משחקים ל- T68

dorit124

New member
תודה באמת

כניראה אתה היחידי שיש לו מספיק שכל להבין אותי...

eranavni

New member
לא הבנת

אם תקרא את ההודעות אז תבין שהיא מתלוננת על זה שנתנו לה תשובה לא כמו שהיא רצתה לקבל והיא מתחילה להאשים אותנו שאנכנו לא עוזרים אז על מה היא מתלוננת קבלה תשובה יופי עכשיו שלא תבוא בטענות אנכנו לא חייבים בכלל לענות לה אז לפחות שתגיד תודה נ.ב לא שעניתי לה אבל אני רק מביעה דעה

wiz

New member
חס ושלום ../images/Emo70.gif

המון
לדורית על כך שקנתה את ה-T68, אני אפילו לא מעלה על הדעת שהוא גנוב או משהו. פלאפון מעולה, ואני בטוח שהיא תהנה ממנו.
מה שמרגיז בהודעות שלה זה שכשהיא לא קיבלה תשובות לשאלותיה, או כשהיא קיבלה תגובות, שלא היו לרוחה, היא רמזה (או אמרה מפורשות) שהפורום הזה לא עוזר, שיש פה אנשים "רעים", ושהיא קיבלה הרבה יותר עזרה בפורום אחר. לא טוב לך פה
את רשאית לעזוב. אני לא חושב שמישהו כובל אותך לפה, ואם את סובלת מאיתנו, אז באמת חבל שתישארי. אני חושב שזה אחלה פורום - פעיל, עוזר, ולא "יבש" מדי. במילה אחת -
. בידידות, wiz

eranavni

New member
את העזרה היא קיבלה בפורום פוקט

לא שזה מעניין מישהו

dorit124

New member
אנשים...

אתם קצת לא הבנתם מה הולך פה!!! אם תסתכלו מהתחלה..אז אני שאלתי שאלה ובמקום לא לענות עליה או לא להתיחס ישר עשו ממני פושעת "משהו נראה לי חשוד" וכו´. למה? עשיתי למישהו רע? רק שאלתי שאלה. לא נורא...

eranavni

New member
תעקבי אחרי....

מה שאמרת ואיך שאמרת גם אם לא התכוונת זה הציג אותך ככפויתת טובה

wiz

New member
אף אחד לא עשה ממך פושעת,

וסתם התעניינו בקשר לקניה החדשה שלך...
עזבו אתכם משטויות, זה לא פורום תככים ומזימות - תפסיקו לריב כמו ילדים קטנים... יש לי רעיון שיסיח את דעתכם מכל הבלגן - בואו נמצא לגדעון חידושים בארץ, ונכתוב לו אותם באנגלית... ולא נזכיר שום 486 (הרי משם הכל התחיל...).
יאללה לעבודה
wiz

למעלה