כמני חשבתי שזה בן חחחח
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 29/5/06 #128 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif חלייייייייייי את מסכנתת את עצמךךךךךךךךךךךךךךך
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif חלייייייייייי את מסכנתת את עצמךךךךךךךךךךךךךךך
פ פוסה New member 28/5/06 #120 חחחח כן אולי ../images/Emo9.gif עם היית עם שימלה היתי מנחשת בת ואת בלונדינית?
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 29/5/06 #129 חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif אניי לא נראית בןןןןןןן;[ והממ לא אני לא בלונדינית סתם היה לי שיער בהיר שנולדתי והוא נהיה כהה עם השנים [או אה זה נשמע שאני מזה זקנה ]
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif אניי לא נראית בןןןןןןן;[ והממ לא אני לא בלונדינית סתם היה לי שיער בהיר שנולדתי והוא נהיה כהה עם השנים [או אה זה נשמע שאני מזה זקנה ]
י יעל 13 New member 28/5/06 #121 ואי מיכל לא השתנית! בגודל חחחחחחחחחחח סתםםם כפרעלייך איזה מהממת היית ונשארתת
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 29/5/06 #131 יעללללללללללללללללללל../images/Emo110.gif תזהרררררררררררררררי ממממניייייייייייייי!!
א אייללוש New member 28/5/06 #122 יאלללההה ידעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאמרתי שיש אף חמוד ודוגמנית וזה וזה רמז על מיכל דיייי ידעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
יאלללההה ידעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאמרתי שיש אף חמוד ודוגמנית וזה וזה רמז על מיכל דיייי ידעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 29/5/06 #132 ../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif גגגממני:] ואיילה חחחחחחח
ה הדסי מתה על אגמי New member 28/5/06 #124 רק שני מסרים היו לי../images/Emo9.gif הבנו שמיכי יפה אבל לא נוכל להמשיך את המשחק אם אפחד לא ישלח מסר תדונו ביופי של מיכי ביחד איתה במסן
רק שני מסרים היו לי../images/Emo9.gif הבנו שמיכי יפה אבל לא נוכל להמשיך את המשחק אם אפחד לא ישלח מסר תדונו ביופי של מיכי ביחד איתה במסן
ה היללי 2 New member 28/5/06 #125 שיאוו זה קופי את בתמונה של מיכללל.. אימלה הדס זה את לא מיכלל...איזה מאמייי את שם מיכליי.. תכף אני ישלח לך מסר אין לי מושג מי בתמונה החדשה..
שיאוו זה קופי את בתמונה של מיכללל.. אימלה הדס זה את לא מיכלל...איזה מאמייי את שם מיכליי.. תכף אני ישלח לך מסר אין לי מושג מי בתמונה החדשה..
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 29/5/06 #134 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif הלוואי שהייתי דומה להדסיי..