משו לא קשור לקומיקס

Art Of Madness

New member
משו לא קשור לקומיקס../images/Emo19.gif

אנשיםםםםם אולי תכתבו קצת פרטים על עצמכם? שם.. גיל.. מקום מגורים ^-^ סתם כדי להכיר יותר טוב
אני סיון.. בת 16 רמלאית... *מבט ברצפה* ^^

giri

New member
אנחנו (גירי ועופר)

בני 22, קוראים לנו באמת גירי ועופר ברנשטיין (כן כן אנחנו נשואים) (לא אין לנו כוונה לייצר ילדים בקרוב) (באמת) קוראים קומיקס כבר... אממ... הרבה זמן חושבים שאורי פינק הוא בסה"כ בסדר (למרות שהוא התקלקל עם הזמן) מציירים וכותבים ביחד (גם עושים ספונג´ה ביחד, אבל זה לא משנה) ותאמיני או לא, אנחנו גרים במקום גרוע יותר מרמלה - פרדס כץ!!! (שכונת הפשע של בני ברק) *מבט במרתף* (במרתף שלנו יש כספת של בנק. מישהו רוצה לבוא לראות ביחד? פיפטי פיפטי?)

dark ch0s3n

New member
שם ..

אממ.. אני אוהב לנסוע על סקט חבר בקהילה ,נוסע על סקט מנגן בגיטרה סתם חושב שאורי פינק סתם אפס ואין לו חיים חח ,אני משחק גם כדורסל עושה , קורא קונה קומיקס , מצוטט וכ"ד וזהו! חח שם :גיא גיל:14 מגורים: החור הזה סתם מכירים אזור? לייד חולון. פרדס קץ וואלה אני מכיר שכונת הכנופיות ה"נחמדה "חח ביקרתי שמה לפני שבוע + later...

Humus_Chipsalat

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי, ועשיתם לי ת´לילה... אתם זוג מצחיק

alro

New member
אני...

אלון גר במושב בן שמן שזה סוף העולם ימינה בערך (זה נשמע יותר טוב מלהגיד ליד לוד) בן 20 כרגע חייל לבערך עוד שנה חולה על אקס-מן ועל כל דבר שיש בו אומנות יפה או סיפור מעניין (כלומר רוב מה שיצא תחת DC, אפילו שורטיגו הצילה להם את המוניטין בעייני) חולה על מוזיקה ועל רוק אמריקאי בעיקר (שהרוק לא מת הוא פשוט מסרב להתקיים בצורה נורמלית יחד עם אייל גולן ושרית חדד)

Art Of Madness

New member
חחחחחחחחחחח אנשים......../images/Emo19.gif

לפני שאתם מתלוננים על איפה שאתם גרים............ זה רמלה.... יאק!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכלל עצוב להגיד שאני משם.... *בוכה*

The Crusader

New member
אני...

ניר איינבינדר...(תנסו לומר את זה 10 פעמים מהר ^_^) בן 17 מנתניה עיר הפשע,הערסים, והקווקזים...(אבל אני ילד טוב אז אל תפחדו ^_^) מממ קורא קומיקסים מאז שיכולתי לקרוא באנגלית.... וזהו...

PurpleGoat

New member
הממ..

אני די חדשה פה א-בל אני מיכל, בת 17, מנתניה (מוהאהאהא) ואני עז סגולה.. זהו =)

cyber force

New member
טוב אז אני

שם:דימיטרי גר:חיפה(אני מעדיף לחיות בלוד)(בעצם לא....) לומד:אם אתם רוצים שירביצו לכם או יקללו אותכם או שרוצים למצוא זולה מושלמת(תופים)תתתתתתתתתממממממ עירוני ג´ הבית ספר הכי משוגע שיכול להיות....(כן שם דקרו את המורה) אני גם די חדש פה ובכלל בקומיקס אני קורא בערך חצי שנה פחות ....

ויאגרה

New member
הגיע הזמן להיחשף...

גם אני בן 17 (כיתה יב´) וגר בנתניה. השם שלי, נכון לעכשיו, לא רלבנטי.

chatenoire

New member
ווווייייי

אני אביב (לא אור) בת 18, מהרצליה (רק אני מסמפטת פלוס את העיר שלי?..). התחלתי לקרוא קומיקס בערך בגיל 13 בנסיונות ללמוד לצייר קומיקס (כן, התחלתי הפוך). אני מודה ומתוודה בראש מורכן שלא יצא לי לקרוא הרבה קומיקס בכלל, אני לא מכירה הרבה מאוד טייטלים, ואני לא בטוחה איך קובעים אם הסיפור הוא טוב או לא; אני קוראת קומיקס בעיקר בשביל האמנות. אה, כן, ודפקתי אתמול לאמא את המכונית.

Supermans girl

New member
ME.... ../images/Emo6.gif

קוראים לי דניאל, בת 16 וחצי מרמת השרון... אורי פינק הוא בסדר של בנאדם אז שקט, אולי הקומיקסים שלו קצת נהרסו מאז התחלת הצביעה במחשב, אבל הוא מוכשר בטירוף. זהו, אני אוהבת לצייר הכל- קומיקס ריאליסטי העיקר לצייר. ולא בצבע בבקשה. שונאת צבע, למרות זאת, אינני עיוורת צבעים כמו אממ אמממ תבינו לבד. זהו!

כן אני בכיתה י´ וכן אני באלון ../images/Emo13.gif

במגמת אומנות חזותית (ציור פיסול רישום צילום)

Scum Bunny

New member
Ph34r da Bunny

Scum Bunny גיל: 24 תעסוקה: סטודנט להנדסת חשמל, צייר קומיקס חובב, evil mastermind מיקום: הר געש חלול, אי שם בקריות

*GormE*

New member
כן, אבל זה הפך להיות תחביב

ובנתיים גם הצטרפו המון אז צריכים להתעדכן אני איבי בת 18 מהוד השרון (העיר שבנוייה כולה מכיכרות) סיימתי תיכון מגמת ביולוגיה תיאטרון ומחכה (עלק) לתחילת השירות הצבאי שלי כחובשת מן המניין. גם עושה בנתיים בגרות במתמטיקה

למעלה