משו לא קשור לקומיקס

Lotus floweR

New member
אוקי...אבל אני לא מצחיקה כ"כ.

אבל יש בי מן השנינות.... שם: גל. גיל: אני קטנה, 14. מיקום: זורקון 7? לא ממש....אני גרה בעיר שהיה בה פסטיבל, אבל לא רמזורים-ערד. לא מומלץ לבקר שם...אבל זאת עיר די נוחה למחיה.... אם אתה אוהב 24 שעות של שיעמום מוחלט.... עושה בחיים: מציירת הרבה, לומדת מעט, נוע"לניקית מלידה (מילולית), לומדת נינג´יטסו וסלסה, וגרועה בשניהם. מסתבר שגמישות יתר זה לא ממש יתרון בסלסה, אם יש לך דיסלקציה ואתה לא יכול להבדיל בין ימין לשמאל. ו.......חוץ מזה אני מתכננת על לחתוך את הורידים אם הספר החמישי של הארי פוטר לא יצא בקרוב.... כן, אני מהמשועממים/חנונים/ או איך שלא קוראים לנו שאוהבים את הספר הזה. סו שוט מי.... *נסקלת* *מנפצת שורה של חתולי חרסינה* *מתה*

apathic

New member
לא, אני לא מצטרף

אני מסרב להשתתף במשחק החולני שלכם. פעם אחת הספיקה לי... חוץ מזה.. לצערי שום דבר לא השתנה.. (זאת כנראה הסיבה האמיתית.. הממ...)

*GormE*

New member
*מסגירה פרטים ומכריחה להשתתף*

שם- אביב מגורים- עכו, ליד הנגריה. תחביבים- לגרף עלים, לשרוך שרוכים ולזרוק ערמונים על השכנים. למה אני מצייר קומיקס? כי שהייתי בכיתה ב´ היה מורה מרושע שהתעלל בתלמידים שלו ובגלל שלא הכנתי שיעורי בית בחשבון הוא הדביק לי עיפרון לאצבע. מאז הוא לא ירד וחשבתי שאם כבר אז שאני אמצא תועלת בכל העניין. :) הה! הסגרתי אותך!!!

apathic

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תראי מה עשית!! עכשיו כולם יודעים...! בדיוק מזה ניסיתי להימנע... לעזאזל.... לעזאזל!

effigy

New member
אז ככה

אני שי בן 14 אני דווקא חושב שהרצליה זה מקום נורא סימפטי.. לא.. אני לא גר בהרצליה.. אני גר במשולש (טירה,טייבה וקלנסואה.... באמצע) לומד בבית ברל מנהל פורומים להנאתי האישית
וקורא קומיקס

alro

New member
עד הארי פוטר..

גם אני מחכה לחמישי ובערך 70 אחוז מהאנשים (למרות שרובם יכחישו בנחישות)

The Flash

New member
טוב בפעם המי יודע כמה....

מישהו באמת יודע? בכל מקרה אני יניב בן 16 וחצי(ספייק לחבריי...משהו ישן...) מראשון לציון *מרים את הראש בגאווה*(כן בטח) אוהד שרוף של הסדרה באפי ציידת הערפדים מת על ספיידרמן ודדפול והתחלתי לקורא JLA בגלל הסדרה המצויירת *משפיל את ראשו בבושה* זה בקצרה

row

New member
פתחתי את אותו שירשור ממש לא מזמן

אני רומן,מתל אביב (זוקף תראש בגאווה), ואיך סאבלימינל אמר "יש לי אהבה לרחוב התל אביבי"... אני בן שבע עשרה והתחביבים שלי הם כמו של כל טיןאייג´ר אחר... לשמוע מוזיקה, לראות הרבה טלויזיה, לבלות, לשחק במחשב, לשיר שירים של יהורם גאון בעירום... וגם כמובן לקרוא קומיקס כמו שכל מי ששם לב אלי כבר יודע אני חולה על ספיידי ועל וולורין. ואני רואה את עצמי כתקוות הקומיקס הישראלי (חכו עוד קצת זמן ותראו)

Humus_Chipsalat

New member
ממממ...

