עוד שאלה לרוני למה את לא באייסקיו
T Torn New member 28/7/03 #100 אהמ... אני רוצה שתתחילו לשאול אותי גם שאלות, אז אני יביא לרוני שאלה שבטוח היא לא תענה עלייה : רוני מאמי, מתי הייתה הפעם האחרונה שחווית אורגזמה .
אהמ... אני רוצה שתתחילו לשאול אותי גם שאלות, אז אני יביא לרוני שאלה שבטוח היא לא תענה עלייה : רוני מאמי, מתי הייתה הפעם האחרונה שחווית אורגזמה .
T Torn New member 28/7/03 #104 חחחח מאיפה הבאת את זה../images/Emo70.gif לא חלמתי ואני מקווה לא לחלום, בעעעע
T Torn New member 28/7/03 #106 אהמ...../images/Emo67.gif יש פה בעייה, אני לא מסוגל לענות על השאלה הזאת, המחשבה הזאת מגעילה אותי אז בגלל זה אני יגיד אישי מידי יאללה עכשיו שואלים את שני שאלות
אהמ...../images/Emo67.gif יש פה בעייה, אני לא מסוגל לענות על השאלה הזאת, המחשבה הזאת מגעילה אותי אז בגלל זה אני יגיד אישי מידי יאללה עכשיו שואלים את שני שאלות
T Torn New member 28/7/03 #112 יאללה עוד שאלה כאילו שאני לא יודע את התשובה , מה הכי רחוק שהגעת עם בן?
M Miss Kitty New member 28/7/03 #117 אוווו.. להפשיט את צחי, למרוח לו שוקולד על כל הגוף ואז ללקק את זה ממנו.. לא, סתם... אין לי... אני ילדה משעממת..
אוווו.. להפשיט את צחי, למרוח לו שוקולד על כל הגוף ואז ללקק את זה ממנו.. לא, סתם... אין לי... אני ילדה משעממת..