשפחה אליה נולדתי. לא אחזור - לגן, לבי"ס, לצבא. לתקופה בה פחדתי מעצמי. לא זוכרת - אני שוכחת יותר מידי דברים. עדיף לשאול מה אני כן זוכרת. מבלבל - אפשרויות רבות מידי או לכאורה אפשרויות רבות מידי. מקום אחר - הייתה פעם גלידריה בחיפה שקראו לה "מקום אחר". אולי המלחמה שם? אור - לרוץ לאור של מגרש שבו כולם כבר משחקים (משחקות) ומחכים רק לי. לא עונה - כשיש בת זוג עם אותו שם פרטי אז יש הרבה סיטואציות שבהן קוראים לי בשם ואני לא עונה
אחרי המוות - לא קורה כלום. מקום יפה - אמצע הכרמל, רק טבע וטבע מסביב. עייפה - לא נוטה לכעוס, במיוחד לא כשאני עייפה. "חיילים אלמונים" - חסמ"ה, ואין לי מושג למה. בפלמ"ח, באצ"ל, או בלח"י - כולם היו משוגעים במידה זו או אחרת. אם להיות כנה סביר שהייתי הולכת לאן שכל החברים שלי היו הולכים. המוות - לפעמים הוא שיחרור מהחיים. להרגיש - תמימות וניצול של תמימות. אולי אפשר להגיד: הסכנה שבתמימות.

רעוּת

New member
שיר הרס אחרון ולישון../images/Emo1.gif.

טוב, זה באמת יצא אובדני
. מה חשבתי
. ספרו על פעם שהלכתם לאיבוד? כשהייתי בת 5-6 ככה הלכתי לאיבוד איפשהו ליד הבית במהלך משחק מחבואים או משו כזה, ואני זוכרת שבשלב מסוים פשוט התיישבתי איפשהו והתחלתי לבכות והחלטתי להישאר שם בתקווה שימצאו אותי לפני שאמות מרעב ומקור. אחרי כמה זמן אח שלי והשכנה הגיעו והצילו אותי
. איך אתם מתנהגים כשאתם שיכורים? אני אומרת לאנשים שאני אוהבת אותם. אבל אני באמת חייבת להיות מספיק שיכורה בשביל זה. ממה אתם נוהגים להשתכר? אני משתכרת מכלום בערך
. אבל אני לא אוהבת אלכוהול אז זה לא קורה הרבה. את מה אתם מחפשים? את האור
. לאן הייתם רוצים להגיע? למנוחה ולנחלה. למי/מה אתם מתגעגעים? למי שאני לא אראה יותר לעולם וכו'. זה מכניס דברים לפרספקטיבה אחרת. מה הכי קרוב שהייתם לפיגוע? הו ימי האינתיפאדה העליזים
. יום אחד לפני כמה זמן קלטתי שאני כבר לא חושבת "האם האוטובוס יתפוצץ?" בכל פעם שאני עולה לאוטובוס, וזה היה לי ממש מוזר. איך מלחמה יכולה להיות יפה? היא לא, זה אוקסימורון
. אני חושבת שבמובן של השיר זה יותר עניין של נוסטלגיה למלחמות האין-ברירה המוצדקות של יפי הבלורית והתואר. כי מלחמת השחרור רולז, ולבנון זה סתם קקה. מה מעורר בכם נוסטלגיה? לא הרבה. בשביל שמשהו יעורר נוסטלגיה צריך שהעבר יהיה טוב מספיק
. את מי אתם מחשיבים לאויב שלכם? מועדי ב' מעשנים?לא מה עובר לכם בראש כשאתם שומעים סירנות? אמבולנס עבר ושוב לא שמעתי מה אמרתייי (שוב, פעם זה היה "פיגוע"
). מה אתם יודעים בודאות? שבסוף מתים. שאני אעשה תואר שני כלשהו. שאני לא אגור בירושלים כשאהיה גדולה. שיהיו לי ילדים. לאן כבר לא תחזרו? לאקס
. מה אתם כבר לא זוכרים? הרבה. אני מקרה קלאסי של "הדחקה פוסט טראומטית" |סנוב|. מה מבלבל אתכם? נטישה. פרידות. אנשים שפעם היה אכפת להם ועכשיו כבר לא. שאלות אמריקאיות במבחנים. העתיד. "מלחמה שאף פעם לא די לה, היא עכשיו במקום אחר...?" הלוואי
. לאיזה אור הייתם רוצים לרוץ? שבקצה המנהרה
מתי לא תענו גם אם יקראו לכם בשם? כשאני אהיה עם אוזניות של אמ.פי ולא אשמע. קורה לי כל הזמן
מה אתם מאמינים שקורה אחרי המוות? כלום. אני חושבת ש'העולם הבא' זה סתם משהו שאנשים המציאו כדי שיהיה להם יותר קל להתמודד עם הסופיות של המוות. למרות שאני לא מבינה למה זה כ"כ עדיף- מה, לא הספיק לי העולם הזה, שזה צריך להימשך גם אח"כ, ועוד לנצח?! זה הרבה יותר גרוע מסתם 'כלום'. מה המקום הכי יפה בעינכם? לא יודעת. אבל בטח שלא שדה קוצים, מה נסגר
. על מה אתם כבר עייפים מדי מכדי לכעוס? על דברים שאני גם ככה לא יכולה לשנות. על המצב במדינה וכאלה. מה האוסציאציה שעולה לכם בראש כשאומרים "חיילים אלמונים"? חיילים שמתים בסיטונאות בשדה הקרב ולאף אחד לא אכפת מזה. או חיילים שאין להם זהות או ייעוד מעבר לתפקידם, שהוא להיהרג בהמוניהם בשדה הקרב |ספציפיזם| אם הייתם חיים בתקופת המנדט- איפה אתם חושבים שהייתם: בפלמ"ח, באצ"ל, או בלח"י? אני מניחה שבפלמ"ח או משו כזה, מבחינה אידיאולוגית. אבל יותר סביר שהייתי בשואה במקום
ממה משחרר רק המוות? מהחיים איך השיר הזה גורם לכם להרגיש |פסיכולוג|? רע