שמי : ליאור. עיר מגורי : נתניה, אמממ... כן - נתניה. תחביבי, למי שאכפת - לאף אחד: מצייר, וכל השאר... אמממ... חולם בעתיד לעשוק זקנות, בבית האבות בהרצליה פיתוח - for a living היי ! זה כמעט חוקי ! זהו בערך... C´ya.

Humus_Chipsalat

New member
אה כן ! שאיפתי בחיים,

להיות נוכח בהופעה חיה אחת לפחות של COLDPLAY עם עדיפות להופעה משולבת משני הדיסקים ^_^ A guy can dream, can´t he?

אלעד ר

New member
אני

אלעד רחמין בן 17 גר בירושלים מצייר קומיקסים, קורא/קונה קומיקסים, ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר או שלא ראויים להיזכר.

dark ch0s3n

New member
שאיפת חיי..

למרות שיש לי עוד הרבה זמן . להיות בפרה המתה אם משרה רישמית, וגם לצייר קומיקס, ולעבוד לא יודע איפה בעע יש לי מספיק זמן חח :).

toonamir

New member
רק על עצמי לספר ידעתי

שמי אמיר אבני אני בן 18 בוגר רוטברג (...yay...) גר ברמת השרון, ואם סדאם חוסיין מחליט לשגר טיל על פי גלילות, אני, superman´s girl וthe pupet master אבודים. מצייר מגיל צעיר, מתמקד בסיגנון cartoony. האמנים האהובים עליי בתחום המצויירים: John Kricflausi יוצר רן וסטימפי, שאיתו נפגשתי. Kyle Baker Bruce Timm אמנם לא שלחתי עדיין ציור לפורום, אבל אם אתם רוצים לראות משהו שציירתי , תבקרו ב: http://www.comicom.co.il/fanart.html

אני באמת בין האנשים ברמת השרון..

שיפגעו אני גר ממש בקצה של רמת השרון ממש, אני גר ברחוב ליד נווה רום..... אני אבוד........ טוב אבל סוגרים אותו עוד שנתיים פחחחחחחח כאילו תוך שנתיים לא יהרסו אותו באיזה טיל סקאד!!!

dark ch0s3n

New member
למה סקאד?

ילד קטן שיש לו ידע בהכנת פ33ות יכול לבנות לו איזה קרטון ממולא בחומר נפץ שהוא בעצם גירד את הגפרורים כדי להכין אחד חחח ואז בוםםם טוב אני נותן יותר מידי רעיונות לילדים פלסטינאים חח:)

ailag

New member
אני?

אני גליה שהיתה שקטה בזמן האחרון.. למה אין אינטרנט במילואים? חוצפה. בכל מקרה, חזרתי עד סוף השבוע. בשבוע הבא ייחרב העולם. תרגום: בשבוע הבא אני נהיית גליה, סטודנטית לפיזיקה ומתמטיקה. (אני מקווה שיהיה לי זמן לקפוץ לכאן) גיל: 21 מיקום: תל אביב אני מציירת קומיקס מאז ומתמיד, אבל חצי מהחיים שלי (הראשון) ציירתי ממש מכוער. מאז שזה לא, אני מציירת הרבה יותר. הייתי קוראת רק funnies עד שלפני מעט זמן (יחסית. כשנתיים) התחלתי לקרוא קומיקס רגיל. לא יכולה לקרוא סופר גיבורים.. אני מאלה שדבוקים למחשב, עם יוצאי הדופן של קומיקס, אנימה ועוד כמה דברים. כמובן, כל זה עד שהעולם ייחרב. יום ראשון. אה כן, והשער של כחלחל מהיום. הוא כבר היה, אבל עכשיו זה נראה יותר טוב! (למי ששכח: http://www.tau.ac.il/~bahatgal/scans/galia2.gif)

למעלה