זאת לא תמיד הגדרה נכונה
תלוי ל מה את קוראת מבחנים / משחקים
הקטע ש במינון מסיוים, ובסטייל מסויים זה הכרחי לגמרי,ו אי -אפשר בלי זה -זה גם קורה אינסטנקטיבית, בקטע של תת - מודע, וזה טבעי לגמרי.כי זה במטרה להכיר את הבחור בחורה החדש/ה.
אני לא לינגאוייסט, ולא פילוסוף, ~ אבל ננסה לענות לך בדוגמאות
כשהכרתי בחורה שמאד מצאה- חן בעיניי - ובדייט היא היתה שואלת אותי שאלות כמו : ״ אתה לא רוצה שבעתיד יהיה לך בית יפה?״ או ״ אתה לא רוצה להסתפר, או לשנות style קצת ?״ -אז איפה שהוא זה ״מבחנים״ - אבל לא בקטע של להכשיל,או ״לחפש״ אותך, אלא להכיר אותך וקצת אולי לנחש מה מצפה לה בהמשך איתך...
- יש גם את הקטע של ה - ״ego" ~ ואז בכלל מתחילים משחקים
הצעתי לבחורה לעזור עם משהו בבית ( להתקין מנעול או משהו- לא זוכר) וקבענו למחרת - וזה היה בתקופה שהיא כעסה
התאכזבה על משהו,ולא רצתה להפגש איזה שבוע וחצי- ה״מחר״ הגיע - חיכיתי שהיא תתקשר -[ כי מבחינתי אני זה שעושה לה טובה והיא
זאת שצריכה עזרה - ולא התקשרתי - היא מבחינתה חיכתה שאני זה שאתקשר - כי רצתה להרגיש מחוזרת או נרדפת או לא יודע מה..
לk התקשרנו ולא נפגשנו- למחרת - sms - כועס מימנה ״״השם שלי״ - אם לא התכוונת לעזור - מה היה הטעם להציע עזרה??״ - חשבתי
״חשבתי שאת תתקשרי ״- ״חשבתי שאתה תתקשר״ - איך- שהוא התנצלתי קצת והשלמנו תיק- תק ורצתה להפגש אותו יום - בלילה...
- ככה שלפעמים המשחקים האלה באים משום מקום, והקטע זה לדעת לוותר ולהשלים._sometimes)
מצד שני יש את המשחקים/ מבחנים המעצבנים האלה,בגלל שאנשים מתאכזבים או נעלבים ממך ואז זה פאקד- up
נגיד שבחורה מתחילה בכוונה ליבש אותך בsmsים, עונה אחרי שעות, או נעלמת - באה בתרוצים כשאתה מנסה לקבוע איתה להפגש
מתעלמת ממך כשרואה אותך, מציבה אולטימטומים - שתלך לחפש!!
אבל - לא כל מבחן או game נועד להכשיל אותך זה פשוט לדעת בקטע של מי אתה...