"יום אחד לפני הצהריים

כשגיורא הלך לגן הילדים של אסתר קרה לו מקרה מאד לא נעים. (גיורא הוא שמו של ילד אחד שהיה בן חמש מתי שקרה המקרה.) מה קרה? הילדים שיחקו במחבואים בחצר וגיורא מצא מחבוא נהדר מתחת לשיח הלנטנה שצמח מאחורי פחי האשפה. (לנטנה הוא שמו של שיח שיש לו פרחים קטנטנים צפופים ועלים עם גבעולים כאלה מגרדים.) גיורא שכב בסבלנות מתחת לשיח הענף ומתוך שעמום ועייפות נרדם. נרדם ולא הרגיש שהשעה כבר מאוחרת וכל הילדים הלכו הביתה. כשהתעורר היה מסביב שקט וחוץ מחתול אחד ג'ינג'י לא היה אף אחד בחצר. גיורא רץ לשער הגן, אבל הוא היה כבר נעול, רץ אל החור של הגדר, אבל הוא היה כבר מתוקן, רץ בחזרה לחצר, אבל אפילו החתול הג'ינג'י כבר לא היה שם. המצב היה מאד מצער ולא נעים וגיורא, למרות שהיה כבר בן חמש, התחיל ללכת מסביב לנדנדות ולארגז החול ולהגיד בקול חנוק: "אמא, אני רוצה את אמא, למה אמא לא באה לקחת אותי.." אמא של גיורא לא באה לקחת אותו, מפני שהם גרו קרוב מאד לגן וגיורא היה יודע שאם אמא לא באה סימן שהיא עוד לא גמרה לבשל את ארוחת הצהריים והיא מרשה לו לבוא הביתה לבד. כשראתה אמא שהשעה אחת וחצי וגיורא לא בא, התחילה לדאוג והרימה טלפון להדסה, אמא של יובל, לשאול אם גיורא אצלם. (יובל הוא החבר הכי טוב של גיורא כשהוא לא ברוגז איתו.) יובל סיפר שגיורא היה בבוקר בגן, אבל אחר כך לא ראו אותו. עכשיו אמא של גיורא היתה מבוהלת ממש מאד, היא רצה אל הגן בלי לנוח בדרך, והרגישה דפיקה בלב כשראתה שהשער סגור. כבר רצתה לרוץ לקרוא למשטרה כאשר שמעה פתאום מישהו בוכה ומיילל: "אמא! אני רוצה את אמא!" "גיורא!" צעקה אמא, "הנה אני!" גיורא רץ לעבר השער וכשראה את אמו, הפך את היללה החלשה שלו לבכי גדול וחזק כל-כך עד שכל האנשים שברחוב נעצרו ואיש אחד גבוה וארוך באופן מיוחד התכופף והעביר אותו מעל השער הנעול. מאז בכל פעם שגיורא שומע את השיר על הגן הסגור, הוא נזכר איך נשאר שם לבד והוא כמעט רוצה לבכות למרות שהיום הוא כבר ילד גדול בן עשרים ושש." ותביני כמה שאני אוהבת אותך שהקלדתי בשבילך את כל זה.

