משחקים ל- T68

dorit124

New member
משחקים ל- T68

יש למישהו מושג מהם הקודים למישחקים "המוחבאים" במכשיר?? (שמעתי שיש פזלים וכו´) (פירוט מדוייק בבקשה) האם אני צריכה ללחוץ על אותם קודים כדי לחזור למשחקים המקוריים??

AndrewV

New member
קבל

התחל את המשחק ERIX ברגע שיופיע לפינך מסך הפתיחה (של המשחק) הקש 789 משחק קלפים התחל את המשחק Ripple ברגע שיופיע לפינך מסך הפתיחה (של המשחק) הקש 4456

dorit124

New member
אני אסביר למה כל כך הרבה שאלות../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

פשוט קיבלתי מכשיר חדש ואני עדיין לא יודעת ממש להתעסק איתו וצריכה עזרה. אם זה ממש מפריע אני אחפש תשובות בפורום אחר...

dorit124

New member
אם לא אכפת לך שוקולד חלב...../images/Emo8.gif

יש אנשים שיש להם בעיות בפלאפון וזה המקום היחיד שיכולים לעזור בו. אם יש לך אילו שהם בעיות שאני רושמת הרבה שאלות שיכולות לעזור גם למישהו אחר (ולא רק שטויות וסקרים כמוך..)את יכולה להתעלם מהשאלות שלי...או...פשוט לעבור פורום.! אני מקווה שהבנו אחת ת´שניה

Nokia Fan

New member
אני מציע...

שלא תשמיצי אנשים שאת לא מכירה... שוקו הוא טכנאי, אז אני מניח שהוא (הוא בן) יודע קצת יותר ממך... יום טוב וחג שמח לכולם!

PingPong18

New member
אני הבנתי מה מתריד את שוקולד...

וגם אני שמתי לב לזה... יום אחד הגעת לכאן ושאלת איפה בארץ אפשר לקנות T68 כי את לא רוצה לקנות בחו"ל... ואגב אף אחד לא ענה לך על זה אם זכרוני אינו מטעני... למחרת את שואלת שוב שאלה אבל הפעם על תפעול המכשיר או אם אני לא טועה על אייקונים... וכך זה נמשך - כל יום את שואלת שאלה אחרת על המכשיר - שזה בסדר גמור כי זאת מטרת הפורום... אבל מה שחשוד בעיני וגם מסתבר בעיני שוקולד זה איך שבין לילה השגת את המכשיר...?
ייל.

wiz

New member
זה די מצחיק

שמשתמשת חדשה (...) מציעה לאחד מותיקי הפורום לעזוב... אהבתי את האומץ... LOL
wiz

הקטע הוא

שלא מפריע לי שיש לך יותר מידיי שאלות. נהפוך הוא. אני אישית משתדל לענות על כל שאלה ושאלה של חברי הפורום ואני נהנה מכל רגע :) האמת שבאמת בחרתי להתעלם מהשאלות שלך כי משהו כאן לא מסתדר לי אבל זה כבר לא צריך לעניין אותך
אני חושב שיש כאן אנשים מספיק חכמים כדי לדעת ולהבין מה באמת קורה פה
אם את מצפה שאנשים יענו על השאלות שלך-ואת לא תעני על שלהם(כמו למשל איך רכשת מכשיר תוך 24 שעות) זה לא ילך,אני חושב
שיהיה לך יום כתום

dorit124

New member
תשובה

אם הייתם שמים לב למה שאנשים כותבים הייתם יודעים איך אפשר לקנות בן לילה את הפלאפון(כמובן אם יש את הכסף) דבר שני לא ניסיתי להשמיץ אף אחד פשוט נפגעתי שאלה התשובות שאני מקבלת במקום עזרה... אבל לא נורא כבר הסתדרתי (אנשים טובים עזרו לי בפורום אחר)... תודה בכל אופן על ה"יחס החם"...

Nokia Fan

New member
עוד לקוחה ממורמרת...

כדאי מאוד שנשפר את שרות הלקוחות שלנו, או שכל הלקוחות יעזבו!
(הודעה זו נכתבה בציניות גמורה. אין ליחס לתוכנה משמעויות שאינן... בלה-בלה-בלה...)

eranavni

New member
מה הבעיות שלך

רק תלונות יש לך את אנשים פה מנסים לעזור לך והם מבינים יותר ממך אז במקום להתלונן תגידי תודה גם אם הם לא עזרו לך כל כך לפחות הם ניסו לעזור וגם על זה את מתלוננת

m e i r

New member
למה העוינות?

בסך הכול היא שאלה שאלות בקשר למכשיר החדש שלה. אני לא חושב שיש בזה משהו רע ומי שלא רצה לא היה חייב לענות לה. מה לא הגיוני בזה שהיא השיגה את המכשיר וכעת היא מתעניינת לגביו?

למעלה