משו שעשיתי

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gifלא כתבת אותי../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif:-

lovelyange תמרה אבל אני מתחילה לכתוב עכשיו ממשתמש אחר אז תרשמי את זה:fillygirl אין לי אי סי...

האי סי שלי הוא 157389413 ../images/Emo110.gif

ארר הייתי עד עכשיו בבית ספר למרות שהייתי צריכה לסיים באחת ועשרה-אוף חוקרי נוער מזדיינים,שנים לוקח להם לחקור דבר קטן..!

RMXXX

New member
את יודעת שעל מה שעשית עכשיו...

הנהלת תפוז יכולה לחסום אותך וזו עברה פלילית? תיזהרי לפני שאת ממהרת לעשות דברים, חבל שתיסתבכי בגלל רצון טוב...

RMXXX

New member
יא חשפה חברים בפורום...

ואני לא בטוח אם היא קיבלה אישור מכולם לזה, חוץ מזה שזה עברה פלילית היא מסתכנת בתביעה אזרחית אפשרית מכל אחד שחשפה את פרטיו, אני מניח שאף אחד פה לא יעשה את זה אבל בכל זאת רציתי לידע אותה...

RMXXX תפסיק לכשכש בשכל....

היא לא עשתה שום דבר רע. היא לא חשפה על אף אחד משהו שהוא לא רצה.... אני טועה?

RMXXX

New member
אחח את מצחיקה...

את ראית אותי כותב שלמישהו פה יש בעיה עם מה שהיא כתבה? אבל! וזה אבל גדול, מספיק שאפילו בטעות זה לא היה מוצא חן בעני מישהו מפה והוא היה מתלונן על זה היא היתה נדפקת, וחזק. זו עברה פלילית לפי החוק, ועברה על חוקי תפוז, את מנהלת את צריכה לדעת... אני בטוח שאף אחד לא יתלונן פה אבל בכל זאת, חבל שיקום איזה טמבל שזה יעצבן אותו והיא תידפק אפילו שהכוונות שלה היו טובות...

נחשו מה../images/Emo35.gif אחלה ניחוש../images/Emo70.gif

אי בדיכאון רציני, בגלל ענייני ה-
ואין לי כוח להוסיף, אז תוסיפו לרשימה, תעשו הדבק העתק, אתם לא יודעים מה קרה לי, ככה ש.. חחח! בעעע.

למעלה