משחקים VS אמת VS בגרות

משחקים VS אמת VS בגרות

אז מצד אחד אנשים בוגרים לא משחקים
מצד שני בלי משחקים אין משיכה
ומצד שלישי בלי אמת אין קשר

אז מה ההגדרה לדעתכם ומה הנחיצות של משחקים או לצורך העניין מבחנים בקשר, בעיקר בתחילתו?

Skar FaSe

New member
זאת לא תמיד הגדרה נכונה

תלוי ל מה את קוראת מבחנים / משחקים
הקטע ש במינון מסיוים, ובסטייל מסויים זה הכרחי לגמרי,ו אי -אפשר בלי זה -זה גם קורה אינסטנקטיבית, בקטע של תת - מודע, וזה טבעי לגמרי.כי זה במטרה להכיר את הבחור בחורה החדש/ה.
אני לא לינגאוייסט, ולא פילוסוף, ~ אבל ננסה לענות לך בדוגמאות
כשהכרתי בחורה שמאד מצאה- חן בעיניי - ובדייט היא היתה שואלת אותי שאלות כמו : ״ אתה לא רוצה שבעתיד יהיה לך בית יפה?״ או ״ אתה לא רוצה להסתפר, או לשנות style קצת ?״ -אז איפה שהוא זה ״מבחנים״ - אבל לא בקטע של להכשיל,או ״לחפש״ אותך, אלא להכיר אותך וקצת אולי לנחש מה מצפה לה בהמשך איתך...
- יש גם את הקטע של ה - ״ego" ~ ואז בכלל מתחילים משחקים
הצעתי לבחורה לעזור עם משהו בבית ( להתקין מנעול או משהו- לא זוכר) וקבענו למחרת - וזה היה בתקופה שהיא כעסה
התאכזבה על משהו,ולא רצתה להפגש איזה שבוע וחצי- ה״מחר״ הגיע - חיכיתי שהיא תתקשר -[ כי מבחינתי אני זה שעושה לה טובה והיא
זאת שצריכה עזרה - ולא התקשרתי - היא מבחינתה חיכתה שאני זה שאתקשר - כי רצתה להרגיש מחוזרת או נרדפת או לא יודע מה..
לk התקשרנו ולא נפגשנו- למחרת - sms - כועס מימנה ״״השם שלי״ - אם לא התכוונת לעזור - מה היה הטעם להציע עזרה??״ - חשבתי
״חשבתי שאת תתקשרי ״- ״חשבתי שאתה תתקשר״ - איך- שהוא התנצלתי קצת והשלמנו תיק- תק ורצתה להפגש אותו יום - בלילה...
- ככה שלפעמים המשחקים האלה באים משום מקום, והקטע זה לדעת לוותר ולהשלים._sometimes)
מצד שני יש את המשחקים/ מבחנים המעצבנים האלה,בגלל שאנשים מתאכזבים או נעלבים ממך ואז זה פאקד- up
נגיד שבחורה מתחילה בכוונה ליבש אותך בsmsים, עונה אחרי שעות, או נעלמת - באה בתרוצים כשאתה מנסה לקבוע איתה להפגש
מתעלמת ממך כשרואה אותך, מציבה אולטימטומים - שתלך לחפש!!
אבל - לא כל מבחן או game נועד להכשיל אותך זה פשוט לדעת בקטע של מי אתה...

הבנתי

דווקא הבחנה מאד טובה, לא חשבתי על זה שיש מבחני אישיות מבחני רצינות ומבחני אגו 'בנפרד'.

Shamy

New member
מסכימה איתך

שונאת משחקים מעריכה הרבה יותר אנשים שיודעים מה הם רוצים שמים אתהקלפים על השולחן וכנים איתי מרגע 0 לגבי טיב הקשר...זה גם מה שאני נהגתי לעשות

ommerl

New member
90 אחוז מהתקשורת היא לא מילולית...

"לשחק" לפי ההבנה שלי זה לשדר מסר, מילולי או לא מילולי, שלא תואם את הרגשות המחשבות או הכוונה האמתית שלך, כדי להשיג הישג כלשהו.
&nbsp
למשל להתרחק כדי לשחק אותה קול כדי לגרום לה להימשך אליך למרות שאתה רוצה להתקרב.
המשחקים האלה אולי לפעמים עובדים אבל הם לא חובה לדעתי ומניסיוני.

אז התכוונתי

לדברים שמבינים לא במילים. אפשר לראות לטוב ולרע, אם אני רוצה להתקרב למישהו והוא מתרחק אני לא אתקרב יותר למרות שאני רוצה, לשאול ישר למה אתה מתרחק ממני יגרום לו להתקרב אלי?! לי זה היה מציק.

גברת ע

New member
לי יש בעיה

אני לא יודעת או מכירה את המשחקים ש'אמורים' לשחק או את ה'חוקים' שחלים על עולם הדייטינג והזוגיות.
מי קבע ועל פי מה את החוקים?
למה משחקים אם רוצים משהו רציני ואמיתי עם הבנאדם שמולנו?
המשחקים של הוא התקשר - היא התקשר והזמני מענה הם טיפשיים בעיניי ואני לא יודעת לעשות אותם, גם כל הקטע של הלחכות עם סטופר תוך כמה זמן חזרו אלי בהודעה או טלפון. אם לא ענו לי אז כנראה לא יכלו או לא רצו, גם זה קורה לפעמים וזה בסדר, העיקר שחוזרים.
&nbsp
אני יודעת שלפעמים זה שאני 'בורה' בחוקים ובמשחקים, זה לרעתי ויכול לפגוע בי אבל כשאני נמצאת במצב שאני נאלצת לשחק או שמצפים ממני לשחק זה מרגיש לי לא טוב ולא נכון
&nbsp

wolik

New member
את יכולה ללמוד את הכללים

יש מספיק ספרים (בעיקר באנגלית) על יחסים בין מינים שבהם מפצחים את הקודים שמקובלים בימינו.
אפשר לא להסכים עם הקודים כמה שרוצים, אבל ככה העולם פועל...

בלי משחקים אין משיכה?

מאיפה האקסיומה הזו??
&nbsp
לי זה עובד מצויין בלי משחקים.
זה לא אומר שמההתחלה נמצאים במצב של 24/7 ביחד או שיש 100% ביטחון-
זה רק אומר שהדברים נאמרים בצורה כנה וישירה ללא משחקים וניחושים.

דוגמא

אני גם בן אדם יחסית ישיר אבל יש דברים שלא אשאל בחיים,
לדוגמא זוג שנמצא יחד שנים, גר יחד שנה וחצי והבחורה מתה שיציע לה נישואין והוא לא עושה את זה, אז היית שואלת אותו ישר?
כי אני הייתי פשוט הולכת.

ommerl

New member
בטח שכן

לדעתי זוג שמוכן לחתונה צריך להיות מסוגל לדבר על כל דבר באופן פתוח לחלוטין. אם הבחורה (לא משנה כמה זמן הזוג ביחד) רוצה חתונה והוא לא מציע והיא לא יכולה לדבר על זה איתו באופן פתוח- הזוג לא מוכן לחתונה

לא יודעת

יכול להיות שאני לא מספיק בוגרת, אבל זאת נשמעת לי שיחה מחרידה שהייתי מעדיפה לא לנהל ולהסיק את המסקנות הברורות לבד.

למעלה