משחקים VS אמת VS בגרות

אולי אני לא במין הנכון בכדי להביע דעה,

אבל אם הייתי אשה שחיה עם בנזוג שנה וחצי ומתה להתחתן, הייתי מציעה לבנזוגי נישואין.

אני לא בעד

הטשטוש ההולך וגובר בין גברים ונשים. עם זאת באמת גרמתם לי לחשוב שאולי אישית קשה לי לתקשר על דברים מסוימים אבל עדיין, יש דברים שפשוט מרגישים ואין צורך במילים בשביל להבין.

tomasth

New member
אם אין צורך במילים אז את שואלת במילים אנשים זרים ?

A לוןA

New member
מה יותר מחריד

לנהל את השיחה הזו, או לוותר על מערכת יחסים של שנה וחצי עם גבר חלומותייך?
&nbsp
(כשיצאתי לשוק העבודה היתה לי שיחה עם אבא שלי לפני ראיון. התלבטתי האם לדבר על שכר, האם להתמקח, האם לבקש שכר גבוה וכלמיני כאלה. הוא אמר לי דבר נורא פשוט- השיחה הכי גרועה, לא תהיה גרועה כמו מציאות גרועה. ובהשאלה- עדיף לתקשר, לשים דברים על השולחן ולעבד אותם, מאשר לחיות במציאות גרועה או מציאות של חוסר וודאות)

רואה 6 6

New member
את יודעת,אני מאלה שחושבים ששיחות חודרות הן אובר רייטד

גם אם הן נורא "מכילות". עבורי תמיד יש בהן משהו טרחני ולמרות שצריך לעשות לפעמים,אני מעדיפה שהן יהיו חלק ממש קטן ושהמוטיבציה לעשות עבורי (או איתי) תבוא כתמורה לפירגון,האמון,וההערכה שאני נותנת. בנתיים זה עובד.
אבלמתי כן צריך לטבול את הידיים בשלולית? כשהדברים קשורים בערכי ותשתיות חיי. אם נישואין היו אחד מהם הייתי שואלת באבו אבוה.
לא שאני אומרת שעכשיו תתחילי להתאמן על השאלה הזו
אבל אל תוותרי לפני זה,אם הרגע מגיע.

למה מסקנות ברורות?

אולי תפיסת המציאות שלו שונה בקשר לנישואים?
אולי הוא לא מציע כי מבחינתו נישואים זה רק כשרוצים ילדים?
אולי אלף דברים אחרים..
&nbsp
לקום וללכת כי לא עשו מה שציפיתי זה נורא קל-
אבל זה ישאיר אותך בקושי גדול לנהל מערכת יחסים עם עוד אדם..

Shamy

New member
אני הייתי שואלת

לגיטימי בעייני לקבל תשובות כדי לדעת האם אני מבזבזת את זמני בקשר שלא מתאים לי ואם כן אז אין טעם להמשיך בו ...לא בקטע רע אלא בקטע של בשביל מה יש תיאום ציפיות אם לא לזה..

זוג שנמצא יחד שנים

והיא לא מסוגלת לדבר איתו על התוכניות שלהם לעתיד??
&nbsp
לא לשחק משחקים זה גם לא לצפות שבן הזוג שלי יבין אותו בלי שאני מדברת.
גם כשמדברים לא תמיד פשוט להבין את הצד השני- אז בטח ובטח אם בניחושים עסקיננו.

alonyba

New member
זה לא קשור לגיל

אנשים בכל גיל משחקים, וזה לאו דווקא דבר שלילי.
זה לא שחור או לבן, יש גם אפור שהוא מאפשר לשמור על המשחקים אבל לא להפוך את מערכת היחסים לעבודה בעיניים

למעלה