רעוּת

New member
רק את ../images/Emo7.gif

אם היית יודעת כמה פעמים ההורים שכחו אותי בגן ("אבל היום היה תורך!".... והם אפילו לא גרושים או משו)
. זה סוג של פלא ששירותי הרווחה לא הוציאו אותי מהבית

WhiteShadows

New member
../images/Emo13.gif

ספרו על פעם שהלכתם לאיבוד? בדיסני! זה היה מחפחיד
איך אתם מתנהגים כשאתם שיכורים? צוחקת בטירוף ומשלחת משפטים מפגרים לאויר. דיי מצחיק להיות בחברתי כשאני שיכורה אבל זה לא קורה לעתים קרובות. ממה אתם נוהגים להשתכר? צ'ייסרים ואם לא אכלתי גם בירה תספיק. שונאת וודקה. את מה אתם מחפשים? את עצמי, ואת מה שעושה לי טוב. לאן הייתם רוצים להגיע? לדרום אמריקה למי/מה אתם מתגעגעים? לתחילת השנה... מה הכי קרוב שהייתם לפיגוע? לא פיגוע, אבל במלחמת לבנון ה-II הייתי בצפת אצל סבתא ונפלה קטיושה ליד הבית. זה היה מפחיד! איך מלחמה יכולה להיות יפה? בסרטים מה מעורר בכם נוסטלגיה? יש לי מגרה מיוחד בחדר שאני שומרת בה כל מני מכתבים ותמונות שאני לא מסוגלת לזרוק. פעם בכמה זמן כשעושים סדר ככלי בחדר אני עוברת על הכל ושוקעת בזה שעות. זו נוסטלגיה במיטבה! וגם אלבומים ושידורים חוזרים את מי אתם מחשיבים לאויב שלכם?העצלנות והייאוש מעשנים? לא. פוי מה עובר לכם בראש כשאתם שומעים סירנות? שמשהו רע בטח קרה. ואם אני באוטו אז כדאי שאוריד קצת את הרגל מהגז מה אתם יודעים בודאות? שהבטן שלי מתחילה לקרקר לאן כבר לא תחזרו? ... מה אתם כבר לא זוכרים? את כל הפרצופים ששירתתי היום במשמרת מה מבלבל אתכם? כשאלף אנשים מדברים אליי בבת אחת "מלחמה שאף פעם לא די לה, היא עכשיו במקום אחר...?" לא לאיזה אור הייתם רוצים לרוץ? לאור חברתי הטובה
מתי לא תענו גם אם יקראו לכם בשם? כשאני ישנה
מה אתם מאמינים שקורה אחרי המוות? סביר להניח שכלום, אבל אני רוצה להאמין שהנפש מתנקה, שוטפת מעליה את כל החיים הקודמים ושמתחילים חיים חדשים כמישו אחר במקום אחר. (פיוטי משו) מה המקום הכי יפה בעינכם? לא יודעת אם הכי, אבל צפת מדהימה בעיניי על מה אתם כבר עייפים מדי מכדי לכעוס? על הכל בערך. לכעוס זה מאמץ גדול מדי בשבילי מה האוסציאציה שעולה לכם בראש כשאומרים "חיילים אלמונים"? שדה קרב אם הייתם חיים בתקופת המנדט- איפה אתם חושבים שהייתם: בפלמ"ח, באצ"ל, או בלח"י? באצ"ל. חולה על בגין. ממה משחרר רק המוות? מהחיים איך השיר הזה גורם לכם להרגיש |פסיכולוג|? מהורהרת בעיקר.

