משחקים עיצוב מנות
בתקופה הזאת אני משחק ומנסה לבדוק כל מיני דרכים לעצב הגשה של מנות על הצלחת. פחות התחכמות עם מתכונים מסובכים, ויותר בשאלה אם אפשר ליצור תחושות אצל הסועדים בעזרת ההגשה, ואיך. כמו שאר גנבי הרעיונות בפורום (לפחות אלו שכבר יצאו מחוריהם), גם אני "שואל" רעיונות מאחרים (רצוי שפים בעלי שם, רצוי עוד יותר כאלו שמדברים צרפתית, ורצוי בכלל שתהיה לי גישה לתמונות של המנות שלהם); אחרים נולדים סתם ככה, ואותם אני מבצע כדי לבדוק עד כמה הם טובים. אחת מדרכי ההגשה שבדקתי יצאה לפועל בארוחת הצהריים היום (גניבה ספרותית אחת מהשף פיליפ אוברון, השאר פרי ייצור עצמי): סטייק פילה, "עוגות" תפוחי אדמה, גזר מזוגג ובצלצלים מקורמלים. פשוט פשוט. ואני מזמין דיון בשאלה לגבי התחושות שהגשה של מנה מעוררת (או מדכאת) אצלכם, ועד כמה אתם משקיעים בעיצוב של מנה (שאיננה עוגה או מאפה)?
בתקופה הזאת אני משחק ומנסה לבדוק כל מיני דרכים לעצב הגשה של מנות על הצלחת. פחות התחכמות עם מתכונים מסובכים, ויותר בשאלה אם אפשר ליצור תחושות אצל הסועדים בעזרת ההגשה, ואיך. כמו שאר גנבי הרעיונות בפורום (לפחות אלו שכבר יצאו מחוריהם), גם אני "שואל" רעיונות מאחרים (רצוי שפים בעלי שם, רצוי עוד יותר כאלו שמדברים צרפתית, ורצוי בכלל שתהיה לי גישה לתמונות של המנות שלהם); אחרים נולדים סתם ככה, ואותם אני מבצע כדי לבדוק עד כמה הם טובים. אחת מדרכי ההגשה שבדקתי יצאה לפועל בארוחת הצהריים היום (גניבה ספרותית אחת מהשף פיליפ אוברון, השאר פרי ייצור עצמי): סטייק פילה, "עוגות" תפוחי אדמה, גזר מזוגג ובצלצלים מקורמלים. פשוט פשוט. ואני מזמין דיון בשאלה לגבי התחושות שהגשה של מנה מעוררת (או מדכאת) אצלכם, ועד כמה אתם משקיעים בעיצוב של מנה (שאיננה עוגה או מאפה)?