רק כי אני חייבת ללכת להתאמן ואני מנסה למצוא
כל דבר אחר לעשות חוץ מזה. ספרו על פעם שהלכתם לאיבוד? כשהייתי בת איזה 4, במרום נווה ברמת גן, כשעוד גרתי ברמת גן |נוסטלגיה|. אבל זאת לא דוגמה, אמא היא זו שנאבדה לי! איך אתם מתנהגים כשאתם שיכורים? לא ייצא לי להשתכר לגמרי, הגעתי רק עד שלב כאב הראש ממה אתם נוהגים להשתכר? ע"ע השאלה הקודמת את מה אתם מחפשים? הפנקס של המחוייבות אישית. לאן הייתם רוצים להגיע? למיטה, לישון למי/מה אתם מתגעגעים? עכשיו נזכרתי בילדות ברמת גן
מה הכי קרוב שהייתם לפיגוע? הוא בטלוויזיה ואני בסלון איך מלחמה יכולה להיות יפה? צריכה לחשוב על זה מה מעורר בכם נוסטלגיה? קליפים בVH1 מהניינטיז את מי אתם מחשיבים לאויב שלכם? משמעת עצמית מעשנים? פיכסוש מה עובר לכם בראש כשאתם שומעים סירנות? האמת שכלום מה אתם יודעים בודאות? שקלידי פסנתר לא תמיד מתמסרים. לאן כבר לא תחזרו? לחדר כושר
מה אתם כבר לא זוכרים? איך זה כשיורד גשם מה מבלבל אתכם? אנשים בעלי תגובות לא צפויות "מלחמה שאף פעם לא די לה, היא עכשיו במקום אחר...?" עוד לא החלטתי לאיזה אור הייתם רוצים לרוץ? מתי לא תענו גם אם יקראו לכם בשם? כשמעירים אותי בבוקר
מה אתם מאמינים שקורה אחרי המוות? שבעה וכאלה מה המקום הכי יפה בעינכם? החווה. על מה אתם כבר עייפים מדי מכדי לכעוס? אנשים טיפשים מה האוסציאציה שעולה לכם בראש כשאומרים "חיילים אלמונים"? משום מה עולה לי "חייל בודד" אם הייתם חיים בתקופת המנדט- איפה אתם חושבים שהייתם: בפלמ"ח, באצ"ל, או בלח"י? אני לא באמת יודעת מה ההבדל
רעות? ממה משחרר רק המוות? מהזמן איך השיר הזה גורם לכם להרגיש |פסיכולוג|? שמחה גדולה בלב