משורה משחרר רק המוות

ROTEM30035

New member
לורן גרהאם ../images/Emo99.gif

אבל לגמרי. אוי, והרי שאלה - רונה או לורן? מממ...

הן לא ברות השוואה../images/Emo2.gif

זה שני דברים שונים, זה כמו להשוות בין גלידת וניל עוגיות לבין... משהו ממש טעים מתחום אחר שאי אפשר להשוות בינו לבין הקודם
(המוח שלי איטי
)

ROTEM30035

New member
מממ...

מה לגבי לצפות בגילמורס עם רונה ברקע? התנגשות תהומית בין קצוות שונים של סקאלת מצבי הרוח. הם יבטלו זה את זה?

זה בלתי אפשרי

בשבילי גם לראות tv וגם להקשיב למוזיקה, באמת שאי אפשר לבקש ממני כול כך הרבה........ יש חשש שהמוח שלי יתפוצץ.

יש לתת לכל פעולה את הכבוד המגיע לה../images/Emo88.gif

(אבל אם מדובר בעונה 7 או סוף עונה 6 זה בכל אופן לא משנה וגם מצבי הרוח משתלבים
)

אוי../images/Emo6.gif

הפרק האחרון לחלוטין לא מספק בתור סיום לסדרה
בכלל, עונה 7. :{ זה כי התחלפה הכותבת/במאית/מפיקה/משהו חשוב כזה.

זהו, זכרתי שזו היא

אבל ניסיתי להיזכר אם בפרקים של עונה 7 ראיתי את השם שלה בכתוביות בהתחלה ונראה לי מוזר שלא אז הנחתי שזכרתי לא נכון. נו, מילא. ההיעלמות שלה משם הייתה טראגית לסדרה.

ROTEM30035

New member
אוי זו הייתה אחת מן הטרגדיות של חיי

העונה השביעית של גילמורס

דידושקע

New member
רק כי אני חייבת ללכת להתאמן ואני מנסה למצוא

כל דבר אחר לעשות חוץ מזה. ספרו על פעם שהלכתם לאיבוד? כשהייתי בת איזה 4, במרום נווה ברמת גן, כשעוד גרתי ברמת גן |נוסטלגיה|. אבל זאת לא דוגמה, אמא היא זו שנאבדה לי! איך אתם מתנהגים כשאתם שיכורים? לא ייצא לי להשתכר לגמרי, הגעתי רק עד שלב כאב הראש ממה אתם נוהגים להשתכר? ע"ע השאלה הקודמת את מה אתם מחפשים? הפנקס של המחוייבות אישית. לאן הייתם רוצים להגיע? למיטה, לישון למי/מה אתם מתגעגעים? עכשיו נזכרתי בילדות ברמת גן
מה הכי קרוב שהייתם לפיגוע? הוא בטלוויזיה ואני בסלון איך מלחמה יכולה להיות יפה? צריכה לחשוב על זה מה מעורר בכם נוסטלגיה? קליפים בVH1 מהניינטיז את מי אתם מחשיבים לאויב שלכם? משמעת עצמית מעשנים? פיכסוש מה עובר לכם בראש כשאתם שומעים סירנות? האמת שכלום מה אתם יודעים בודאות? שקלידי פסנתר לא תמיד מתמסרים. לאן כבר לא תחזרו? לחדר כושר
מה אתם כבר לא זוכרים? איך זה כשיורד גשם מה מבלבל אתכם? אנשים בעלי תגובות לא צפויות "מלחמה שאף פעם לא די לה, היא עכשיו במקום אחר...?" עוד לא החלטתי לאיזה אור הייתם רוצים לרוץ? מתי לא תענו גם אם יקראו לכם בשם? כשמעירים אותי בבוקר
מה אתם מאמינים שקורה אחרי המוות? שבעה וכאלה מה המקום הכי יפה בעינכם? החווה. על מה אתם כבר עייפים מדי מכדי לכעוס? אנשים טיפשים מה האוסציאציה שעולה לכם בראש כשאומרים "חיילים אלמונים"? משום מה עולה לי "חייל בודד" אם הייתם חיים בתקופת המנדט- איפה אתם חושבים שהייתם: בפלמ"ח, באצ"ל, או בלח"י? אני לא באמת יודעת מה ההבדל
רעות? ממה משחרר רק המוות? מהזמן איך השיר הזה גורם לכם להרגיש |פסיכולוג|? שמחה גדולה בלב

רעוּת

New member
אמג, מהזה לא יודעת מה ההבדל ../images/Emo46.gif

מישהו פה לא קרא את הספרים של דבורה עומר כשהוא היה קטן |מבטתוכחה| קיצר- הפלמ"ח היו המיינסטרים, הסוציאליסטים, מפא"י לעתיד (או במושגים יותר ברורים- גלגל"צ לפני השתלטות המוזיקה המזרחית. או אם להיות קצת יותר אליטיסטים- 88FM של ימינו). האצ"ל היו מה שבעתיד יהיו חירות, ליכוד, בגין, ביבי וכו'. כלומר, ימניים יותר (או במושגים יותר ברורים- המוזיקה המזרחית בתקופת הקיפוח, על משקל דבריו של בן גוריון- "בלי חירות ומק"י!") הלח"י היו הקיצוניים ביותר- חלקם הלכו אח"כ לימין הקיצוני וחלקם לשמאל הקיצוני, מטרתם העיקרית היתה לפגוע בבריטים (טרוריסטים, יענו) ואין לי אפילו אנלוגיה מתאימה למוזיקה
. וזה היה שיעור קצר בסטריאוטיפים היסטוריים
.

WhiteShadows

New member
גם אנ קראתי מרצוני

פשוט בספרייה בחדר שלי היו רק ספרים שלה...הממ חשוד

דידושקע

New member
תודה רעות../images/Emo13.gif

וההמשלה למוזיקה מקסימה. ופור דה רקורד- אני כן קראתי אי שם בעברי ספרים של דבורה עומר! ואפילו לא הכריחו אותי! ואני אפילו זוכרת איזה מהם קראתי! היה "דפי תמר", ומשהו כמו "פגיעה ישירה", ו"אני אתגבר" או משהו בסגנון, והיה איזה עוד ספר שהמורה שידלה אותי לקרוא אבל הוא היה יותר מדי טראגי לילדה בכיתה ד'

למעלה