ROTEM30035

New member
כזו היא רותם, מזוכיסטית

אוח אבל זה כה ארוך... *לוקחת נשימה עמוקה* מתי הלכתי לאיבוד? בדרך מהסלון לחדר השינה בלילה קמבודי חסר חשמל. איך אתם מתנהגים כשאתם שיכורים? לויודעת, אבל כל התמונות מגיעות אלי בדיליי של כמה שניות... ממה אתם נוהגים להשתכר? אלכהול את מה אתם מחפשים? כל כך הרבה גרביים בודדות בארון... אלוהים יודע איפה החצי השני שלהן. לאן הייתם רוצים להגיע? סין. פסטיבל רידינג. למי/מה אתם מתגעגעים? לורן גרהאם על המסך הקטן. מה הכי קרוב שהייתם לפיגוע? האוטובוס שלא הגיע - אז זה זה. איך מלחמה יכולה להיות יפה? בקלפים. כשאני מנצחת. מה מעורר בכם נוסטלגיה? חינוכית אחד. מלחמות ישראל (זה טבוע בנו). את מי אתם מחשיבים לאויב שלכם? מאזיני קובי פרץ. מעשנים? שלילי חזק. מה עובר לכם בראש כשאתם שומעים סירנות? צריך לפנות את הכביש. מה אתם יודעים בודאות? אם קושרים טוסט מרוח בחמאה לגב של חתול וזורקים - הוא לא יישאר באוויר. לאן כבר לא תחזרו? צה"ל. מה אתם כבר לא זוכרים? את כל מה ששכחתי. מה מבלבל אתכם? פוליטיקה ישראלית. "מלחמה שאף פעם לא די לה, היא עכשיו במקום אחר...?" באיראן? לאיזה אור הייתם רוצים לרוץ? האורות המהבהבים של מונית הכסף. מתי לא תענו גם אם יקראו לכם בשם? בשעות בוקר מוקדמות מידי. מה אתם מאמינים שקורה אחרי המוות? הלוויה. מה המקום הכי יפה בעינכם? זה משתנה. נראה לי שהשדה בכניסה לקיבוץ. על מה אתם כבר עייפים מדי מכדי לכעוס? על אנשים שמדברים שטויות. מה האוסציאציה שעולה לכם בראש כשאומרים "חיילים אלמונים"? א. טייס בצה"ל. אם הייתם חיים בתקופת המנדט- איפה אתם חושבים שהייתם: בפלמ"ח, באצ"ל, או בלח"י? עם הבריטים. ממה משחרר רק המוות? משורה. לא כזו שורה! איך השיר הזה גורם לכם להרגיש |פסיכולוג|? קצת שיכורה למען האמת. בעיקר עם הסליידים של ערן על הגיטרה... זהו. עכשיו לא אאלץ לחסום את עצמי. ולשאלתך - רונה כאמור, בחורה אמיצה. לא מתה מבפנים ולא מפחדת מיהוא ירון. הרי לא לחינם היא נבחרה לראשות הממשלה!

רעוּת

New member
לא כזה אהבתי את זה

רורי תמיד עצבנה אותי. והסבא והסבתא העשירים והפלצנים שלהם, אמג. בכל רגע נתון רציתי להחטיף כאפה לאחת או יותר מהדמויות.

אמילי וריצ'רד מצחיקים!

ורורי חמודה. היא נהיית קצת מעצבנת כשהיא גדלה, אבל לא עד כדי כך. באופן כללי רוב הדמויות שם גאוניות וממש מצחיקות. גברת קים, קירק, זאק ובריאן, פאריס... אבל בכלל, למי אכפת מכל השאר כשיש את לורליי

למעלה